rahatsiz oldugumu yazdigim herhangi bir cumle var mi? soru sordum sadece. cevabi biliyorsaniz buyrun bilmiyorsaniz gereksiz fikir vermeyin.E yani. O kadar uğraşıp program çıkarıyor, gidişatımı takip ediyor. Tabi ki programa uyup uymadığımı bilecek. Rahatsız oluyorsanız hocayla değil kendiniz çalışın. Rahatsız olacak bir şey de yok gerçi bana göre.
Gayet rahatsız olmuş gibu yazmışsınrahatsiz oldugumu yazdigim herhangi bir cumle var mi? soru sordum sadece. cevabi biliyorsaniz buyrun bilmiyorsaniz gereksiz fikir vermeyin.
ben bunun icin para odemiyorum. doktor bana spora git dansa git sana iyi gelecek diyordu aylardir. bende dans yerine sporu sectim..baslarken de soruyor zaten hoca ne icin geldigimi ona gore tavsiyelerde bulunacak. bende sosyallesmek icin dedim. zayiflamak degil. sadece evden cikip hava alip kendimi iyi hissetmek icin gelicem dedim. grup calismalari istemiyorsun oyleyse dedi. evet tek basima fitness tercihim dedim. tamam dedi. bir yildir gidiyorum, ben bisey sormadikca kadin hic karismadi bana tam da istedigim gibi allah var. kasmadi beni. sorarsam soyledi.Eger personal trainer ise tabiki hesap soracak..bunun icin para odenmiyormu zaten?
iyi geceler canim.Gayet rahatsız olmuş gibu yazmışsınsiz hesap veriyor musunuz demek ne demek herkes de öyle anladığına göre evet adamın kadının işi o hesap vericeksin
vermedim.amGayet rahatsız olmuş gibu yazmışsınsiz hesap veriyor musunuz demek ne demek herkes de öyle anladığına göre evet adamın kadının işi o hesap vericeksin
tamamAdam takip edecek tabi ki, ne var bunda?
rahatsiz oldugumu yazdigim herhangi bir cumle var mi? soru sordum sadece. cevabi biliyorsaniz buyrun bilmiyorsaniz gereksiz fikir vermeyin.
En başında böyle yazsaydınız ona göre cevap gelirdi , ilk yazdığınız gayette şikayet eder gibiydi.ben bunun icin para odemiyorum. doktor bana spora git dansa git sana iyi gelecek diyordu aylardir. bende dans yerine sporu sectim..baslarken de soruyor zaten hoca ne icin geldigimi ona gore tavsiyelerde bulunacak. bende sosyallesmek icin dedim. zayiflamak degil. sadece evden cikip hava alip kendimi iyi hissetmek icin gelicem dedim. grup calismalari istemiyorsun oyleyse dedi. evet tek basima fitness tercihim dedim. tamam dedi. bir yildir gidiyorum, ben bisey sormadikca kadin hic karismadi bana tam da istedigim gibi allah var. kasmadi beni. sorarsam soyledi.
bugun salonda masaj yapan kadin (hocam degil) herkesin icinde salon fullken yanima gelip yanlis yaptigimi soyledi. bende ona bir yildir boyle yapiyorum daha once uyarsaydin keske dedim ve yanimdaki kizlar 1 yildir yanlismi yapiyor diyerek gulduler. ordan uzaklastim sinirlenmemek icin..baska alete gittim. iki dk falan yaptim biraktim, baktim gene bu kadin neden ikidk yaptin az degil mi dedi? hayir az degil canim bukadar istedi dedim. sigara icersen yapamazsin tabii dedi sok oldum. tam gidiyordum arkami donup, sen hocam degilsin hoca bile degilsin ne vasifla milleti bana guldurup hesap soruyosun ben buraya stres atmak icin geliyorum senden yardim talebim oldu mu dedim. sana iyilik yapiyorum dedi. talep etmedigim iyiligi istemiyorum.istersem hocadan isterim zaten dedim. parana yazik dedi. para benim sizi alakar etmiyor dedim ve ustumu degisip ciktim salondan. hocaya anlatmadim durumu.
budurumda ne yapardiniz?
uslubum gayet seviyeli. konuyu da uzatmadim soru sordum varsa cevap almak istedim. konuyu buraya actim cunku siteyi henuz pek bilmiyorum yanlissa duzeltirler.Biliyorum işte takip etmesi lazım. Rahatsız olmuyorsanız niye dert bölümünde? Yani saldırgan bir cevap vermedim size, sorunuza cevap yazdım. Bana da saygısızca yazmayın lütfen. Konu açıyorsunuz insanlar sizin için belli bir efor sarfedip cevap yazıyor, üslubunuz da seviyeli olsun.
