Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaooww bu çok güzel bir hareket buda favorim selülit savar
Bende abandım yaza taş gibi girmek istiyorum bbakalım manyak videolar buldum Çukunata iyi dir ya arada mutluluk veren tek şeyEllerine, emeğine sağlık minik kuzum, paylaştığın her şeye baktım, hepsini okudum. Ama şu an bitter çukunata yiyorum benden cacık olmaz ehe (gerçi %80 bitter olduğundan kakao tozu yiyorum demek daha mantıklı )
Şaka bi yana zaten 2 küçük kare parça yedim. Yediklerime dikkat ediyorum aslında da spor yapmadıktan sonra hepsi boş iş oluyo. Diyetle 1 haftada 1-1.5 kilo ıkına sıkıla verirken spor yaptığımda 1 haftada 3 kilo gittiğini hatırlıyorum. 2 katına çıkıyo boru mu ayda 10 kilo yapar.
Ama işte bu aralar dehşet derecede üşengecim bi lokma güneş yok böyle bi depresif hava hiç bir şey yapası gelmiyor insanın.
1 Mayıs'ta (YARIN) kaldırcam popoyu bu koltuktan başlıcam yine, bekle beni
Bende abandım yaza taş gibi girmek istiyorum bbakalım manyak videolar buldum Çukunata iyi dir ya arada mutluluk veren tek şey
İnanılmaz popo çalıştırıyor bir deneyin kaldırmak için de sıkılaştırmak içinde favorim bu bunda sonra
Buda popo için selülit savar da denilir
Hadi bakalım bende popo ya saldırıyorumZaten taşsın yavrumm ben de bugün dietimi sıkılaştırdım, mayıs sonuna dek 5 kilo vermek istiyorum (artı sıkılaşmak tabi) konuyu takip edicem ama eskiden yaptığım videları yapıcam yine hatırlıyosundur beraber ayna karşısında yaptıklarımız :13:
Mayıs boyunca kampa girmiş gibi düşüncem kendimi braz acımasız olucam koca ay boyunca 1 tane kaçamak öğün hakkım olcak (cheat meal) hepsi bu. Şu 75'in altına ineyim artık, vücudumu seviyorum da bir beden küçüğünü istiyorum
Merhaba hoşgeldin sottile Tabi ki yardımcı olmaya çalışırımEmeğine sağlık canım, yeni bulduğun videoları da umuma açmanı reca ediciğimm..
Sevdim topiğini, takipteyim!
Evet çok güzel hareketler kesinlikle poponun aşkısı olmalı o harekettlerikiside cok iyi hareketler. Ben denedim ve zayifladim. Kesinlikle deneyin.
Bu arada paylasimlar harika. Takipteyim sizi