Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Squat yapıyorum sadece bi kaç günden beri canım ama başka hareketleride yapsam iyi olur çok sıcak oluyor ve benim içimden yapmak gelmiyor :KK43:
Bende aynı durumdayım ama bu gece başladım yapacağım! :)))

Hadi hayırlı geeceler hatunların beni sportif hatunlarım canlarım hadi yatınn
:KK14:

Bende yarın düzenli bi şekilde diğer hareketleride yapıcam :)
Şimdi cilt bakımı rutinimi yapıp yatıcam:)
Yarın görüşmek üzere kızlar:)

Bendee hem zayıflamak hemde sıkılaşmak istiyorummm ya :) yolum uzun benim :)

Gunaydin kizlaaaar :) Ne cok konusmussunuz oyle ya :KK70:
Kedinin fizigini acaip sekilde merak ediyorummmm hele totosunu :KK70:
Bende bugun belki yeni foto cekinir koyarım o_O

canım kedi ya sana bir sorum olacak benim istesemde dümdüz kalçam olmaz çünkü kemiklerim çıkık ondan b,raz yayvan o önemli değilde bu alta doru olan genişliği yok etmek istiyorum ama bu biyolojik olarak mümkün mü karar veremedim bence basen gitmez falan diyorum:KK70:

Squat 70 chek! (;

48ve58 bildirim yapmayı unutma tatlım! (;

Günaydın hanımlaar! Haydi günümüz sporla geçsin! :-)

bende de var ondan :KK53::KK53:
bir de sağolsun sindirim sistemim beni şişirip duruyor, içtiğim su değişse davul gibi oluyorum, daha toplayabilirsen topla o göbeği :KK9::KK9:

ay çok sevindim canım :KK16::KK16: benim sınavlar berbat yahu, büte kaldım onunla uğraşıyorum :KK1:
spor çalışmaların nasıl gidiyor, sonuçlar nasıl regenim sonuçlar :KK34:

insallah bütde yaparsin tatlim,inaniyorum ben sana, sIkma canini :KK16:

spor iste haftada bir kosmaya basladim, belli bi mesafem var ormanin icinde, ana yola cikana kadar kosuyorum, gelirken hizli yürüyerek geliyorum, ama bu hafta gidemem heralde :44: hem isim cok, hem de biraz carpintim felanvar, iyi hissetmiyorum kendimi nedense :KK50: iste squats yapiyordum, onu da biraktim 130larda. bi tatil yapip geleyim, insallah daha iyi hissederim de devam ederim sporuma.. yürüyüsü elimden geldigince yapiyorum iste. baska da spor yaptigim yok. ama squatsi yarida birakmama ragmen iyi gelmeye baslamisti.. öyle iste... spor güzel bisey ya :KK16:

Bendee hem zayıflamak hemde sıkılaşmak istiyorummm ya :) yolum uzun benim :)
Canıım Hoş geldin. Yolumuz herkesin uzuuun. :)) Yeter ki istek arzu olsun. sporu yaşam stili haline dönüştürün ki vucudunuz kadar sağlığınız da düzenli temiz olsun.
Gunaydin kizlaaaar :) Ne cok konusmussunuz oyle ya :KK70:
Kedinin fizigini acaip sekilde merak ediyorummmm hele totosunu :KK70:
Bende bugun belki yeni foto cekinir koyarım o_O
canım eklemedim mi ben seni? Ekle canım beni gene özel albüm ya :KK52:
canım kedi ya sana bir sorum olacak benim istesemde dümdüz kalçam olmaz çünkü kemiklerim çıkık ondan b,raz yayvan o önemli değilde bu alta doru olan genişliği yok etmek istiyorum ama bu biyolojik olarak mümkün mü karar veremedim bence basen gitmez falan diyorum:KK70:[/QUOTE
]Vallaha bak benim popo düzken de büyüktü Ama kemikli yapın hariç diyetle yapılan spor kasları da yağları da eritir. Dümdüz bir vucut elde edersin.
Squat 70 chek! (;

48ve58 bildirim yapmayı unutma tatlım! (;

Günaydın hanımlaar! Haydi günümüz sporla geçsin! :-)
i
Günaydın tatlıımm :) Bende bugün 2 .günümdeyim hemen squatsımı yapıp egzersizlerimi yapacağğım kahvemi içeyim:KK16:

Hepinize günaydıııınn

Gününüz aydın şansınız bol bahtınız açık olsun
:KK16:

Hadi bakalım kahvemi içip sporuma başlıyacağım:KK55:

7870_386845844758191_480795696_n.jpg

10543_385682958207813_921478222_n.jpg

bu normalde de zor birharekettir ve ağırlıkla bekliyor. inanılmaz sıkılaşıyor şuan da !

KEDİİİİİİİ bu yukarıda kı foto da kı kızın diz kapağının üstü gibi benım de şiş duruyor orası ama benım ki kas degıl yag!!! oraları erıtmenın yolu var mı?

KEDİİİİİİİ bu yukarıda kı foto da kı kızın diz kapağının üstü gibi benım de şiş duruyor orası ama benım ki kas degıl yag!!! oraları erıtmenın yolu var mı?

Şimdi eğer genetik değil ise basit egzersizlerle gidebilir. Ben birazdan normal açık albüme bir foto koyacağım ona bakıp benim kide böyle yada böyle değil drmisin ona göre birşeyler sunacağım size
:13:

X