Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
kızlaaaar dugunume cok az kaldııııı:18:
bgun aktara gıttım bıberıye kekık badem yagı aldım bacaklarımı popomu streçleyerek spor yapıcam artık keske daha onceden alsaydım

Canım portakal yağı ile biberiye yağını duymuştum ben de..
Senin düğüne çok az kaldı benim nişana.. :18:
Nasıl olacak bilmiyorum, elbise beğenemiyorum, çalışmam gereken bir sınav var çalışamıyorum.. :18:
Allah yardımcımız olsun..

kediii cok salmistim kendimi buaralar senin bu video dikkati cekti nete girince sik kullanilanlara eklemistim, actim baktim neden yapmiyorum diyerek bugun itibariyle basladim yaptim acayip iyi hissediyorum :)
10 Exercises For A Tight Butt videosunu yaptim
25 de corap yardimiyla kol calistim (yine senin dedigin gibi)
haftada 3-4 gun de yapmayi dusunuyorum :)
bi magnum yiyip yapmstim bunlari bi magnumu daha hakkettim

Hanımlar leg magic kullanan ve faydasını gören var mı?
Almayı düşünüyorum ben..

ay evet canım Allah tan benım ne gıycegım bellı
hadı ınsallah guzel gecer

Ay allahım ya yaz geldi ben gene saldım. Göbeğim yumuşadı bi şişti felan.. yarın Başlıyorum geriden zaten bacak egzerisizi yapıyorum da göbeğede başlayayım bari

Bunlar bizim arkadaşlarımızı sağlık sırlarımızzz

ben de 2 magnum yetmezmis gibi bi de bi koca salkim izmir uzumu yedim :):):) aksam yemegine de protein agirlikli beslenicem :) gelsin kilocuklarim :)

çorapla yaptığınız kol haraketleri neler acaba:26:

Bu görüntü için yıllarımmı vereceğim ama yapacağım!

olur elbet tabıı kı ne resımler var ıncelmesı mumkun deıl gıbı gorunup genetıgınden kalın bacaklı ıncelmez dıye dusundugumuz hatunların bıle bacakları nası ıncelmıs once snra resımlerınde..
bıde bronz ten daha mı kusursuz gosterıo ne bız peynır gbyz cıkıo butun hatalar

:))) Ben bacak kalınlıgı olarak sorunum yok 51 cm bacaklarım incecik biliyrsun ama popomu bu şekilde küçülteceğim. bacaklarım baya sıkılaştı bir kaç aysonra foto koyarım

selam kızlar gecenın 1 inde bi spor yapasım geldı kı sormayın kalktım yaptım
değişiklik olsun dıye jilianın Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout vidosunu yaptım bayıldım resmen yaa yağ yakmaya yönelikmiş bunyem alıstı herhalde fazla zorlanmadım ve hareketlerde cok eglencelı geldı bana
[h=1][/h]

ay ben çorap olayını merak ettim nedir :) pilates lastiği yerine kilotlu çorap filan mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…