- 22 Nisan 2016
- 908
- 854
- 35
Büyük kasalılar ses çıkarıyor ben memnunum ses çıkarmıyor altis markasıeliptik bisiklet kullanıp gıcırdama sorun uyaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük kasalılar ses çıkarıyor ben memnunum ses çıkarmıyor altis markasıeliptik bisiklet kullanıp gıcırdama sorun uyaşayan var mı
Benimki de altis ses cikarmiyo cok sukurBüyük kasalılar ses çıkarıyor ben memnunum ses çıkarmıyor altis markası
Guzel gidiyorsun canim kilo bazen oynamiyor ama onemli olan vucudunda degişiklik görmen ilerleme gormen . Benimde evde islerim cok bakalım fırsat bulupta spor yapacak miyim ama bugun eliptik yapmam sartPes etme canımm çok mutluyum anlatamam inşallah umdugum sonuçlara ulaşırım bitirebilirim bugün jillian 30 günlük serüvenim bitmiş bulunuyor şükürrr şimdi sıra focus t25 yapanlara baktım muhteşem sonuçlar çok umutlandım bakalım pazartesi başlıyıcam hayırlısıyla bugünlük sporum jillian 30 dk zumba karın kol bacak egzersixi 30 dk eliptik toplam 610 kalori harcadım yalnız kilomda oynama yok tuhaftır ki t25 programının hoşuma gitmesinin sebebi hergün farklı spor programını yapıyorsun
Hiç yapmamaktan iyidir canımBugun sadece 15 dakika egzersiz yapabildim ama tüm gün aktiftim yarin en az 30 dakika yapmaliyım
Sonuc gayet guzel. Aslinda zumba eglenceli insan vakit nasil geciyor anlamiyor bugun bende denicem :)Benimde jillian bitti bugün 1 saat zumba ve 15 dk karın egzersizi yaptım kızlar bak jillian inclmemi paylaşayım bu 1 aylık sonucum bunyn içinde arada eliptik zumba yürüyüş egzersizde var
Başlangıç / bitiş
Kilo: 73.3 _ 67.5
Gögüs: 95 _ 89
Kol: 30 _ 27
Bel: 80 _ 73
Göbek: 92 _ 83
Kalça: 100 _ 95
Basen: 106 _ 99
Bacak: 60 _ 56
Alt bacak: 35 _ 31
Diz: 42 _ 38
Çok yorucu canım 500 kalori yaprım 1 saatteSonuc gayet guzel. Aslinda zumba eglenceli insan vakit nasil geciyor anlamiyor bugun bende denicem :)
Bugün benim yerimede spor yapmışsın canım misagirim vardı şimdi gittiler bende 30 dk spor yapmayı düşünüyorum normalde dinlenme günümdüBugün Tam iki saat civarinda spor yaptım acayip ter attım(20 dakikası eliptik )geri kalan sürede de egzersiz yaptim
Canım ben bugun yapamadim belim kotu biraz sporu abartinca belimi etkiliyo .yoksa kardiyo bile yapardim ne guzel hızlica kilo verirdim ama iste bi sakatlik olmasin diye zorlamicam. Yarinda plates yaparim heraldeDün dayanamadım 45 dk spor yaptım 400 kalori yaptım bugün sabah t25 focus programına başlafım o nasıl bişey ya 27 dk da 325 kalori harcadım 15 dk egxersiz 75 kalori alışveriş yaptım bütün gün dışardaydım epeu kalori harcadım
Olur canım önemli olan sağlıklu beslenip spor yapmakSlm kızlar ne güzel bol sporlu bi grup olmuş benimde eliptik bisikletim var önce koşu bandında 30 kilo verdim küçük eve taşınınca onu sattım eliptik aldım ama düzenli kullanmadım artık eskisi gibi spor yapmak istiyorum hatta bugün ilk günümdü ben 55 olmak istiyorum yaza kadar hedefime ulaşmalıyım beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
Slm canım 30 kilo vermissin tebrikler kac kilodan kac kiloya düştün?.ne kadar sürede verdin? Birde hergün ne kadar kullandin?Slm kızlar ne güzel bol sporlu bi grup olmuş benimde eliptik bisikletim var önce koşu bandında 30 kilo verdim küçük eve taşınınca onu sattım eliptik aldım ama düzenli kullanmadım artık eskisi gibi spor yapmak istiyorum hatta bugün ilk günümdü ben 55 olmak istiyorum yaza kadar hedefime ulaşmalıyım beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
Jillian Michael rocks! 2 haftadan sonra gebermistim ben AMA 2 haftada bile sonuc verdi...Sıkılaşmak için jillian mcheal shred programını öneririm canım 27 dk sürüyor 30 günlük bir program
Bende jillian bitirdim t25 ptogramına başladım çok zorJillian Michael rocks! 2 haftadan sonra gebermistim ben AMA 2 haftada bile sonuc verdi...