Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

aminnnn canım aminnnnnnn Allah razı olsun
şimdi 100squatımı yaptım bir 70de soluklandım o kadar

kızlar selam

bu egzersizleri bana bir kaç ay once tanıştığım bir bayan söylemişti çünkü poposu acayippp derecede güzel duruyordu ben bile bayan olarak özeniyordum sordum silikonmu var diye, bu egzersizi söyledi, biri bana özetleyebilirmi nerden başlanır ne yapılır, ben şuanda spor salonuna gidiyorum 2 hafta oldu, plates- step- aerostep zumba ve kardiyo, ve kiloluda değilim 49,5 kilom var ama bel oyuntum olsun istiyorum ve popom dikleşmeli :)) çok şeymi istiyorum :))) anlatan olursa memnun olurum

bende şunları ekliyim pürüzsüz bacaklardan konuşulmuş bundan 1 yıl öncesine kadar bacaklarım sürekli sir ağda yapmaktan sivilcelendi batık oldu izleri kaldı vs. sonra lazere başladım şuanda bacaklarım çorapsız haliyle bile parlıyo, batık izleri oynadığım için geçmedi, keseyle ve ponza taşıylada olmadı lazere gittiğim merkezde yarın vücut prp ve çatlaklar için lazer yapılacak, bu işlemle bacağımdaki bir kaç yara yanık izleri batık lekeleri sezaryan dikiş izim silikon dikiş izim karnımdaki ve popomdaki çatlaklar ( çok az var ama ben takıyorum ) gidecek ( diye umuyorum :))) )
işe yararsa sizede yazarım sonucu.
tüm bu işlemlerden sonra bronzlaşmayı planlıyorum pürüzsüz ten öncesi sonrası foto için 3 haftam var :)

Günaydın hanımlar!
Evet bugün müthiş derecede erkenciyim..
Çok şükür erkene aldım kendimi..
Birazdan spora başlayacağım.. (;

squat tı bana söylediği tek bir hareketmi yapıyoruz ilk sayfayı inceledim doğrumu anladım

Canım bahsettiğin hareket squat, ilk sayfada nasıl yapıldığı var, yine hemen ilk sayfada bir squat çizelgesi var..
O çizelgeye göre yapıyoruz biz.. Misal ben bugün 160 tane yapacağım..
Toplam 30 günlük bir program.. (;
Zayıf olmak başka fit olmak başka..
Ben de oldukça zayıf biriyim ama bacaklarım sıkı değil, bacak ve kalça sıkılaştırmak için uğraşıyorum ben de..
Belini de inceltebilirsin, disiplini sağladıktan sonra.. (;
Kızlar belleri için tifany nin videosunu yapıyordu, sayfalarda olacak yine.. (;
Kolay gelsinn..

annem benden önce bitirdi yürüyüşünü
bugün yarım saat egzersiz (karın bölgesi için) ve 45 dakika yürüyüş var :)

ben dün akşam ölçüm yaptım üst bacaklarım 1er cm incelmişşşşş harika bişey yaaaa

ben dün akşam ölçüm yaptım üst bacaklarım 1er cm incelmişşşşş harika bişey yaaaa

MaşAllah, ben de görsem o sıkılaşma emarelerini ne iyi olur..

Ben squat programına ara vericem sanırım, sol bacağımın eklem yerinde ağrı var eğilip kalkarken..
Daha önce oradan bi incinme yaşamıştım, sanırım o hortladı.. :s
Yürürken de sıkıntı veriyor şuan.. ):

hadi ya aman dikkat canım sağlık herşeyden önemli bende ona sinir oluyorum bir kere yer etti mi en ufak bir harekette hemen su yüzüne çıkıveriyor kas sıkıntıları biraz topla ondan sonra yine yaparsın canımcım
benimkiler çok sarkık ya o yüzden şu anda gözle görülür bir sıkılaşma mevcut sanırım senin kondisyonun benimkinden iyi olduğu için görmüyor olabilirsin canım ama işin ilginç tarafı kilom değişmiyor yaa ben birazda kilo vermek istiyorum

selam bende 49 kılodan 58 kıloya cıkmısım nasıl oldum anlayamdım dogumdan sonra bıle 49 kıloma tekrar bırsey yapmadn dusmustum ama asıl sorun belım kalınlastı dumduz bırsey oldum bende spor yapmak ıstıyorm ama cok vaktım olmuyor yogunluktan sızleırn paylasımlarına goz atacagım ama bel ve gobek ıcın bır onerı varsa oncelıgım onadır tesekkurler

