spor salonunda yaptiginiz hareketlerin hesabini hocaya veriyor musunuz?

Konuda hocaya hesap verir misiniz yazıyor ama neyse. Ben olsam giderim doğru olanını hocadan öğrenirim zaten kadın bidaha size yaklaşmaz gibi

ben bisey ogren

tamam iste evet veya hayir cevabi kafiydi benim icin. oyuzden sorum bu sekil.
Ya tamam da burası bir forum insanlar yorum yapıyor doğal olarak evet hayır diye anket açsaydınız bile gene yorum yapılırdı konunun sonuna ekleyin o zaman sadece evet veya hayır diyin diye iyi geceler

Konuyu anlamadan evet ya da hayır dememiz ciddiye almadığımız anlamına gelirdi.
Bana kalırsa devam edin spora , bir daha nerede göreceksiniz ki o kadını.

Rahatlamak icin gittiginiz sporda alakasiz birisi sizi strese soknus belliki. Masörun sizinle boyle konusmasi cok sacma olmus, ne alaka yani o zaman spor hocasi da masaj yapsin, hayir bir de siz kesmeye calismissiniz kadin cevap verip durmus. Ben olsam spor hocama soylerdim gidip. "Burada sporu kim ögretiyor? Siz mi, masör mu?" derdim. Gitmemezlik yapmayin bence. Yarin yine de gidin, 15 dakika yarim saat caninizin istedigi kadar yapin sporunuzu.

ciddiye alinip alinmamak cok umrumda degil oyuzden evet veya hayirla tatmin olabilen bir insanim.
yorumlarniz icin tesekkur ederim. kadin salonda masajci yani hep gorecegim. ama gidecegim haklisiniz siz, bir yildir biseye baglanmisim ve keyif aliyorum birakirsam kendime kotuluk ederim.
iyi geceler ❤

beni anlamissiniz cok mutlu oldum.
bir yildir gidip kendi halimde takildim salonda amacim zayiflamak olmadigindan hocam da sormadan ben, asla karismadi bana kasmadi beni.
fakat kadin hoca degil, yardim talebim olmadi. ayrica on kisi icinde bir yildir yapamiyorsun diyerek gulmelerine sebep oldu.
uzaklasmasam sesim yukselirdi orasi isyeri hocanin hatri var dedim uzaklastim. sonra arkamdaydi niye iki dk yaptigimi sorguladi. iki dk diye az buldugu alet carpinti yapiyor bende ve kotu hissediyorum istesem de ondk yapamam hic yapamadim. bu hesabi vermek zorunda miyim ona?
sigara icersen boyle olursun elestirisi keza yersiz geldi bana. ayrica parana yazik demesi? para veriyorum diye bes saat alet tepelerinde mi gezmeliyim bilmiyorum.
bi de bu kadina neden hesap vereyim en sinirlerimi bozan kismi bu oldu.
yarin gitmeyecektim ama, gidecegim. gitmezsem kendime kotuluk olacak soguyacagim.
cok tesekkur ederim❤

Gel bide bizi döv ya.
Bide tamam diyip ... neyse !! Basligi farklı konusu farklı sonra biz suçlu.

takmıyosan sinirin bozulmaz. demek ki takıldın kadının söylediklerine ki buraya konu açacak kadar dert ettin.

Kadının görevi değil ama belki de bacağının şekli falan yanlıştır, uyarma ihtiyacı hissetmiştir.
Spor esnasında dikkat edilmeyen haraketlerden uzun vadeli pek çok zarar görebiliyor insan.
Ben mesela squat yapıyordum ama dizlerim ağrıyordu. Bayağı da,totoyu şekle sokacak kadar yapmistim :) bir gun iş yerimde atanamayi bekleyen bir beden eğitimi hocası başladı (sonradan iyi bir spor salonunda trainer oldu) . Tabii sohbet muhabbet konu squata geldi, yanında da yaptım. Ama dedi, dizin içe kıvrılıyor. Böyle yaparsan yarardan çok zararını görürsün. Bak şöyle yap, diye dogrusunu gösterdi (aslında çok küçük bir fark, o uyarmasa dizinin içe kıvrıldı diye hiç farketmezdim bile)
Gerçekten de onu dinledikten sonra daha rahat yapmaya başladım. Sonuçta işi az çok bilen insan. Hatınızı göstermek istemiş olabilir.
Daha çok kraldan çok kralcı gibi olmuş, tatsız olmuş ama yine de kadına kızmadım ben. Yine de tepkinizi vermişsiniz, zaten artık sizinle muhatap olmaz. Baktınız inadına sizin canınızı sıkıyor, o zaman konuşursunuz yönetimle

*İlk mesajdaki sorunuza cevap olarak: tabii ki hoca karışır ve gerektiği yerde azarlar. Çünkü oraya bir ücret ödüyorsunuz, bir emek harciyorsunuz. Aynı şekilde hoca da sizin için bir emek harciyor. Neden boşa gitsin?
Eski ev arkadaşım epey kiloluydu. Büyük bir hevesle altı aylık peşin verip spor salonuna kaydoldu. Onceleri zayiflama motivasyonun etkisiyle gününden çok gitmeye başladı (hocasini dinlemedi, ne kadar çok spor yaparsam o kadar çabuk zayıflarim diye düşündü) kendini çok yordu .
Bir süre sonra haliyle bedeni de isyan etti. Sınav şu bu falan az gitmeye başladı. Hoca yürü dediyse 'yuruyunce ne olacak mahallede de yürüyorum' diye düşünüp hulahop çevirdi belim incelsin diye falan :)
Sonuç olarak sıfıra sıfır elde var sıfır olarak kurstan ayrıldı. Oradaki insanların da bir görevi var, az çok eğitimini almış insanlar. Birşey diyorlarsa itaat etmek gerekir diye düşünüyorum.

haksızsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…