- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.812
- 29
Waooww masallah kıskandım seniHazırmısın sayıyorum sabah jillian artı 30 dk zumba artı 15 dk karın egzersizi öğlen 30 dk eliptiik kalça kol göbek egzersizi 1 saat 47 dk toplam 600 kalori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Waooww masallah kıskandım seniHazırmısın sayıyorum sabah jillian artı 30 dk zumba artı 15 dk karın egzersizi öğlen 30 dk eliptiik kalça kol göbek egzersizi 1 saat 47 dk toplam 600 kalori
Tamam canım sende takıl bizekızlar bende 67 kiloyum benimde hedefim sizinle hemen hemen aynı ama ben daha çok spor yapıp yağları kasa çevirmek istiyorum
kızlar 1 ayda biraz kendimi toplayabilirmiyim acaba .dügünüm var bir ay sonra :)Tamam canım sende takıl bize
pilates lastiği varya canım onla hareketlerde baya işe yarıyor gibiKızlar ben bu göbek yumuşaklığından çok şikayetçiyim çok araştırmada yapıyorum spor olsun beslenme olsun bir hoca diyorki asıl göbek için sguat yapın o çok etkiliymiş
Göbek içün pek işe yaradığını sanmıyorum canım onlar bacak içinpilates lastiği varya canım onla hareketlerde baya işe yarıyor gibi
Anca pilatesle toparlarsın canımkızlar 1 ayda biraz kendimi toplayabilirmiyim acaba .dügünüm var bir ay sonra :)
Plank mekik vs. Bunlarda iyi gelir bence ama devamlı olması lazım etki görmek için benimde gobektende şikayetim var ama daha cok basen ve bacaklarKızlar ben bu göbek yumuşaklığından çok şikayetçiyim çok araştırmada yapıyorum spor olsun beslenme olsun bir hoca diyorki asıl göbek için sguat yapın o çok etkiliymiş
bir ay kisa bir süre ama illaki farki goreceksin sen yinede güven kendine ve hem beslenmene hem sporuna dikkat et ama hepsinden once bu guzel gunlerinin tadıni çikar kafani bunlarla cok yorma sonucta en mutlu zamanların ben evlenmeden once suanki kilomdan biraz fazlaydim biriki ay kala zayiflim dedim stresten daha cok aldim kilo. O yuzden biraz zor yani. Saglik olsun .mutlu olmaya bak zamanla hersey oluyokızlar 1 ayda biraz kendimi toplayabilirmiyim acaba .dügünüm var bir ay sonra :)
Dogrudur canım vucudünu en iyi sen tanırsın sonucta.Kızlar sporu azaltıcam biraz 5 gündür gram oynamıyor kilomda çok yapıyorum sanırım vücudu biraz dinlendirmem lazım bıgün sabah jillian 30 dk zumba 15 dk egzersiz yaptım 450 kalori akşama da hafif egzersizler yaparım herhalde
Tabiki canım başarıcaz istikrarlı olduğumuz sürece sorun yok bende dayanamadım oryantal roman havası arasına karın egzersizi sıkıştırdım 45 dk toplam bugün 1 saat 45 aktif spor yaptım 650 kalori bide pazar alışverişi yaptım 1 saat epey yoruldum kızlar bi ödem atan kür varmış ueni duydum bakayım yarın onu yapıcam bende işe yararsa sizde denersinizBugunku sporum :25 dakika eliptik (ayrıca tüm gün çok aktiftim hic oturmadım firsatım olsa dahada spor yapcaktım ama bu kadar oldu bugünde ) yarın hedef en az 45 dakika.kizlar pes etmek yooookk hadi bakalim bu bir iki ay bizim için onemli olsun ve sporu hayatimiza daha cok dahil edip yeme icmemize daha cok özen gösterelim ilk hedefim 3 kilo daha verip 65 olmak sonra 60 sonra 55 en son eger istersem 52 .evet yol uzun belki zor ama imkansız degil cunku biz kadınlar cokkkk güclüyuz başarıcazzz
Tamam canım sen bir dene bakalımTabiki canım başarıcaz istikrarlı olduğumuz sürece sorun yok bende dayanamadım oryantal roman havası arasına karın egzersizi sıkıştırdım 45 dk toplam bugün 1 saat 45 aktif spor yaptım 650 kalori bide pazar alışverişi yaptım 1 saat epey yoruldum kızlar bi ödem atan kür varmış ueni duydum bakayım yarın onu yapıcam bende işe yararsa sizde denersiniz
Yedikletine dikkat et canım o kadar spor yapıyosun boşa girmesin bence güzel düşünmüşsünKızlar benimde sorum şu ben bir gün egzersiz bir gün eliptik yapsam etkisi olurmu acaba çunku ikisi bir olmuyo inanın vaktim olmuyo ama biraz once kilomda düşsün istiyorum acaba bir diyetmi uygulasam sasırtsam mi diyorum