Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Bende inanılmaz işe yarıyor bacakları esnetiyor. Ve bacak boyu uzatıyor esnekleştiriyor basenleri kasıyor ısıtıyor onu çok seviyorum

Çok enteresan, ilk kez gördüm ben..
Her birine eşit vakit mi ayırıyorsun?
toplamda 10 dakika ise sırayla kaçar dakika ya da kaçar tekrar yapıyorsun? (;

Çok enteresan, ilk kez gördüm ben..
Her birine eşit vakit mi ayırıyorsun?
toplamda 10 dakika ise sırayla kaçar dakika ya da kaçar tekrar yapıyorsun? (;
Her birini 20şer tane yapıyorum tatlım . Geri kalanda ara ara makas yapıyorum

O hareket karşısında beni en iyi ifade eden smile şu oldu zaten :

Her biri 20şer, süpersin.. (;
Çok saol canım.. (;

saol canım ogrenmıs oldum karın ıcın fazla bısey yapmıyorum ben yaa bacak basen agırlıklı yapıyorum

saol canım ogrenmıs oldum karın ıcın fazla bısey yapmıyorum ben yaa bacak basen agırlıklı yapıyorum

karın çalış ya yolda görüyoum fizik güzel badiden löp bir göbek ay hiç hoş değil. Tbi kendini nasıl iiyi hissedersen ama bene olmamalı

karın çalış ya yolda görüyoum fizik güzel badiden löp bir göbek ay hiç hoş değil. Tbi kendini nasıl iiyi hissedersen ama bene olmamalı

tabı hoş durmuyo oyle jillianı yaparken karında calısmıs oluyorum gercı ama agırlık olarak alt bolge ustunde duruyorum, ya ılerde gebelık vs olursa karın kaslarını calıstırmak ıyı aslında fazla gevsemez:)

canım baktım resımler gayet hoş canım senı guzıde durana benzettım ama ondan daha guzelsın tabııkı

Günaydın kızlaaaaarrrr Hadi uyanın. Şekersiz bir kahve için, tv deki haberleri açın gazaatenizi okuyun internetten.

Sonradaaaa egzersizlere başlayınn

Ramazanda iç bacak için oturduğum yerden tüm gün pilates çemberi çalışacağım..
Çemberim 2 yıldır yatıyor resmen, işe yarasın artık..
Yaparken bacaklarım nasıl titriyor..
Bir de şu basen videosu vardı 18 dakikalık onu yapacağım..
Hem etkililer hem de aç aç çok yormazlar beni.. (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…