Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

--

Kadında ki öz güven işinide hayatını da etkler. Ben böyle mutuyum uğraşamam diye birşey yok yağ dolu bedeninin altınıa saklanma! Yeme tarzını spor hayatını değiştire bilirsin!

Bunları yapıyorum bende inanılmaz yanıyorsunuz hergün yapıyorum 15şer tane hepsinden :))

[video=youtube;rsGKmk0IrJE]http://www.youtube.com/watch?v=rsGKmk0IrJE[/video]

KIZLAR VERMİŞTİM GNE VEREYİM İNANILMAZ POPO VE BASEN ÇALIŞTIRAN VİDEOM! ÇOK BAŞARILI HER GÜN YAPMAYA

ÇALIŞIYORUM KESİNLİKLE İŞE YARIYACAK HEMEN BAŞLAYIN !

az kaldı bayrama bana izin ver o zamana kadar sonra çok çalılşacağım sööözzzzzzzzz

Ayyy cok heyecanliii, hadi hayirlisi. Insallah istedigin gibi olur hersey.
ay ınsallah canım yaaa
Canım ne işe yarıyor onlar ?

canım bıberıye yagının yag yakıcı etkısı war kekık yagıda oyle galıba badem yagıylada karısımı seyreltıyorum yoksa cok yakıyor kasındırıyor streçle sarıp spor yaptıgımda da acayıp terletıyor ınceltme etkısı varmıs bı doktorun verdıgı karısım bu..
daha once denemiştim ıkı haftada 2 cm ıncelmıstı ama snra üşendım bıraktıydım

Son düzenleme:
kızlaaar once snra dıe album yapıyorum bende ehehehe bakalım fark gorcekmısınız:)) bana var gıbı gelıo gercı aynı açıyla cekmemişim ıkı ay oncekı resmı

canım sen boyuna gore zayıfsın aslında sen sıkılasma programına katıl bence

Evet bence de canım,bir ara diyetle 7 kilo verdim zaten,şimdi 2 kilosunu geri almışım,görünümüm kilolu değil ama ben böyle fit bir görünüm istiyorum.

Tatlım sen zayıflarken sıkılaşmaya alalımm mı? Bel oyuntuna iyi gelen videolarda var.. popo için yaptıgım videoyu tekrar paylaşacağım şimdi onu da yap hafta 4 gün tek part şeklinde

Olur,bu perşembeden itibaren başlayacağım programa

Merhaba :)

Squat'ta 9. yani rest günüm ilk 3 gün bacak titremesinden yürümekte zorlansamda inatla devam ettim şimdiden değişiklik hissediyorum gibi psikolojikte olabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…