Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
selam kızlar nabersınız almanyadan ablamlar geldı sporu ıhmal ettım bırkac gun yınede yapmaya calısıyorum dugunler felan var nete bıle gıremıyorum poff,

selam kızlar nabersınız almanyadan ablamlar geldı sporu ıhmal ettım bırkac gun yınede yapmaya calısıyorum dugunler felan var nete bıle gıremıyorum poff,

Ay canım düğününe çok az kaldı, heyecan var mı..
Ben de aynı şekil spor kaydı bende..
Leg magic de bayramdan sonra gelecekmiş sanırım.. ):
Gelseydi ne güzel yapardım yaa, evde de yalnızım çok iyi giderdi.. );

ay ewet canm stres basladı hafıften valla ne yalan soylıyım..kına geceme 8 gun var hel cook cok az kaldı..ınsllah her sey umdugum gb olur canım senınde aynı sekılde..

ay ewet canm stres basladı hafıften valla ne yalan soylıyım..kına geceme 8 gun var hel cook cok az kaldı..ınsllah her sey umdugum gb olur canım senınde aynı sekılde..

Aminnn canım, umarım hiçbir problem çıkmadan herşeyin istediğin gibi kusursuz gider.. (;
Herşey gönlünce olsun..
Bu arada kilo verdin mi bu hengamede hiç?

selam Kedicim
Benim tez savunma tarihim belli olduğu o yüzden 20 gün giremicem kadınlar klubüne o yüzden de rapor veremicem bilgin olsun istedim.

Bu arada doktora gittim kantahlillerim falan vardı..
Kilo almak da istiyorsan SPOR YAP PROTEİN AĞIRLIKLI BESLEN dedi
GÖRÜŞÜRÜZ

Aminnn canım, umarım hiçbir problem çıkmadan herşeyin istediğin gibi kusursuz gider.. (;
Herşey gönlünce olsun..
Bu arada kilo verdin mi bu hengamede hiç?

tatlım ben 58 den 55 e dustum son 10 gunde 1 -2 kılo daha verır mıyım bılmem stresten, ben zaten stresten deılde spordan felan vermıstım ınsallah dugun stresınden de verrırım
bırde almanyadan ablamlar geldı ev kalabalık sporu ıhmal ettım malesef ınsallah gerı almam 3-4 gundur hıc yapamadım bosluk bulmaya bakıyorum gercı fırsatta pek olmuyor son zamanlar bayramdı kına organızasyonuydu bılmem ne artık ewlendıkten snra duzenlı yapmaya baslarım

Kızlaar spor aletim bugün geliyor kısmetse!
Sabah kurye aradığında uyuyordum, sonra ben döndüm, meğersem spor aletim için aramışlar, yanlarına almadıkları için akşam bırakacaklarmış mecburen..
Umarım unutmazlar ve bayram sonrasına kalmaz..

KEDİ :)) bende bir haftadır senin verdğin videodan yola çıkarak bi video buldum onu yapıyorum bopo basen bacak için eğer izin varsa linkini paylaşıyım faydalansın arkadaşlar ve bn bu sporu yaparken göbeğimi bacaklarımı komple streçliyorum resmn streçten damlıyor sular terler çalıştığını hissediyorum öyle sorum şu bide ya dahada kalınlaşmaz demi inceltiym derken

kızlar hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun

ramazandan yeni çıktık 2 öğüne alıştık hemen zorlamaya başlamayın kendinizi mide sorunları tansiyon sorunlar yaşayabilirsiniz. !!

öpüyorum çok hepiniziii

daha demin son .iklotamı yedim artık abur cubur yemeyeceğim kızlar yiteeeeeeeeerrrrrrr:84:

Sizde yemeğin yersek burada yazalım. Cezalarımızı birbirimize seçelim

senın de bayramın kutlu olsun beybı..
nete pek gıremıyorum malum dugunume sayılı gunler kaldı:18:
herkese mutlu bayramlaaaaaar.....

Kızlar ya ben yokum dye sizde yokoldunuz heee . Nerede o kızlar kevser melis frdy nerdesin yahu

Arkadaşlar 16. gün squats bir ara verdim hala dinlenmedeyim şimdi 150 squats gözümde çok büyüyor nasıl olacak bilemiyorum :18:

kediii ben memleketteydim ne spor yaptım ne diyet 1 kilo almışım 58.5 olmuşum şuan

bugün başlıyorum spora kararlıyım bana bişeyler öner hemen etki göstersin gerçi bu ay veya bir dahaki ay plates ve fitnessa yazılıcam devletin her ikiside haftada 2şer gün toplamda 4 gün incelebilir miyim acaba hemen :44:

Kızlar özelden sorularınızı yetişemiyorum topikte olursa memnun olurum :)

Bende yumuşadım keyfim yok biraz sorunlarım var .. Bu sebep ten sporda yapasım gelmiyor. Kısmetse eylülde tekrar düzene gireceğim.

fndık : yavrm o drslerde yarar elbette + olarak bölgeseldeki videomuzu başla squat yapma artık popn maşşlah bacakların kalınlaşmasın:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…