Konuda hocaya hesap verir misiniz yazıyor ama neyse. Ben olsam giderim doğru olanını hocadan öğrenirim zaten kadın bidaha size yaklaşmaz gibiuzatmak istemedim cunku. sadece evet veya hayir cevabi yeterli olacakti benim icin.
sigarayi malesef seviyorum birakmayi hic dusunmedim. iki elimle kirip atacagim seyin muptelasiyim ozetle.
hocayla girseydim bu diyaloga bir nebze anlardim da, salonun arkasinda masaj yapan kadin gelip bunlari diyince ben yeniden strese girdim. eger gitmeseydim sevimsizlecektim sinirlendigimde cok itici oluyorum, oyle olmak istemedim..sikayette etmedim.
ama gidesim de kalmadi artik.
siz olsaniz ne yapardiniz?
tamam iste evet veya hayir cevabi kafiydi benim icin. oyuzden sorum bu sekil.Konuda hocaya hesap verir misiniz yazıyor ama neyse. Ben olsam giderim doğru olanını hocadan öğrenirim zaten kadın bidaha size yaklaşmaz gibi
tamamSanırım sıkıntılı zaman geçiyorsun.
Biraz alıngan geldinde.
Ne tamam ?
Ya tamam da burası bir forum insanlar yorum yapıyor doğal olarak evet hayır diye anket açsaydınız bile gene yorum yapılırdı konunun sonuna ekleyin o zaman sadece evet veya hayır diyin diye iyi gecelerben bisey ogren
tamam iste evet veya hayir cevabi kafiydi benim icin. oyuzden sorum bu sekil.
haklisin tamam☺Ya tamam da burası bir forum insanlar yorum yapıyor doğal olarak evet hayır diye anket açsaydınız bile gene yorum yapılırdı konunun sonuna ekleyin o zaman sadece evet veya hayır diyin diye iyi geceler
Konuyu anlamadan evet ya da hayır dememiz ciddiye almadığımız anlamına gelirdi.canim aciklama yapmak istemedi. isten anlayan biri evet veya hayir dese yeterdi bana. soruyu o yuzden o sekil sordum.
grup calismalarinda eglendiklerine eminim goruyorum da egleniyorlar, ama ben duramiyorum on dk sonra daraliyorum. nefes alis verisim bile degisiyor.
strese girmektense tek basima olmayi sectim ki daimi olsun. bir iki ayda birakmayim, nitekim bir yildir gidiyorum.
ama bugun masajci kadin sayesinde strese girdim ve sinirlendigimde cok itici oluyorum ve terketmek zorunda kaldim orayi sirf sevimsiz seyler soylemeyim diye. sikayette etmedim. ama hevesim de kacti.
ne yapmam gerek hic bilmiyorum suan.
sizce ne yapmaliyim.
ciddiye alinip alinmamak cok umrumda degil oyuzden evet veya hayirla tatmin olabilen bir insanim.Konuyu anlamadan evet ya da hayır dememiz ciddiye almadığımız anlamına gelirdi.
Bana kalırsa devam edin spora , bir daha nerede göreceksiniz ki o kadını.
Konuyu anlamadan evet ya da hayır dememiz ciddiye almadığımız anlamına gelirdi.
Bana kalırsa devam edin spora , bir daha nerede göreceksiniz ki o kadını.
beni anlamissiniz cok mutlu oldum.Rahatlamak icin gittiginiz sporda alakasiz birisi sizi strese soknus belliki. Masörun sizinle boyle konusmasi cok sacma olmus, ne alaka yani o zaman spor hocasi da masaj yapsin, hayir bir de siz kesmeye calismissiniz kadin cevap verip durmus. Ben olsam spor hocama soylerdim gidip. "Burada sporu kim ögretiyor? Siz mi, masör mu?" derdim. Gitmemezlik yapmayin bence. Yarin yine de gidin, 15 dakika yarim saat caninizin istedigi kadar yapin sporunuzu.
iyi geceler☺Gel bide bizi döv ya.