Jillian ın killerini bile yaptım ama böyle bir sıkıntı yaşamamıştım, sanırım üst üste çok fazla squat yaptığım için oldu.. :/
Demek ki sıkılaşma meydana gelmiş, yağlarını da yakmaya başlarsın, tartıda bir süre sonra fark ediyor, hemen yansımıyor canım..
Bazı bünyeler böyle oluyor işte.. (;
Ben epey zorluyorum kendimi ama bir değişim yok henüz, 5 video ayarladım kendime, haftanın 4 günü yapacağım kısmetse..
Bugün 2.gündü.. Bakalım nasıl değişimler olacak..

İlk sayfalarda tiffany nin videosu var canım, zenci bir hatun, arkadaşlar bel ve simit bölgeleri için o videoyu yapıyorlar..

İlk sayfalarda tiffany nin videosu var canım, zenci bir hatun, arkadaşlar bel ve simit bölgeleri için o videoyu yapıyorlar..
teşekkurler bakıcam hemen.

Hamilelik döneminizde yaptığınız bir spor var mıydı;?

hayır hıc spor ve dıyet uygulamadım hayatımda emzırme kosusturmaca iş ev cocuk derken 49 a dustum ztn hep kılom oydu oncesı sonrası
sımdı bırsur eılac kulanmak zornda kaldım vıtamın demır hormon karstı onlarmı yaptı bılmıyorum amaaaa kıloya alısık olmadıgım ıcın rahatsz oluyorum bırde bel bolgemde sankı sorun

selam kızlaaar bende smdı spora geçicemm bugun jilianda 3. gunum acayıp derecede tutuldu her yerım göbek karın sıkıntım yoktu basen ve bacak ıcın yapıyorum ama jilianla karnımda acayip derecede kasıldı orasıda cıddı çalıştı göbek karın soranlar jilianı yapabılırler, bi arkadas gebeyken spor yaptınız mı dıye sormus bence gebeyken yapabılınecek en guzel spor yuruyus dıgerlerı rısklı olabılır............
haydı kızlar sporaaaa

30 dakikalık sporumu yaptım ölçüldüm 5. günüm falan hiç değişme yok sanırım tam bu anda değişim başlayacak vücudum kendini korumaya aldı:)) bir hafta boyunca tartılmayacağım

ben zaten haftada 4 gün sporada gidiyorum p.tesi çok zorlamışım kendimi bugün derse gidemedim dayak yemiş gibiyim iki gündür (
iki doğuma rağmen sıkıyım %49,5 kas % 4 yağ çıktı vucüdumda ama buda normal değilmiş
mekikte çeksem açta kalsam gitmeyen bir ayva göbeğim var karın gerdirme için dr gittim ama gebeliklerden kaynaklı göbek fıtığım olduğunu söyledi ramazan öncesinde ameliyat olcam o göbek göbek değilmiş karın kası yırtılmış o nedenle organları sıkı tutamadığından böyle görünüyormuş albüme foto eklicem bakarsın fizik ehh ama göbüş bööööö :)

benim derdim basenlerimle ilgili olduğu için bel kısmıiçin ne yapman gerektiğini bilmiyorum ancak ilk sayfada kedi hepsini detaylı bir şekilde açıklamıştı bir göz at istersen
fit olacağız hepimiz azim lazım azimmm
belki de eğilip kalkarken ani bir hareket yapmışsındır öyle anlık hareketlerde mahvediyor insanı ben öyle 1ay basamadım ayağımın üsütne aman dikkat
inşallah 1cm 10cm de olur yaa acaip heves yaptım dün ölçüde değişim görünce hatta o derece kaptırmışım ki eşimle bile tartıştım eve geç geldik sporumu yapamadım senin yüzünden diye o saatten sonra sadece squat yaptım biraz da mekik çektim işte
2sene öncesine kadar acaip çabuk kilo verirdim ancak artık eskisi kadar kolay olmuyor yaa bu da sinirimi bozuyor sanırım metabolizmam yavaşladı hızlandırmak başka neler yapabilirim acaba bir araştırayım bunu ben
evdesin sanırım canım sen keşke benimde zamanım olsa da bende yapsam uzun uzun ama maalesef akşam eve gittiğimde eşim gelene kadar yaptım yaptım yapmazsam hiçbişey yapamıyorum yemek bulaşık derken gece oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…