Evet adi yazmanıza takıldım. Haklı olmak neden adilik oluyor? Ha sizin adi demenizle onlar adi olmaz zira haksız taraf sizsiniz. Ben size önerimi sundum, buraya gelip susun musun diyemezsiniz siz kimseye. Asıl susun vs. diyen ceza alır. Haksız olduğunuzu kabul edin ve sunulan çözüm önerilerini dikkate almaya çalışın bence. Haksızlığınızı kabul etmedikçe siz bu olayı da çözemeyeceksiniz çünkü. Size söylendi zaten, başkasına devredebiliyorsanız çok iyi olur fiyat çok uygunmuş çünkü.bugun gittiğimde zaten bu yonde bıseyler yapıcam . ben burda ısletme adı vermedım . etmedım. adamın adını vermedm.. yanı hepımız buraya bı yazı yazdıgımzda bı hışımla bı sınırle yazmıyor muyuz ? o zaman zaten adı bı derdım var olmazdı kı . yanı benım buraya adi yazmama mı takıldınız ben anlayamadım. benım bı derdım var farkındaysanız bı onerınız varsa sunun. yoksa da lutfen susun. rica edıyorum .
"Bi hışımla konuyu açıp yardım istedim, o lafı söylemiş bulundum fakat kabul ediyorum ki o lafı kullanmam yanlıştı." dese kimse takılmayacak, buna rağmen yardımcı olmaya çalışıyoruz bu defa haksız olduğunu söyledik/düşündük diye "öneriniz yoksa susun" falan gibi laflar kullanıyor, ayıp denen bişey var.Haklı olsan o lafa takılmazdı kimse ama sen %100 ben haklıyım özgüveni ile konu açmışsın, e haksız yere de o laf kullanılınca bi dk dedi insanlar
"Bi hışımla konuyu açıp yardım istedim, o lafı söylemiş bulundum fakat kabul ediyorum ki o lafı kullanmam yanlıştı." dese kimse takılmayacak, buna rağmen yardımcı olmaya çalışıyoruz bu defa haksız olduğunu söyledik/düşündük diye "öneriniz yoksa susun" falan gibi laflar kullanıyor, ayıp denen bişey var.
bakın ben beni aşşagıladı demedim.kimi yargılıyorsun anlamadım.evet yanlışlar söylenebilir ama bir çizgisi vardır.öyle kafasına göre aşşalayıp hakaret edemez.ozaman burda kimse konu açmasın.şuna bakın konu bile hakaret etmeden aşşağılamadan tartışılmıyor.hak etmiştir almıştır bişey diyemiycem sonuçta her yorum okunuyor....her koyun kendi bacagından asılırDiyosun,bayan değil kadın olduğumuzdan heralde ki kimse seni aşağılamadı yanlışın söylendi,sen burda bir üyeyi usulsüz rapor almaya yönlendirdin
bakın ben beni aşşagıladı demedim.kimi yargılıyorsun anlamadım.evet yanlışlar söylenebilir ama bir çizgisi vardır.öyle kafana göre aşşalayıp hakaret edemezsin.ozaman burda kimse konu açmasın.şuna bakın konu bile hakaret etmeden aşşağılamadan tartışılmıyor bile.hak etmiştir almıştır bişey diyemiycem sonuçta her yorum okunuyor....her koyun kendi bacagından asılır
Üslup işte çok önemli.Sunuldu da zaten ya parayı ödeyip gitmeyecek ya parayı ödeyip gidecek ya da devredecek birine ondan parasini alacak bitti gitti
Devrettım baskasına tesekkur ederım lutfen cıdden tartısmak ıstmyrm cunkuEvet adi yazmanıza takıldım. Haklı olmak neden adilik oluyor? Ha sizin adi demenizle onlar adi olmaz zira haksız taraf sizsiniz. Ben size önerimi sundum, buraya gelip susun musun diyemezsiniz siz kimseye. Asıl susun vs. diyen ceza alır. Haksız olduğunuzu kabul edin ve sunulan çözüm önerilerini dikkate almaya çalışın bence. Haksızlığınızı kabul etmedikçe siz bu olayı da çözemeyeceksiniz çünkü. Size söylendi zaten, başkasına devredebiliyorsanız çok iyi olur fiyat çok uygunmuş çünkü.
hayırlısı olsun canım..KIZLAR UYELİĞİMİ 1100 E DEVRETTM İŞ YERINDEN BI ARKDASA BEN 7 AY GIDEXCEKTIM WEŞİMLE O ŞİMDİ DAHA FAZLA GIDECEK CUNKU TEK KISI. TESEKKURLER HERKESEEEEEE
Tesekkur ederım caanımmhayırlısı olsun canım..
tesekkkur ederımmmiyi hadi geçmiş olsun diyelim
bebeğim j..mi mı avm de ben de işyerinde tayin oldum diye kanıtladım iptal ettiler yoksa olmuyordu çok kalabalıktı özel hoca tutman lazım şimdi belediyenin kine gidiyorum o daha iyi ..aile hekime git canım verirse rapor al götürkızlar esımle spor salonuna yazıldık . 1 yıllıgı 1200 tl gibi bi rakam 2 kişi içinde ; hamam sauna fitness masaj dans (zumba) yoga .. vs hersey var. süper bi ortam.
aylık 90 a gelıyor. neyse esım cok yogun calısıyor ben 6 da cıkıyorum ısten ama bende tek gıdemıyorum cok erkek kaynıyor.malum esım avm calısanı ve saat 10 da paydos edıyor. evlendktn snra o gobek yaptı bende 4 kılo kadar aldım. 1 ay gitmeye calstık ama acıkcası cok yoruyor . gercı ıyı aslnda ama gec uyumak zorunda kalyrz
10:30 dan 11:30 a kadar orda duruyoruz bu sefer de yorgunlk oluyor. gelelım konumuza . bi sözleşme izmladık ve o zaman 400 tl verdık baslangıcda .. sonrasında 800 tl yı vermedık cunku gitmedık bıraktık sımdı aradlar sozlesme var demısler esıme gelmek ve parayı vermek zorundasnz gelmesenız bıle. bir tek tasnırsanız uzak yere o zaman iptal oluyormus ya da doktordan rapor alırsanız spor yapamaz belgesı gibi bişey. bilgnz varmı bu konuda.. mecbur gıtmek zorunda kalmak ıstemıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?