En başında neden bunları yazmadınız peki? Herkes ona göre yazardı bu daha açıklayıcı olmuş ama ben pek art niyet görmedim yanlışını düzeltmek istedi sanırım. Birde ne güzel spor yapıyorsunuz sigarayı bırakırsınız inş.ben bunun icin para odemiyorum. doktor bana spora git dansa git sana iyi gelecek diyordu aylardir. bende dans yerine sporu sectim..baslarken de soruyor zaten hoca ne icin geldigimi ona gore tavsiyelerde bulunacak. bende sosyallesmek icin dedim. zayiflamak degil. sadece evden cikip hava alip kendimi iyi hissetmek icin gelicem dedim. grup calismalari istemiyorsun oyleyse dedi. evet tek basima fitness tercihim dedim. tamam dedi. bir yildir gidiyorum, ben bisey sormadikca kadin hic karismadi bana tam da istedigim gibi allah var. kasmadi beni. sorarsam soyledi.
bugun salonda masaj yapan kadin (hocam degil) herkesin icinde salon fullken yanima gelip yanlis yaptigimi soyledi. bende ona bir yildir boyle yapiyorum daha once uyarsaydin keske dedim ve yanimdaki kizlar 1 yildir yanlismi yapiyor diyerek gulduler. ordan uzaklastim sinirlenmemek icin..baska alete gittim. iki dk falan yaptim biraktim, baktim gene bu kadin neden ikidk yaptin az degil mi dedi? hayir az degil canim bukadar istedi dedim. sigara icersen yapamazsin tabii dedi sok oldum. tam gidiyordum arkami donup, sen hocam degilsin hoca bile degilsin ne vasifla milleti bana guldurup hesap soruyosun ben buraya stres atmak icin geliyorum senden yardim talebim oldu mu dedim. sana iyilik yapiyorum dedi. talep etmedigim iyiligi istemiyorum.istersem hocadan isterim zaten dedim. parana yazik dedi. para benim sizi alakar etmiyor dedim ve ustumu degisip ciktim salondan. hocaya anlatmadim durumu.
budurumda ne yapardiniz?
canim aciklama yapmak istemedi. isten anlayan biri evet veya hayir dese yeterdi bana. soruyu o yuzden o sekil sordum.En başında böyle yazsaydınız ona göre cevap gelirdi , ilk yazdığınız gayette şikayet eder gibiydi.
Eğer hocanız karışmıyorsa diğer kişinin karışmaya zaten hakkı yok, hareketi yanlış yaptığınızı düşünüyorsanız yarın hocaya sorarsınız doğrusunu gösterir.
Tavsiyem grup derslerine gidin çok eğlenceli oluyor .
En başında neden bunları yazmadınız peki? Herkes ona göre yazardı bu daha açıklayıcı olmuş ama ben pek art niyet görmedim yanlışını düzeltmek istedi sanırım. Birde ne güzel spor yapıyorsunuz sigarayı bırakırsınız inş.
uzatmak istemedim cunku. sadece evet veya hayir cevabi yeterli olacakti benim icin.En başında neden bunları yazmadınız peki? Herkes ona göre yazardı bu daha açıklayıcı olmuş ama ben pek art niyet görmedim yanlışını düzeltmek istedi sanırım. Birde ne güzel spor yapıyorsunuz sigarayı bırakırsınız inş.
Çok itici olduğunuzu anladık kk olarak zaten şurda bile doğru düzgün yazmayıp canım istedi diyorsunuz sonra herkese bir atar azar gerçek hayatta bu yüzden streslisiniz demek spor pek işe yaramamış gibicanim aciklama yapmak istemedi. isten anlayan biri evet veya hayir dese yeterdi bana. soruyu o yuzden o sekil sordum.
grup calismalarinda eglendiklerine eminim goruyorum da egleniyorlar, ama ben duramiyorum on dk sonra daraliyorum. nefes alis verisim bile degisiyor.
strese girmektense tek basima olmayi sectim ki daimi olsun. bir iki ayda birakmayim, nitekim bir yildir gidiyorum.
ama bugun masajci kadin sayesinde strese girdim ve sinirlendigimde cok itici oluyorum ve terketmek zorunda kaldim orayi sirf sevimsiz seyler soylemeyim diye. sikayette etmedim. ama hevesim de kacti.
ne yapmam gerek hic bilmiyorum suan.
sizce ne yapmaliyim.
tamam.Bu ne gergin bir tavır böyle cvp verenleri utanmasan döveceksin. Evet hesap veriyoruz
tamamÇok itici olduğunuzu anladık kk olarak zaten şurda bile doğru düzgün yazmayıp canım istedi diyorsunuz sonra herkese bir atar azar gerçek hayatta bu yüzden streslisiniz demek spor pek işe yaramamış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?