Evet canım öyleyim, çıldırtıcı birşey ama mükemmelliyetçi olmak..
Arkadaşınınki müthiş bir ilerleme olmuş doğrusu..
Sen de aşılamaya kadar kendini çok zorlamadan dene bakalım, umarım güzel sonuçlar alırsın..
Aşılamadan sonra daha da güzel sonuçlar alırsın umarım canım..(;
kızlar selam
bu egzersizleri bana bir kaç ay once tanıştığım bir bayan söylemişti çünkü poposu acayippp derecede güzel duruyordu ben bile bayan olarak özeniyordum sordum silikonmu var diye, bu egzersizi söyledi, biri bana özetleyebilirmi nerden başlanır ne yapılır, ben şuanda spor salonuna gidiyorum 2 hafta oldu, plates- step- aerostep zumba ve kardiyo, ve kiloluda değilim 49,5 kilom var ama bel oyuntum olsun istiyorum ve popom dikleşmeli :)) çok şeymi istiyorum :))) anlatan olursa memnun olurum
squat tı bana söylediği tek bir hareketmi yapıyoruz ilk sayfayı inceledim doğrumu anladım
ben dün akşam ölçüm yaptım üst bacaklarım 1er cm incelmişşşşş harika bişey yaaaa
MaşAllah, ben de görsem o sıkılaşma emarelerini ne iyi olur..
Ben squat programına ara vericem sanırım, sol bacağımın eklem yerinde ağrı var eğilip kalkarken..
Daha önce oradan bi incinme yaşamıştım, sanırım o hortladı.. :s
Yürürken de sıkıntı veriyor şuan.. ):
hadi ya aman dikkat canım sağlık herşeyden önemli bende ona sinir oluyorum bir kere yer etti mi en ufak bir harekette hemen su yüzüne çıkıveriyor kas sıkıntıları biraz topla ondan sonra yine yaparsın canımcım
benimkiler çok sarkık ya o yüzden şu anda gözle görülür bir sıkılaşma mevcut sanırım senin kondisyonun benimkinden iyi olduğu için görmüyor olabilirsin canım ama işin ilginç tarafı kilom değişmiyor yaa ben birazda kilo vermek istiyorum
hadi ya aman dikkat canım sağlık herşeyden önemli bende ona sinir oluyorum bir kere yer etti mi en ufak bir harekette hemen su yüzüne çıkıveriyor kas sıkıntıları biraz topla ondan sonra yine yaparsın canımcım
benimkiler çok sarkık ya o yüzden şu anda gözle görülür bir sıkılaşma mevcut sanırım senin kondisyonun benimkinden iyi olduğu için görmüyor olabilirsin canım ama işin ilginç tarafı kilom değişmiyor yaa ben birazda kilo vermek istiyorum
selam bende 49 kılodan 58 kıloya cıkmısım nasıl oldum anlayamdım dogumdan sonra bıle 49 kıloma tekrar bırsey yapmadn dusmustum ama asıl sorun belım kalınlastı dumduz bırsey oldum bende spor yapmak ıstıyorm ama cok vaktım olmuyor yogunluktan sızleırn paylasımlarına goz atacagım ama bel ve gobek ıcın bır onerı varsa oncelıgım onadır tesekkurler
teşekkurler bakıcam hemen.İlk sayfalarda tiffany nin videosu var canım, zenci bir hatun, arkadaşlar bel ve simit bölgeleri için o videoyu yapıyorlar..
Hamilelik döneminizde yaptığınız bir spor var mıydı;?
Günaydın hanımlar!
Evet bugün müthiş derecede erkenciyim..
Çok şükür erkene aldım kendimi..
Birazdan spora başlayacağım.. (;
Canım bahsettiğin hareket squat, ilk sayfada nasıl yapıldığı var, yine hemen ilk sayfada bir squat çizelgesi var..
O çizelgeye göre yapıyoruz biz.. Misal ben bugün 160 tane yapacağım..
Toplam 30 günlük bir program.. (;
Zayıf olmak başka fit olmak başka..
Ben de oldukça zayıf biriyim ama bacaklarım sıkı değil, bacak ve kalça sıkılaştırmak için uğraşıyorum ben de..
Belini de inceltebilirsin, disiplini sağladıktan sonra.. (;
Kızlar belleri için tifany nin videosunu yapıyordu, sayfalarda olacak yine.. (;
Kolay gelsinn..
benim derdim basenlerimle ilgili olduğu için bel kısmıiçin ne yapman gerektiğini bilmiyorum ancak ilk sayfada kedi hepsini detaylı bir şekilde açıklamıştı bir göz at istersenselam bende 49 kılodan 58 kıloya cıkmısım nasıl oldum anlayamdım dogumdan sonra bıle 49 kıloma tekrar bırsey yapmadn dusmustum ama asıl sorun belım kalınlastı dumduz bırsey oldum bende spor yapmak ıstıyorm ama cok vaktım olmuyor yogunluktan sızleırn paylasımlarına goz atacagım ama bel ve gobek ıcın bır onerı varsa oncelıgım onadır tesekkurler
belki de eğilip kalkarken ani bir hareket yapmışsındır öyle anlık hareketlerde mahvediyor insanı ben öyle 1ay basamadım ayağımın üsütne aman dikkatJillian ın killerini bile yaptım ama böyle bir sıkıntı yaşamamıştım, sanırım üst üste çok fazla squat yaptığım için oldu.. :/
Demek ki sıkılaşma meydana gelmiş, yağlarını da yakmaya başlarsın, tartıda bir süre sonra fark ediyor, hemen yansımıyor canım..
Bazı bünyeler böyle oluyor işte.. (;
Ben epey zorluyorum kendimi ama bir değişim yok henüz, 5 video ayarladım kendime, haftanın 4 günü yapacağım kısmetse..
Bugün 2.gündü.. Bakalım nasıl değişimler olacak..