Spor salonuna giden arkadaşlarım..??

arkadaşlar bende dün akşam başladım spor salonuna kız kardeşimle birlikte gidyoruz aile indiriminden yararlanıyoruz 1 aylık iki kişi 120 tl verdik..fitnes,havuz,sauna bile var harika biyer ve çok zevkli biraz tembelim ben inş tembellik yapmadan kurban bayramına kadar azimle hem spor hemde hafif bi diyet yapmaya başladım çunku ramazan bayramında üstüme bişiyler uyduramadım bir turlu ve saatlerce ağladım yani...oyusden geç kalmadan spor salonuna yazıldım herkese tavsiye ediyorum

ben yalasık 10 ydır gıdıyorum ve ınanılmaz fark ettı hem cok sıkı bır vucut hemde ıstemedende olsa saglıklı beslenme :)

Ben gidiyorum salona hocamız bize callenetics ve pilates karışımı bir program yaptırıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.burda ikisi hakkındada açıklayıcı yazılar var zaten bir ayda eğer yediklerinede dikkat edersen mutlaka sonuç alırsın.kolay gelsin.

merhaba canım acaba hangi spor salonuna gittiğini öğrenebilirmiyim?

bende p.tesi başlıyorum..doğum kilolarını vermem lazım..platese..

ben de yeniden spor salonuna başlamak istiyorum ama şöyle aylık üyelik yapan pahalı olmayan bir yer arıyorum kızlar, acıbadem de bildiğiniz bir yer var mı acaba?

ben de yeniden spor salonuna başlamak istiyorum ama şöyle aylık üyelik yapan pahalı olmayan bir yer arıyorum kızlar, acıbadem de bildiğiniz bir yer var mı acaba?

tuhh ben kozyatagında gıdıyorum ama sana zor olur..ustelık sınırsız gıdebılıorsun bazı salonlar gıbı saat sınırlaması ders sınırlaması yok...ıster kardıo ıster plates ıster step ıster latın dans ...hangısını ıstersen yapabılırsın ...ve hergunde gıdebılrısınnn :) keske yakın olsaydın....unisports kozyatağı...net adresı var sanırım..tuhhh :KK43: belkı baskalarına yararlı olur dıye yazmak ıstedım... :)

tuhh ben kozyatagında gıdıyorum ama sana zor olur..ustelık sınırsız gıdebılıorsun bazı salonlar gıbı saat sınırlaması ders sınırlaması yok...ıster kardıo ıster plates ıster step ıster latın dans ...hangısını ıstersen yapabılırsın ...ve hergunde gıdebılrısınnn :) keske yakın olsaydın....unisports kozyatağı...net adresı var sanırım..tuhhh :KK43: belkı baskalarına yararlı olur dıye yazmak ıstedım... :)

keşke yakın olsaydı canım ya :KK43:( buralarda öyle bir yer bulmak çok zor..en az 6 aylık üyelik yapıyorlar :KK43:( peki sen aylık ne kadar ödüyorsun sorması ayıp ?

Merhaba,
Ankara`da uygun fiyatli bir spor salonu ariyorum. Ogrenci oldugum icin fiyat onemli benim icin...tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?

merhaba, bende ankara'da spor salonu arayanlardanım... çok rica ediyorum bilgisi olan arkadaşlardan :44::nazar:

X