:- Canım merhaba vallahi yedikten sonra ya 2 saat yürüyeceksin eritmek için yediklerinizi yada yemeyeceksin.. Hem yiyip hem kilo vermek biraz zor yani . :) Yoksa yazın sen bikinide gizlenirken başkaları taşş gibi bacaklar popolarla salına salına geçer önünüzdenkızlar ben haftasonu spor yapamıyorum yahep dışardayız yediklerime de dikkat edemiyorum haftaiçi bi şekilde ayarlıyorum ama haftasonu pufff bütün emekler çöpe ne tavsiye edersiniz
Merhaba tatlım :) Başlamak başarmanın yarısıdırne zaandır başlayacam diyorum bi türlü başlayamamıştım.bu gün başladım ilk sqautımı yaptımgeri kalan günlerde de aksatmadan yapmaya çalışacam ve yediklerime dikkat ederek ayrıca pilates yaparak da desteklemeyi düşünüyorum umarım faydası olur.2 ay içinde toparlanmam lazım
vaooovvvvv
Canım merhaba yağ birikiyor büyük ihtimal yağ birikiyor ve renk uyumsuzluğu başlamış olabilir ciltle de alakalı olabilir :\gerçekten de vaovv :)) ya kedicik nacizane bi sorum olcak benim kalça altımda sarkma mı var deyim bi koyuluk var ve bacağm kadar sıkı olmayan bi bölge maalesefkalçam diri ama iki üç parmak altında öyle bi sorun var ne yazık ki squat yapıyorum bugün 13.gnümdeym ama sıkılaşmayı diz üzerindeki bölümde hissediyorum sanki oraya hiç etki etmiyomş gibi geliyo özeliikle kalça için önerebileceğin bi harekt var mı?bi de alt baldırımı da genişletmek istiyorum bunun için de bi tavsiye istiyorum