Sadece 15 dk egzersiz yapabildimPes etme bugün 800 kalorilik spor yaptım canım sadece 1.30 saatte bu kadar kalori yaktım bu t25 başladım başlayalı vücut daha çok kalori harcıyor süper bişey ya
Çok iyi canım böyle devam et hiç bozmaSabah 45 dk leslie
Akşam 20 dk eliptik bisiklet
15 dk plates hareketleri yapıldı
Bugün güzel bir gün geçirdim
Tatlım çok ağır ya jillian bile daha hafifti yanında zumba yapıyordum bu sporu yaptıktan sonra sadece egzersiz yapmaya halim kaliyo zaten kilomu ölçülerimi yazdım bilgi vericemSadece 15 dk egzersiz yapabildimsenin basladigim spora baktim kardiyo gibi acayip hareketli biseye benziyo . belimden dolayi o kadar agir sporlar yapamiyorum ama yinede denicem sen yine de deneyimlerini payalaş not aliyorum ve denicem insallah
Cok iyiiiiSabah 45 dk leslie
Akşam 20 dk eliptik bisiklet
15 dk plates hareketleri yapıldı
Bugün güzel bir gün geçirdim
5-2 yapıyorsun sanırım bu şekilde hedefine ulaşanlar duymuştum bu kadar az kaloride spor çok zorlardı sonra Bugünü telafi edersinBugün Oruc gunumdu ve bugun gayet aktiftim eger musait olsaydim belki biraz egzersiz yapardim ama oruc gunlerinde cok muhim degil .zaten 500 kalori civarinda alip birde agir bir spor yapmam dogru olmaz. Ama diger gunlerde tabiiki telafi etmem lazim
Aynen oyle canım5-2 yapıyorsun sanırım bu şekilde hedefine ulaşanlar duymuştum bu kadar az kaloride spor çok zorlardı sonra Bugünü telafi edersin