Bide tamam diyip ... neyse !! Basligi farklı konusu farklı sonra biz suçlu.
evet siz haklisini☺takmıyosan sinirin bozulmaz. demek ki takıldın kadının söylediklerine ki buraya konu açacak kadar dert ettin.
evet siz haklisini☺
ben bunun icin para odemiyorum. doktor bana spora git dansa git sana iyi gelecek diyordu aylardir. bende dans yerine sporu sectim..baslarken de soruyor zaten hoca ne icin geldigimi ona gore tavsiyelerde bulunacak. bende sosyallesmek icin dedim. zayiflamak degil. sadece evden cikip hava alip kendimi iyi hissetmek icin gelicem dedim. grup calismalari istemiyorsun oyleyse dedi. evet tek basima fitness tercihim dedim. tamam dedi. bir yildir gidiyorum, ben bisey sormadikca kadin hic karismadi bana tam da istedigim gibi allah var. kasmadi beni. sorarsam soyledi.
bugun salonda masaj yapan kadin (hocam degil) herkesin icinde salon fullken yanima gelip yanlis yaptigimi soyledi. bende ona bir yildir boyle yapiyorum daha once uyarsaydin keske dedim ve yanimdaki kizlar 1 yildir yanlismi yapiyor diyerek gulduler. ordan uzaklastim sinirlenmemek icin..baska alete gittim. iki dk falan yaptim biraktim, baktim gene bu kadin neden ikidk yaptin az degil mi dedi? hayir az degil canim bukadar istedi dedim. sigara icersen yapamazsin tabii dedi sok oldum. tam gidiyordum arkami donup, sen hocam degilsin hoca bile degilsin ne vasifla milleti bana guldurup hesap soruyosun ben buraya stres atmak icin geliyorum senden yardim talebim oldu mu dedim. sana iyilik yapiyorum dedi. talep etmedigim iyiligi istemiyorum.istersem hocadan isterim zaten dedim. parana yazik dedi. para benim sizi alakar etmiyor dedim ve ustumu degisip ciktim salondan. hocaya anlatmadim durumu.
budurumda ne yapardiniz?
haksızsın.ben bunun icin para odemiyorum. doktor bana spora git dansa git sana iyi gelecek diyordu aylardir. bende dans yerine sporu sectim..baslarken de soruyor zaten hoca ne icin geldigimi ona gore tavsiyelerde bulunacak. bende sosyallesmek icin dedim. zayiflamak degil. sadece evden cikip hava alip kendimi iyi hissetmek icin gelicem dedim. grup calismalari istemiyorsun oyleyse dedi. evet tek basima fitness tercihim dedim. tamam dedi. bir yildir gidiyorum, ben bisey sormadikca kadin hic karismadi bana tam da istedigim gibi allah var. kasmadi beni. sorarsam soyledi.
bugun salonda masaj yapan kadin (hocam degil) herkesin icinde salon fullken yanima gelip yanlis yaptigimi soyledi. bende ona bir yildir boyle yapiyorum daha once uyarsaydin keske dedim ve yanimdaki kizlar 1 yildir yanlismi yapiyor diyerek gulduler. ordan uzaklastim sinirlenmemek icin..baska alete gittim. iki dk falan yaptim biraktim, baktim gene bu kadin neden ikidk yaptin az degil mi dedi? hayir az degil canim bukadar istedi dedim. sigara icersen yapamazsin tabii dedi sok oldum. tam gidiyordum arkami donup, sen hocam degilsin hoca bile degilsin ne vasifla milleti bana guldurup hesap soruyosun ben buraya stres atmak icin geliyorum senden yardim talebim oldu mu dedim. sana iyilik yapiyorum dedi. talep etmedigim iyiligi istemiyorum.istersem hocadan isterim zaten dedim. parana yazik dedi. para benim sizi alakar etmiyor dedim ve ustumu degisip ciktim salondan. hocaya anlatmadim durumu.
budurumda ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?