Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır. Yemek yedikten birkaç saat sonra yapıyorum. Evet biraz dinlensem iyi olacak ama vücudum soğumasın diye dinlenmiyorum sonradan kas ağrıları yaşamayalım diyeAç karnına mi spor yapıyorsunuz? O da halsiz bırakır.
Bi de hiç durmadan tamamlamaya çalışıyorsanız öyle yapmayın en azından bir set bitince bir dinlenin kısa süre.
Daha 1 hafta olmus kiz
Şoyle bir tavsiyem var, zayıflama işini bir sureligine kafandan cıkar, unut. Sporu da eğlenceli bir şeylerle aç veya bitir, müzik hoplama zıplama olsun eğlen yani şoyle bir şeyler olabilir:
Bu arada özellikle cardio yaparken setler arasında 30 saniyeden fazla dinlenmemenizi öneririm. Benim çalıştığım salonda en çok uyardıkları konulardan biriydi bu. Örneğin ip atlarken 1 dakika hızlı tempoda atlama+ 20 saniye dinlenme = bir set gibi. :)Hayır. Yemek yedikten birkaç saat sonra yapıyorum. Evet biraz dinlensem iyi olacak ama vücudum soğumasın diye dinlenmiyorum sonradan kas ağrıları yaşamayalım diye
Hayır. Yemek yedikten birkaç saat sonra yapıyorum. Evet biraz dinlensem iyi olacak ama vücudum soğumasın diye dinlenmiyorum sonradan kas ağrıları yaşamayalım diye
Ben aktif dinlenme yapıyorum . Yerimde bir sağa bir sola hareket ediyorum . Eğer yapmazsam oturup kalıyorum yereBu arada özellikle cardio yaparken setler arasında 30 saniyeden fazla dinlenmemenizi öneririm. Benim çalıştığım salonda en çok uyardıkları konulardan biriydi bu. Örneğin ip atlarken 1 dakika hızlı tempoda atlama+ 20 saniye dinlenme = bir set gibi. :)
Köyde yaşadığım için tempolu yürüyemiyorum maalesef insanlar bakıyor boş boş . Açık spor salonu da yok etrafta . O yüzden normal bir şekilde 20 dk kadar yürüyordum . Yine başlasam iyi olacak1 hafta spor yapmakla kilo verilmez.İstikrarlı şekilde sürekli yapacaksınız,en azından hergün tempolu yarım saat yürüyün ve akşamları atıştırmayın bırakın.Yediden sonra birşey yemeyin.Bir ayda farkedersiniz.
Köyde yaşadığım için tempolu yürüyemiyorum maalesef insanlar bakıyor boş boş . Açık spor salonu da yok etrafta . O yüzden normal bir şekilde 20 dk kadar yürüyordum . Yine başlasam iyi olacak
Evde leslie yapınKöyde yaşadığım için tempolu yürüyemiyorum maalesef insanlar bakıyor boş boş . Açık spor salonu da yok etrafta . O yüzden normal bir şekilde 20 dk kadar yürüyordum . Yine başlasam iyi olacak
Eline bir torba al yalandan, bir şey topluyormuş gibi yap o zaman.Köyde yaşadığım için tempolu yürüyemiyorum maalesef insanlar bakıyor boş boş . Açık spor salonu da yok etrafta . O yüzden normal bir şekilde 20 dk kadar yürüyordum . Yine başlasam iyi olacak
1 kilo vermek için haftada 7000 kalori yakmanız gerekiyor,bunu sadece sporla yapamazsınız,diyet artı spor ile ancak verirsiniz,1 saat tempolu bir yürüyüş 350 kalori yakmanızı sağlar bu da haftada 2.450 kalori yapar,hiçbirşey yapmadan sağlıklı bir vücut saatte 100 kalori harcar,kalori alımınızı hesaplayıp yaktıklarınızla toplarsanız vereceğiniz kiloyu göreceksiniz,haftada 2 kilo 3 kilo verdim diyenlere inanmayın oyle birşey pek mümkün değil,kaybettikleri vücuttaki su,attıkları ödem ve kas kaybı,spor yaparken tartıda ağır çıkmanız ilk baslarda çok normal,spor sayesinde kaslarınız güçleniyor ama siz inceliyorsunuz,bir hafta henüz çok erken ve regl döneminde en çok kiloyu verirsiniz metabolizmanız hızlanır çünki,regl döneminde kilo alınır deyip 1 hafta diyetini bozanlarda duyuyorm onlar ödem regl döneminiz bitince normale dönersiniz,2 kilo fazla göstermesi normal bu dönemde,su içimine dikkat, kilo vermede cok onemli cidden,kolay gelsin.Merhaba . Yaklaşık 1 haftadır yarım saat spor yapıyorum. Bacak , tüm vucud çalışıyorum . Dün 40 dk yaptım hatta . Yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince. Dün arkadaşım sırt yağların gitmiş dedi dokunup .ama bana öyle gelmiyor hep aynı gibiyim . Hiç incelme yok gibi. Anneme soruyorum hep aynısın diyor. Üzülüyorum da .adet dönemim yaklaştı vücudum şişkin olduğu için mi böyle oluyor diyorum. Ekmek tüketmemeye çalışıyorum ama ona rağmen böyleyim .arkadaşım hiç spor yapmadan 3 kilo verdim diyor ama benim moralim bozuluyor . Daha neler yapmalıyım?