Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyyyy harıka paylasımlar Benim de acil başlamam lazım pipo ve bacak için. 1 ay vaktim var karşımda tatile gidicem. 1.59 boyunda 49 kiloyum ama popo ve bacaklar aylmış başını gitmiş durumda Hangilerini yapsam ki ???? napsam nerden başlasam
Ayyyyy harıka paylasımlar Benim de acil başlamam lazım pipo ve bacak için. 1 ay vaktim var karşımda tatile gidicem. 1.59 boyunda 49 kiloyum ama popo ve bacaklar aylmış başını gitmiş durumda Hangilerini yapsam ki ???? napsam nerden başlasam
Ben ben... Okulların açılmasıyla bende spora devam edeceğim cok saldım yıne kendimi harika paylaşımlar yapmışsın emeğine saglık bende lesıli diye bir bayan var onun videolarını yapmak istiyorum düzenli olarak....
Ay maalesef kalın bacaklarım.. Tek beğenmediğim yerim popo ve bacaklar. Ben istiyorum kı yürürken birbirine sürtmeyen bacaklarım olsun ama nerdeeeee Valla hafta sonu bi elbise demedim ve durumun vehametini gözlerimin önüne serdi