Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 metre kumas cok deıl mı canım yaaa hatta 5 bile cok :44:Merhaba hanımlar..
Bugün moda evlerini dolaştım vs.. Ne zor işlermiş.. Biri 5 metre kumaş istedi biri 10 metre.. Anlayamadım doğrusu..
Ne yoruldum ya Hû!
Saçları kestirdim..
Sporda aradayım hala, bizimkiler memlekete gidecek, ev bana kalınca, hakimlikle birlikte spora da start vereceğim kısmetse..
10 metre kumas cok deıl mı canım yaaa hatta 5 bile cok :44:
gelinlik dikilmicek ya normal bı elbıse değil mi
Konu sahibiii yardiiiim. Ben 1 ay sonra tatile gitcem insallah, ama once benim sisko gobegi eritmek, kollarimi sikilastirmak ve buyuk popo istiyorum. Bir ayda hangilerini yapayim sence? Butun egsersizleri karistirsam olur mu? Rejimdeyim zaten. Suanda 60 kilo olmusum, boyum 165. Ooof hem cuceyim hem sisko.
İp atlamak karın bacak kol yanı bütün vudu ısıtır canımm.. Plates fitness karışık egzersizlerimiz varburadaki hareketler platese benziyor. acilen kilo vermem lazım ip atlama nasıl bir etki yapıyor sizce
canım sen boyuna gore zayıfsın aslında sen sıkılasma programına katıl benceKızlar beni de aranıza alın ne olur :18:
Kilom 59
Boyum 1.78
Göğüs 93 cm
Belimin en ince(oyuntulu kısmı 70 cm )
Popo 96 cm
Kalçamı dikleştirip belimi inceltip diğer her bölgemi de sıkılaştırmak istiyorum,diyet uygulamıyorum.
Bana bir el atın hadi
kızlaaaar dugunume cok az kaldııııı:18:
bgun aktara gıttım bıberıye kekık badem yagı aldım bacaklarımı popomu streçleyerek spor yapıcam artık keske daha onceden alsaydım
Kedi demen yeterli canım : )) Evet mesela şimdi yapıcaksın 5 dkika mola tekrar böyle 3 defa : )) kesinlikle işe yarayacak.!Kedilerdetatilyapar, canim simdi 8 dakikalik video varya, haftada 3 defa 3 part demissin, yani her yaptigim gun 3 defa tekrarliyacakmiyim onu ben? Dun basladim, insallah bir ay sonra biraz degisiklik olur. Burdan bildiririm degisiklikleri. Cok sagol yardimin icin..
Tatlım sen zayıflarken sıkılaşmaya alalımm mı? Bel oyuntuna iyi gelen videolarda var.. popo için yaptıgım videoyu tekrar paylaşacağım şimdi onu da yap hafta 4 gün tek part şeklindeKızlar beni de aranıza alın ne olur :18:
Kilom 59
Boyum 1.78
Göğüs 93 cm
Belimin en ince(oyuntulu kısmı 70 cm )
Popo 96 cm
Kalçamı dikleştirip belimi inceltip diğer her bölgemi de sıkılaştırmak istiyorum,diyet uygulamıyorum.
Bana bir el atın hadi