☆Spor rutinim(eliptik b.plates vs.)

Pes etme Pes etme bugün 800 kalorilik spor yaptım canım sadece 1.30 saatte bu kadar kalori yaktım bu t25 başladım başlayalı vücut daha çok kalori harcıyor süper bişey ya
Sadece 15 dk egzersiz yapabildim o_O senin basladigim spora baktim kardiyo gibi acayip hareketli biseye benziyo . belimden dolayi o kadar agir sporlar yapamiyorum ama yinede denicem sen yine de deneyimlerini payalaş not aliyorum ve denicem insallah

Sadece 15 dk egzersiz yapabildim o_O senin basladigim spora baktim kardiyo gibi acayip hareketli biseye benziyo . belimden dolayi o kadar agir sporlar yapamiyorum ama yinede denicem sen yine de deneyimlerini payalaş not aliyorum ve denicem insallah
Tatlım çok ağır ya jillian bile daha hafifti yanında zumba yapıyordum bu sporu yaptıktan sonra sadece egzersiz yapmaya halim kaliyo zaten kilomu ölçülerimi yazdım bilgi vericem

Kızlar sporla birlikte beslenmenizide paylasmak isterseniz hedef 50 kilo isimli topigime de uģrayabilirsiniz :KK37:

Bugün Oruc gunumdu ve bugun gayet aktiftim eger musait olsaydim belki biraz egzersiz yapardim ama oruc gunlerinde cok muhim degil .zaten 500 kalori civarinda alip birde agir bir spor yapmam dogru olmaz. Ama diger gunlerde tabiiki telafi etmem lazim :super:

Bugün Oruc gunumdu ve bugun gayet aktiftim eger musait olsaydim belki biraz egzersiz yapardim ama oruc gunlerinde cok muhim degil .zaten 500 kalori civarinda alip birde agir bir spor yapmam dogru olmaz. Ama diger gunlerde tabiiki telafi etmem lazim :super:
5-2 yapıyorsun sanırım bu şekilde hedefine ulaşanlar duymuştum bu kadar az kaloride spor çok zorlardı sonra Bugünü telafi edersin

*Bugunku sporum*: temiz havada 2 saata yakın tempolu yürüdüm epeydir yuruyuse cıkmiyodum evde eliptikle yapiyodum ama acik havada yuruyus bir baska oluyor .hem daha keyifli hem daha enerjik oluyo insan . Ve inanırmisiniz sindirim prblemim vardi ve cok iyi geldi aslında fırsat bulup yuruyusu hergun yapmamiz lazim harika birsey :KK9::super:

Tatil sonunda tekrar burada paylasim yapcam insallah. gorusmek uzere sporla kalin:KK36:

Kızlar inşallah istenilen hedeflere ulaşılır ama sadece kilo vererek pilates topu eliptikle sıkılaşmak çok zor. Sıkılaşmak istiyosanız bu egzersizlerin sonuna mutlaka dambıl ve squat koyun. Tiffany Rothe ‘ nin tüm vücut için paylaştığı bi video var dambıllı olan bütün vücudu çalıştırıyor sıkılaştırarak onu günde 3 lü set halinde yaparsanız çok iyi sonuç alırsınız. Bu kadına hayranım hareketler çok doğru ve sıralaması çok iyidir. Ben denedim bacak ve kol ağrılarımdan ne kadar sıkılaştığımı anlayabiliyordum.
Birde tavsiyem zayıflarken oluşan Çatlakları önlemek için ve selülit derdinin azalması için ve cildinizinde sıkılaşması için duşta kabak lifi ve yosun sabunu kullanıp keselenin çıktıktan sonra kantaron yağıyla masaj yapıp sonlandırın işe yaradığını görünce mutlu olursunuz.
Ve 1’2 saat sürekli egzersiz yapıp ter dökmeniz zayıflamak değil nabzınız yükseldiği zaman yağ yakma hareketlerini yavaş yavaş yapın vücut tam o zaman yağ yakar diğer türlü su atıyor vücut. Bedeninize yazık verdiğiniz kiloları geri alırsınız bu şekilde. Gerçekten söylediklerim çok işe yarar tavsiye ederim kusura bakmayın uzun oldu ama yazmak istedim

Merhaba kizlar ben geldim bugunden itibaren paylasima devam edecegim insallah 30 dakika spor ile başladımm

X