Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Buda yeni keşfettiğim ballet hanımların popo bacak karı egzersizleri çook sevdim yarın bu programa başlıyorum squatla birlikte şiddetle tavsiye ederiim ''Bu kalça ve bacak için

<strong><em><font size="3"><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;mfP1OG7rs_o]https://www.youtube.com/watch?v=mfP1OG7rs_o[/video]

Balet egzersiz 2 yan basen ve popo sıkılaştıırıcı bacak çalıştırıcı :

<strong><em><font size="3">[video=youtube;NBhIJxEfD0A]https://www.youtube.com/watch?v=NBhIJxEfD0A[/video]

kızlar ben haftasonu spor yapamıyorum ya hep dışardayız yediklerime de dikkat edemiyorum haftaiçi bi şekilde ayarlıyorum ama haftasonu pufff bütün emekler çöpe ne tavsiye edersiniz

ne zamandır başlayacam diyorum bi türlü başlayamamıştım.bu gün başladım ilk sqautımı yaptım geri kalan günlerde de aksatmadan yapmaya çalışacam ve yediklerime dikkat ederek ayrıca pilates yaparak da desteklemeyi düşünüyorum umarım faydası olur.2 ay içinde toparlanmam lazım

kızlar ben haftasonu spor yapamıyorum ya hep dışardayız yediklerime de dikkat edemiyorum haftaiçi bi şekilde ayarlıyorum ama haftasonu pufff bütün emekler çöpe ne tavsiye edersiniz
:- Canım merhaba vallahi yedikten sonra ya 2 saat yürüyeceksin eritmek için yediklerinizi yada yemeyeceksin.. Hem yiyip hem kilo vermek biraz zor yani . :) Yoksa yazın sen bikinide gizlenirken başkaları taşş gibi bacaklar popolarla salına salına geçer önünüzden
Merhaba tatlım :) Başlamak başarmanın yarısıdır Gerekirse hayatının rutinlerinden vazgeçeceksin ve istediğin sağlığa ve vücuda kavuşacaksın :) Squat tek başına zaten yeterli olmaz eğer bacak ve karın içinde incelme sıkılaşma istiyorsan yanlarını süslemek gerekir.

Spor öncesi ısınmak için ,ideal 100 tanesi ısındıracaktır sizi

Spor hayatınızda ki en önemli aktivitedir. Uzun sağlıklı kaslar ve fit vucud ve sağlıklı hayat için Sporu hayatımıza sokmalıyız..

Bu hareket karın yağlarınızı inanılmaz yakmaya başlar 25 tane bile yapılsa hissedeceksiniz farkı

gerçekten de vaovv :)) ya kedicik nacizane bi sorum olcak benim kalça altımda sarkma mı var deyim bi koyuluk var ve bacağm kadar sıkı olmayan bi bölge maalesef kalçam diri ama iki üç parmak altında öyle bi sorun var ne yazık ki squat yapıyorum bugün 13.gnümdeym ama sıkılaşmayı diz üzerindeki bölümde hissediyorum sanki oraya hiç etki etmiyomş gibi geliyo özeliikle kalça için önerebileceğin bi harekt var mı?bi de alt baldırımı da genişletmek istiyorum bunun için de bi tavsiye istiyorum

Canım merhaba yağ birikiyor büyük ihtimal yağ birikiyor ve renk uyumsuzluğu başlamış olabilir ciltle de alakalı olabilir :\

Kalça için biraz 2-3-4 sayfa gerileri gezersen birçok video paylaştım

Buda çok faydalı ve karın için , yap yakımını hızlandıran uzun düzenli kaslar oluşturan bir harekettir 25 -50 arası yapılabilir egzersizlere ek olarak.

PLATES TOPU OLANLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDECEĞİM BİR HAREKET ;

ŞEKİLDE Kİ GİBİ POZİSYON ALIYORUZ POPO AŞAĞIYA YUKARIYA İNDİRİP KALDIRIYORUZ ;

BU HAREKET SELİLÜT YAKIMINDA ÇOK ETKİLİ VE HIZLI TEPKİ VERMEKTE POPO KASLARINI EN

ÜST SEVİYEDE ÇALIŞTIRMAKTADIR.

Squat İKİNCİ AY PROGRAMI İSTEYENLERE ''SQUAT SUMO'' SPOR PROGRAMI

ŞEKİLDEKİ GİBİ DURUN AYNI ŞEKİLDE BEL OYUNTULU EĞİLİRKEN NEFES ALIYORUZ KALKARKEN VERİYORUZ .

BACAK '' İÇİNİ '' ÇOK İYİ ÇALIŞTIRIRKEN POPO YAN KASLARI BEL VE ORTA KASLARI ÇOK GÜZEL ÇALIŞTIRIYOR

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…