Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkur ederim canımSıkılaşmak için jillian mcheal shred programını öneririm canım 27 dk sürüyor 30 günlük bir program
Yaa bende bazen sıkılıyorum ama sonra diyorum kendime sen bu kilolari biranda almadin biranda veripde sıkılaşmayı bekleme sabret diyorum kendime . Ama artk fit bir vucut istiyorum yaaBende jillian + 30 dk zumba + 30 dk eliptik yapıyorum ams su göbek yumuşaklığından basenlerden istediğim gibi incelemedim
Bende hafta da iki en fazla uc gun ancak yapiyordum ama bugunden itibaren bahane üretmeden en azindan haftada 5 günu tamamlamak istiyorum cünku acayip yumuşama var kilo verdikcede belirginlesiyolar . Eliptik bisikletim var ama 10 dakika sonrasinda acayip sıkılıyorum 10 dakika eliptik sonrasinda başka sporla devam etsem daha iyi olur galiba .Olur canım ben hergün düzenli spor yapıyorum
Tamam canım bugun ku sporlarimi akşam paylaşcam gelişmeleri yazalım yaz tatiline kadar sıkı bir vucut istiyorum suan 68 kiloyum 59 olsam en azindan cok mutlu olurum .ayni zmanda sıkılasmak gerek tabiMüzik aç dinle öyle daha çabuk geçiyor ben müzik açıyorum kızım oynarken bende spor yapıyorum hem ben egleniyorum hem o bahane yok
O zman cok iyi insallah hedef kilomuza ulaşırız .Bemde 68 kiloyum aynı şekilde 59 olmak istiyorum canım bu kadar denk gelir insan
İnşallah canımO zman cok iyi insallah hedef kilomuza ulaşırız .
İnşallah canım yarın daha çok performans bekliyorumIlk gun sadece 10 dakika eliptik surebildim cunku evde cok isim vardı .yarin daha erken saatte baslmam gerek.neyse ilk gunden olur oyle .yarına daha iyi bir performans sergilicem umarım
sen ne kadar yaptin canimİnşallah canım yarın daha çok performans bekliyorum
Hazırmısın sayıyorum sabah jillian artı 30 dk zumba artı 15 dk karın egzersizi öğlen 30 dk eliptiik kalça kol göbek egzersizi 1 saat 47 dk toplam 600 kalorisen ne kadar yaptin canim
Onu bende istiyorym elimden geleni yapıyorum bakalum ne olacakkızlar bende 67 kiloyum benimde hedefim sizinle hemen hemen aynı ama ben daha çok spor yapıp yağları kasa çevirmek istiyorum