☆Spor rutinim(eliptik b.plates vs.)

Pes etme Pes etme canımm çok mutluyum anlatamam inşallah umdugum sonuçlara ulaşırım bitirebilirim bugün jillian 30 günlük serüvenim bitmiş bulunuyor şükürrr şimdi sıra focus t25 yapanlara baktım muhteşem sonuçlar çok umutlandım bakalım pazartesi başlıyıcam hayırlısıyla bugünlük sporum jillian 30 dk zumba karın kol bacak egzersixi 30 dk eliptik toplam 610 kalori harcadım yalnız kilomda oynama yok tuhaftır ki t25 programının hoşuma gitmesinin sebebi hergün farklı spor programını yapıyorsun

Pes etme Pes etme canımm çok mutluyum anlatamam inşallah umdugum sonuçlara ulaşırım bitirebilirim bugün jillian 30 günlük serüvenim bitmiş bulunuyor şükürrr şimdi sıra focus t25 yapanlara baktım muhteşem sonuçlar çok umutlandım bakalım pazartesi başlıyıcam hayırlısıyla bugünlük sporum jillian 30 dk zumba karın kol bacak egzersixi 30 dk eliptik toplam 610 kalori harcadım yalnız kilomda oynama yok tuhaftır ki t25 programının hoşuma gitmesinin sebebi hergün farklı spor programını yapıyorsun
Guzel gidiyorsun canim kilo bazen oynamiyor ama onemli olan vucudunda degişiklik görmen ilerleme gormen . Benimde evde islerim cok bakalım fırsat bulupta spor yapacak miyim ama bugun eliptik yapmam sart

Benimde jillian bitti bugün 1 saat zumba ve 15 dk karın egzersizi yaptım kızlar bak jillian inclmemi paylaşayım bu 1 aylık sonucum bunyn içinde arada eliptik zumba yürüyüş egzersizde var
Başlangıç / bitiş
Kilo: 73.3 _ 67.5
Gögüs: 95 _ 89
Kol: 30 _ 27
Bel: 80 _ 73
Göbek: 92 _ 83
Kalça: 100 _ 95
Basen: 106 _ 99
Bacak: 60 _ 56
Alt bacak: 35 _ 31
Diz: 42 _ 38

Benimde jillian bitti bugün 1 saat zumba ve 15 dk karın egzersizi yaptım kızlar bak jillian inclmemi paylaşayım bu 1 aylık sonucum bunyn içinde arada eliptik zumba yürüyüş egzersizde var
Başlangıç / bitiş
Kilo: 73.3 _ 67.5
Gögüs: 95 _ 89
Kol: 30 _ 27
Bel: 80 _ 73
Göbek: 92 _ 83
Kalça: 100 _ 95
Basen: 106 _ 99
Bacak: 60 _ 56
Alt bacak: 35 _ 31
Diz: 42 _ 38
Sonuc gayet guzel. Aslinda zumba eglenceli insan vakit nasil geciyor anlamiyor bugun bende denicem :)

Dün dayanamadım 45 dk spor yaptım 400 kalori yaptım bugün sabah t25 focus programına başlafım o nasıl bişey ya 27 dk da 325 kalori harcadım 15 dk egxersiz 75 kalori alışveriş yaptım bütün gün dışardaydım epeu kalori harcadım

Dün dayanamadım 45 dk spor yaptım 400 kalori yaptım bugün sabah t25 focus programına başlafım o nasıl bişey ya 27 dk da 325 kalori harcadım 15 dk egxersiz 75 kalori alışveriş yaptım bütün gün dışardaydım epeu kalori harcadım
Canım ben bugun yapamadim belim kotu biraz sporu abartinca belimi etkiliyo .yoksa kardiyo bile yapardim ne guzel hızlica kilo verirdim ama iste bi sakatlik olmasin diye zorlamicam. Yarinda plates yaparim heralde

Slm kızlar ne güzel bol sporlu bi grup olmuş benimde eliptik bisikletim var önce koşu bandında 30 kilo verdim küçük eve taşınınca onu sattım eliptik aldım ama düzenli kullanmadım artık eskisi gibi spor yapmak istiyorum hatta bugün ilk günümdü ben 55 olmak istiyorum yaza kadar hedefime ulaşmalıyım beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim

Slm kızlar ne güzel bol sporlu bi grup olmuş benimde eliptik bisikletim var önce koşu bandında 30 kilo verdim küçük eve taşınınca onu sattım eliptik aldım ama düzenli kullanmadım artık eskisi gibi spor yapmak istiyorum hatta bugün ilk günümdü ben 55 olmak istiyorum yaza kadar hedefime ulaşmalıyım beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
Olur canım önemli olan sağlıklu beslenip spor yapmak

Slm canım 30 kilo vermissin tebrikler kac kilodan kac kiloya düştün?.ne kadar sürede verdin? Birde hergün ne kadar kullandin?

95 teneffüste 65 e düştüm çok yürüdüm dışarda 10 bin adim yapıp öyle eve geldim her akşam 40 dk koşu bandında sonra 20 dk plates hareketleri yaptım yaklaşık 4-5 ay arasında verdim 3 sene oldu şimdi 67 kiloyum hedefim 55 olmak

X