spor salonu adiliği

hayır j....mi değil. orayıda duydum ama e....ox a gidiyordum sattım uyelğimi şimdii :)

hayır j....mi değil. orayıda duydum ama e....ox a gidiyordum sattım uyelğimi şimdii :)
iyi yapmışsın kurtulmuşsundur...çünkü o kadar kalabalıklar ki insan nefes alamıyor bırak saunayı hamamı birde 1 ay gidince herkes sıkılıyor benim kaç tane arkadaşım 1 ay gitti 12 ay ödedi iptal etmiyorlar birde marka lı saatim bile gözle kaş arasında çalındı belediyeninkine gidiyorum inan daha tenha
benim gittiğimde insanlar yerde yapıyordu

Ebru salli plates :) 1 haftada incecik oldum ekmegi kestim millet bile sasirdi ayni seyleri yapiyor spor salonundan daha cok verim aldim :) aksamda yuruyus bitti gitti

Sözleşme izmalamışsınız, ödemek zorundasınız.

Yerinizde olsam spor olmasa da saunaya filan girerim. Rahatlarsınız hem

bişekılde hallederız dedık yazıldık ettık esımın 1 gun ıznı var 1 gunde 6 cıkıslı. hadı dedık yazılalım ama sonuc ortada pısman olduk cok .

Haftada 2 kere gidin işte. Satın almissin. Bunun için sözleşmede madde var mı bak bakalım.

O zaman sözleşmeye bu niyetinizi anlatan bir madde yazmaliydiniz

bişekılde hallederız dedık yazıldık ettık esımın 1 gun ıznı var 1 gunde 6 cıkıslı. hadı dedık yazılalım ama sonuc ortada pısman olduk cok .
Canım yoğun olduğunuzu yazılmadan önce bilmiyormuydun ki.hem sözleşmeyi okumadanmı imzaladınız.detaylar orda yazıyordur illaki.yapcak bişey yok ya ödiceksiniz yada tanıdık doktor ayarlayıp rapor alcaksınız...

Gitmek zorunda degilsiniz, ama parayi tam olarak odemek zorundasiniz. Sozlesme bunun icin var zaten. Kafaniza gore gidip gitmeyecektiyseniz, 1 senelik sozlesmeyi niye imzaladiniz? Yapilan bir adilik yok, sizin imzaladiginiz sozlesmeye uymamaniz tek sorun. Bosuna kufretmeyin millete yani, sorun sizde.

Üyeliğinizi satmışsınız ama bundan sonra aklınızda bulunsun ödemesenizde bir şey olmuyor peşinize düşmüyorlar yani. Bunların yaptığı fırsatçılıktan başka bir şey değil.

Adamlar şu an hakaretten dava açsa bir de oradan para alır. İsterseniz hiç gitmeyin sözleşmeyi imzaladıysanız ödemek zorundasınız, 1 ay deneseydiniz keşke. Kendi hatanız için niye adamlara adi diyorsunuz ki. Bu yeni çıkmadı yıllardır böyle

Şirinevlerde küçük bi avm de olduğunu söylediniz zaten. Bunu istanbulda yaşayan bi çok kişi anlamıştır..

Siz bi hukuk devletinde, hukuka uygun olarak yapılan bi işlem için, bir şirketi "adi" diyerek karaladınız.

Kimbilir belki buraları okurlar da, hukuk nedir, nasıl bi şeydir öğrenirsiniz.

seneliği 1700 tl den yazıldım bir spor salonuna ,üye olurken bir sürü şey imzaladım,okumadan imzalamadım tabi,orada da aynı şartlar var,adamlar da haklı kendilerince her gelen ben deniyeceğim sıkılmazsam gelirim ,işime gelirse devam ederim gelmezse etmem diye başlarsa, işletme gelenlerin keyfine göre bir düzen sağlayamaz ,üye olurken baştan enine boyuna iyice düşünerek adım atmalı.

Bizde eşimle spora gidiyoruz memnunuz ama bizede ödeme aldıktan sonra fatura vermiyorlar aylardır.Bende şimdi yorumları okuyunca öğrendim fatura vermek zorunda olduklarını

valla ben de esimle yıllık yazıldık iki kişi 2500 tl gibi bir ücret verdik yazılmak için gittiğimizde pazar günüydü ve salon boştu begendik yazıldık pazartesi ve salı gittik bütün aletler dolu ve bizim saatlerimiz belli yani sabah boşken falan gidemeyiz. ben de cok ugrastım direttiler sonra arastırdım 1 yıllık aboneliklerde cayma hakkımız var belki bunu kimse bilmiyor ama iptal ettirebilirsiniz bu tükletici kanununda var aradım ve soyledim iki gün salona geldim diye 1 yıllık ücretimi yakamazlardı sonuçta sorunun halledilecek birsey olmadıgını bizim için salonu boşaltamayacaklarına göre paramızı iade etmelerini söyledim baktım uzattıkca uzatıyolar dilekçe yazdım işte su tarihte yaptıgım salon uyeligimin iptalini ve paramın iadesini talep ediyorum diye imzalayıp görüntülerini mail attım sonra aradılar iptal ettiler paramızıda yatırdılar geri. eger yatırmasalardı tüketici hakem heyetine basvuracaktım zaten. yasalrı okuyun kimse tüketicinin hakkı olan seyi sözleme maddesi yapıp yok sayamaz. ben aldım paramı geri kimse kusura bakmasında kimseden para gasp etmiyoruz kullandıgın neyse ödersin olur biter.

birgün beyaz show u izlrken yeni gençlerden birini ne yaptın öncelikle
beyaz
önce hemen spora yazılmışındır ama2.hafta bırakıyorsun sonra birdaha ki ay kesin giderim diyorsun avunuyorsun sonra o gitmediğin spor salonunun parasını her ay aksatmadan ödüyorsunuz demişti çok gülmüştüm ama öyle

yani, demek istediğim çok normal

ayrıca işyerimde de arkadaş spor salonuna yazıldı eşiyle çok hevesli gitti. birkaç ay sınra sorduğumda gitmiyorum ama tıpış tıpış ödüyorum çünkü yıllık anlaştım dedi...

heryerde öyledir... atıyorum özel bir kursa yazılsan sözleşme yapınca sonra gelirsin deyip iptal etmiyorlar ama parayı alıyorlar ben şaşırmadım ve sonuçta onların da ekmek parası bu

Taksitli satışlarda Cayma hakkı diye bi şey var, evet. Ama bunun süresi 7 gün. Konu sahibi 2 ay boyunca kullanmış salonu.

spor salonunun bi adiliği yok. işler böyle. sözleşme imzalatmlarının mantığı bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…