Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
tumblr_mpheayfNgU1rr6ipbo1_500.jpg

--

tumblr_mqhs57fRnG1rzzbxvo1_500.jpg

​Bu programla squats poposu olan 15 yakın arkadaşım var burada da gördüm hadi kılarr!

canım hamileler için vidio koyacaktın biz dombili kalmayalım yada koydun ben bulamadım yerini söylermisin şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hanımlar..
Bugün moda evlerini dolaştım vs.. Ne zor işlermiş.. Biri 5 metre kumaş istedi biri 10 metre.. Anlayamadım doğrusu..
Ne yoruldum ya Hû!
Saçları kestirdim..
Sporda aradayım hala, bizimkiler memlekete gidecek, ev bana kalınca, hakimlikle birlikte spora da start vereceğim kısmetse.. :KK51:

Merhaba hanımlar..
Bugün moda evlerini dolaştım vs.. Ne zor işlermiş.. Biri 5 metre kumaş istedi biri 10 metre.. Anlayamadım doğrusu..
Ne yoruldum ya Hû!
Saçları kestirdim..
Sporda aradayım hala, bizimkiler memlekete gidecek, ev bana kalınca, hakimlikle birlikte spora da start vereceğim kısmetse.. :KK51:
10 metre kumas cok deıl mı canım yaaa hatta 5 bile cok :44:
gelinlik dikilmicek ya normal bı elbıse değil mi

10 metre kumas cok deıl mı canım yaaa hatta 5 bile cok :44:
gelinlik dikilmicek ya normal bı elbıse değil mi

Canım kiloş bol kesim bir elbise, efil efil bir model..
Üst tarafta önde ve arkada drapesi var..
Anlamam ki hiç yaa.. :/

Best Model of the World 2012 birincisi Sena Akay ile bu yılın Best Model Türkiye kraliçesi Ayşenur Özkan, birlikte tatil yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhabaa bende katılabilirmiyimmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

Bende spor yapıyorum evde hergün 30-40 dak...

Hem kilo vermek hemde sıkılaşmak için...Squatta 6.günümdeyim ama burda biraz okudum popo büyütüosa yandm ben onu sıkılaşsın yuvarlak bi görünüm için sanıyodm çok arştrdm en iyi vücut çalıştıran hareketlerden biri diyo ben enseme oklava koyarak eğiliyorum bacaklarım felaket acıyo zaten ...

Onun yanında enseme oklava koyarak günde 300 kere sağa sola dönüyorum hızlı hızlı ...

Bide $aerobik egzersizleri.jpg

Hergün bunları yapmaya çalışıyorum sizce nasıl ? ben göbek,basen,bacak eritmek istiyorum yaptığım hareketlerde genelde 3üne de etki eden şeyler gibi ama yanlış yapmıyorumdur inşallah özelliklu şu squat konusuna takldm ...

buradaki hareketler platese benziyor. acilen kilo vermem lazım ip atlama nasıl bir etki yapıyor sizce

ya kzlar ben jillianın 4 günümdeyim ama ölücem galibaa sizce bırakmalı mıyım yok sa yapıyım mı ? bacak inceltiyor mu ? sizde oldumu yada başka bacak incelten hareketler mi yapsam ?

Konu sahibiii yardiiiim. Ben 1 ay sonra tatile gitcem insallah, ama once benim sisko gobegi eritmek, kollarimi sikilastirmak ve buyuk popo istiyorum. Bir ayda hangilerini yapayim sence? Butun egsersizleri karistirsam olur mu? Rejimdeyim zaten. Suanda 60 kilo olmusum, boyum 165. Ooof hem cuceyim hem sisko.

Konu sahibiii yardiiiim. Ben 1 ay sonra tatile gitcem insallah, ama once benim sisko gobegi eritmek, kollarimi sikilastirmak ve buyuk popo istiyorum. Bir ayda hangilerini yapayim sence? Butun egsersizleri karistirsam olur mu? Rejimdeyim zaten. Suanda 60 kilo olmusum, boyum 165. Ooof hem cuceyim hem sisko.

Vallaha canım 1ayda değişim olur ama keşke 1 ay yerne her zman spor yasan da böyle sorunlarınız olmasa :KK31:

Bölgesel programımıza başlaya bilirsin işe yarayacaktır.
:KK55:

Elif: daha ölçülme 1.ci ayın sonunda ölçül
:KK19:

Kızlar beni de aranıza alın ne olur :18:

Kilom 59
Boyum 1.78
Göğüs 93 cm
Belimin en ince(oyuntulu kısmı 70 cm )
Popo 96 cm

Kalçamı dikleştirip belimi inceltip diğer her bölgemi de sıkılaştırmak istiyorum,diyet uygulamıyorum.

Bana bir el atın hadi
:KK3:

Kedilerdetatilyapar, canim simdi 8 dakikalik video varya, haftada 3 defa 3 part demissin, yani her yaptigim gun 3 defa tekrarliyacakmiyim onu ben? Dun basladim, insallah bir ay sonra biraz degisiklik olur. Burdan bildiririm degisiklikleri. Cok sagol yardimin icin..

Kilom 59
Boyum 1.78
Göğüs 93 cm
Popo 96 cm

Kalçamı dikleştirip belimi inceltip diğer her bölgemi de sıkılaştırmak istiyorum,diyet uygulamıyorum.

Bana bir el atın hadi
canım sen boyuna gore zayıfsın aslında sen sıkılasma programına katıl bence

kızlaaaar dugunume cok az kaldııııı:18:
bgun aktara gıttım bıberıye kekık badem yagı aldım bacaklarımı popomu streçleyerek spor yapıcam artık keske daha onceden alsaydım

Kızlar çok giremiyorum malum Yaz ayındayız gezme tozma tatil derken ev işleri vakit kalmıyor kalsada kafa kaldırmıyor:KK9:

Kedilerdetatilyapar, canim simdi 8 dakikalik video varya, haftada 3 defa 3 part demissin, yani her yaptigim gun 3 defa tekrarliyacakmiyim onu ben? Dun basladim, insallah bir ay sonra biraz degisiklik olur. Burdan bildiririm degisiklikleri. Cok sagol yardimin icin..
Kedi demen yeterli canım : )) Evet mesela şimdi yapıcaksın 5 dkika mola tekrar böyle 3 defa : )) kesinlikle işe yarayacak.!

Kilom 59
Boyum 1.78
Göğüs 93 cm
Popo 96 cm

Bana bir el atın hadi
Tatlım sen zayıflarken sıkılaşmaya alalımm mı? Bel oyuntuna iyi gelen videolarda var.. popo için yaptıgım videoyu tekrar paylaşacağım şimdi onu da yap hafta 4 gün tek part şeklinde:KK34:

X