P
potansiyel
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi potansiyel
Ben gidiyorum salona hocamız bize callenetics ve pilates karışımı bir program yaptırıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.burda ikisi hakkındada açıklayıcı yazılar var zaten bir ayda eğer yediklerinede dikkat edersen mutlaka sonuç alırsın.kolay gelsin.
bir de 3 ay için 400milyon nasıl ?
3ay gittim memnundum da kuzenim ve arkadaşlarımla gittik kilo verilmese bile sıkılaşma ve bedende küçülme oluor .programını sana göre ve beklentilerine göre yapıolar kuzenim 38 kilo verdi tüm vücutta sıkılaşmaya gitti onun programı benimkinden daha ağırdı ama mesela twisi ben 300 yapıodum o 500 yanlar için sopa hareketini ben 3 dk yapıodum o 7 dk bisikleti ben 15-20dk o ise 45 dk yapıodu ben yürüyüş bandını daha çok sewiodum ama benim zaten bedenim 36 sadece spor olsun 4-5 kilo werebilirim sıkılaşırım die gittim ama kesinlikle evde yapılan spordan çok daha faydalıbiz fiyat olarak çok ii gitmişiz buralarda en fazla aylık 80tl
bende spor salonuna gidiyorum çok memnunum evde hareket çok kısıtlı yapabiliyorsun birde salonda grup ile çalısınca birbirini destekliyorsun çok güzel oluyor gülerek vaktin geçiyorrr...ben tavsiye ediyorm ben hem pasif jimnastik hemde salonda çalısıyorum aerobikte yapıyoruz... günde 1 saat yürüyüorum koşu bandında 20 dakika bisiklet 1 saat alet çalısıyorum her hafta 1.5 2 kilo kaybım oluyorrr...
Ben gidiyorum salona hocamız bize callenetics ve pilates karışımı bir program yaptırıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.burda ikisi hakkındada açıklayıcı yazılar var zaten bir ayda eğer yediklerinede dikkat edersen mutlaka sonuç alırsın.kolay gelsin.
merhaba dasilva, pilates kilo verdiriyor mu gerçekten , ben vücuda esneklik versin diye yapılıyor biliyordum da ?
canım Ankara'yı bilmiyorum orda fiyatlar nasıldır ama, 3 ay için 400 pahalı geldi bana doğrusu, sen başka yerleri de araştır istersen. Spor salonu gerçekten çok faydalı, ben de çok giderdim eskiden. Aerobic ve aletli jimnastik yapardım, birinden çıkar birine girerdim.1 Ayda farkı hissedersin, ama 2-3 ay gitmende fayda var bence de. Hatta imkanın varsa en az 6 ay git ki verdiğin kilolar kalıcı olsun. En az 2 sene aynı kiloyu muhafaza edersen bundan sonra da o kiloda kalırmışsın, diyetisyen sölemişti senin de aklında bulunsun. Beraber gittiğim bir arkadaşım vardı o hiç bir hareketi sonuna kadar yapmaya sabredemezdi hep yarım bırakırdı dolayısıyla o hiç kilo veremezdi ama azmedersen veriyorsun canım..kaydirigubbakcemile5
ben de gidiyorum fitnessa 1 buçuk ay oldu ama arada kesintiler oluyor tembellik yapıp gitmiyorum falan ama farkını hissettim belden 3 ve 4 cm incelme oldu,basenden 2 cm olmuş göğüsten 2 kollardan 4 cm olmuş ben de 6 ay gibi bir süre gitmeyi düşünüyorum aldığım kiloları vermem ve şekle girmem lazım acilenn :umursamaz:
spor salonuna giden arkadaşlar,sporla kilo alma programı varmı diye sorabilirmisiniz?
3 aylık 100 milyon başladım
fakat herkese ayrı bir program şeklinde uygulama yok ben de öyle olur sanıyordum
daha çok hepimiz aynı hareketleri yapıyoruz sadece bir iki hafta sonra mesela benim göbek sorunum olduğu için yan bel hareketlerine de başlarız dedi.bilmiyorum yaa benim basen sorunum yok mesela ama bunuda çalışıyoruz