☆Spor rutinim(eliptik b.plates vs.)

Kızlar ben bu göbek yumuşaklığından çok şikayetçiyim çok araştırmada yapıyorum spor olsun beslenme olsun bir hoca diyorki asıl göbek için sguat yapın o çok etkiliymiş

Kızlar ben bu göbek yumuşaklığından çok şikayetçiyim çok araştırmada yapıyorum spor olsun beslenme olsun bir hoca diyorki asıl göbek için sguat yapın o çok etkiliymiş
Plank mekik vs. Bunlarda iyi gelir bence ama devamlı olması lazım etki görmek için benimde gobektende şikayetim var ama daha cok basen ve bacaklar :KK34::confused::skandal:

kızlar 1 ayda biraz kendimi toplayabilirmiyim acaba .dügünüm var bir ay sonra :)
bir ay kisa bir süre ama illaki farki goreceksin sen yinede güven kendine ve hem beslenmene hem sporuna dikkat et ama hepsinden once bu guzel gunlerinin tadıni çikar kafani bunlarla cok yorma sonucta en mutlu zamanların ben evlenmeden once suanki kilomdan biraz fazlaydim biriki ay kala zayiflim dedim stresten daha cok aldim kilo. O yuzden biraz zor yani. Saglik olsun .mutlu olmaya bak zamanla hersey oluyo:KK36:

Kızlar sporu azaltıcam biraz 5 gündür gram oynamıyor kilomda çok yapıyorum sanırım vücudu biraz dinlendirmem lazım bıgün sabah jillian 30 dk zumba 15 dk egzersiz yaptım 450 kalori akşama da hafif egzersizler yaparım herhalde

Kızlar sporu azaltıcam biraz 5 gündür gram oynamıyor kilomda çok yapıyorum sanırım vücudu biraz dinlendirmem lazım bıgün sabah jillian 30 dk zumba 15 dk egzersiz yaptım 450 kalori akşama da hafif egzersizler yaparım herhalde
Dogrudur canım vucudünu en iyi sen tanırsın sonucta.

Bugunku sporum :25 dakika eliptik (ayrıca tüm gün çok aktiftim hic oturmadım:temizlik: firsatım olsa dahada spor yapcaktım ama bu kadar oldu bugünde ) yarın hedef en az 45 dakika.kizlar pes etmek yooookk:KK20: hadi bakalim bu bir iki ay bizim için onemli olsun ve sporu hayatimiza daha cok dahil edip :spor::KK6:yeme icmemize daha cok özen gösterelim :KK72:ilk hedefim :KK55:3 kilo daha verip 65 olmak sonra 60 sonra 55 en son eger istersem 52 .evet yol uzun belki zor ama imkansız degil cunku biz kadınlar cokkkk güclüyuz başarıcazzz:21::KK5::sampiyon:

Bugunku sporum :25 dakika eliptik (ayrıca tüm gün çok aktiftim hic oturmadım:temizlik: firsatım olsa dahada spor yapcaktım ama bu kadar oldu bugünde ) yarın hedef en az 45 dakika.kizlar pes etmek yooookk:KK20: hadi bakalim bu bir iki ay bizim için onemli olsun ve sporu hayatimiza daha cok dahil edip :spor::KK6:yeme icmemize daha cok özen gösterelim :KK72:ilk hedefim :KK55:3 kilo daha verip 65 olmak sonra 60 sonra 55 en son eger istersem 52 .evet yol uzun belki zor ama imkansız degil cunku biz kadınlar cokkkk güclüyuz başarıcazzz:21::KK5::sampiyon:
Tabiki canım başarıcaz istikrarlı olduğumuz sürece sorun yok bende dayanamadım oryantal roman havası arasına karın egzersizi sıkıştırdım 45 dk toplam bugün 1 saat 45 aktif spor yaptım 650 kalori bide pazar alışverişi yaptım 1 saat epey yoruldum kızlar bi ödem atan kür varmış ueni duydum bakayım yarın onu yapıcam bende işe yararsa sizde denersiniz

Tabiki canım başarıcaz istikrarlı olduğumuz sürece sorun yok bende dayanamadım oryantal roman havası arasına karın egzersizi sıkıştırdım 45 dk toplam bugün 1 saat 45 aktif spor yaptım 650 kalori bide pazar alışverişi yaptım 1 saat epey yoruldum kızlar bi ödem atan kür varmış ueni duydum bakayım yarın onu yapıcam bende işe yararsa sizde denersiniz
Tamam canım sen bir dene bakalım

Kızlar neler yapıyonuz saglıklı beslenme ve sporlarınız nasıl gidiyor dün söylediğim kür bugün içiyorum idare eder bi tadı var daha doğrusu tadı yok cumartesi sonucu söylerim size bende sabah yine jillian yaptım yarın bitiyor 30 günün sonuna geldim ondan sonra hangi sporla devam etsem bilemedim önerilerinizr açığım sabah jillian 30 dk zumba 30 dk egzersiz

Epeydir bu kadar egzersiz yapmıyordum
1 saat sürdu ama cok iyi hissettim sonrasında
3 dk boyun ✔
6 dk kol sıkılaştırma✔
4 dk göğus ✔
3 dk alt karın✔
4 dk karın✔
6 dk basen egz.✔
25 kez bel kaldırma hareketi✔
25 kez topuk değme✔
25 kez bacak açma ✔
25 kez basen egzersizi✔
50 squat✔
50 mekik✔

Kızlar benimde sorum şu ben bir gün egzersiz bir gün eliptik yapsam etkisi olurmu acaba çunku ikisi bir olmuyo inanın vaktim olmuyo ama biraz once kilomda düşsün istiyorum acaba bir diyetmi uygulasam sasırtsam mi diyorum

Kızlar benimde sorum şu ben bir gün egzersiz bir gün eliptik yapsam etkisi olurmu acaba çunku ikisi bir olmuyo inanın vaktim olmuyo ama biraz once kilomda düşsün istiyorum acaba bir diyetmi uygulasam sasırtsam mi diyorum
Yedikletine dikkat et canım o kadar spor yapıyosun boşa girmesin bence güzel düşünmüşsün

X