- 1 Aralık 2010
- 723
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar basen için hangi egzersizler yapıoduk ??
hadi yaaa :44:ben hayatta yapamam ki, dizlerimin üstü yanıyor çok, kalçamı sıkamıyorum, kalktığımda sıkıyorum da sıkarak nasıl eğiliyosun, bi türlü olmuyor ben de normal popomu geri çıkartarak yapıyorum, videodaki gibi sanki daha önceleri kediye sormuşlardı da o da 50 de ara ver demişti. hatta bazıları 50sini sabah 50sini akşam falan yapıyodu gibi hatırlıyorum,tabi art arda yapmak en güzeli bence de ama yok yapamam ben, ara vererek yapıyım o zaman, ben sana yetişemem,yanlış kişiye danıştımArkadaşlarım geldiler, ağırladım şükür..
Yoruldum yaa, herşey üst üste, yemek-kahve-çay-tatlı..
Uykum sıkıntı benim canım yaa, düzene bir oturtunca erken uyanabiliyorum ama düzenden çıkınca salıyorum gidiyor resmen..
Bugünki programı az sonra yapacağım kısmetse..
Ama ben hiç ara vermiyorum, peşpeşe yapıyorum hepsini, kondisyonum kaldırıyor.. Mühim olanı da ara vermemek canım.. :s
Ama çok yoruluyorum diyorsan 30 saniye bekle, 3 dakika fazla gibi geldi bana.. :26:
hadi yaaa :44:ben hayatta yapamam ki, dizlerimin üstü yanıyor çok, kalçamı sıkamıyorum, kalktığımda sıkıyorum da sıkarak nasıl eğiliyosun, bi türlü olmuyor ben de normal popomu geri çıkartarak yapıyorum, videodaki gibi sanki daha önceleri kediye sormuşlardı da o da 50 de ara ver demişti. hatta bazıları 50sini sabah 50sini akşam falan yapıyodu gibi hatırlıyorum,tabi art arda yapmak en güzeli bence de ama yok yapamam ben, ara vererek yapıyım o zaman, ben sana yetişemem,yanlış kişiye danıştım
hadi yaaa :44:ben hayatta yapamam ki, dizlerimin üstü yanıyor çok, kalçamı sıkamıyorum, kalktığımda sıkıyorum da sıkarak nasıl eğiliyosun, bi türlü olmuyor ben de normal popomu geri çıkartarak yapıyorum, videodaki gibi sanki daha önceleri kediye sormuşlardı da o da 50 de ara ver demişti. hatta bazıları 50sini sabah 50sini akşam falan yapıyodu gibi hatırlıyorum,tabi art arda yapmak en güzeli bence de ama yok yapamam ben, ara vererek yapıyım o zaman, ben sana yetişemem,yanlış kişiye danıştım
feronia,
güle güle kullan canım, ben de yılarca önleri uzun arkası kısa modeli kullandım, çok pratik ve güzel, düzleştirip kullandığım için ben çok seviyordum. sadece toka tutmuyordu kısa olduğu için :) şimdi uzadı saçlarım, toplayıp çıkıyorum, kızdan fırsat olmuyor fazla. boyatmayı da düşünüyordum ama amddi durumlar engel şu an
kızlar ben dün insanity ye başladım bu ay aşılama yaptırıyoruz inşallah o yüzden önümüzdeki 15gün sıkı bir şekilde yapayım ki sonra yatacağım mecbur çünkü ve squatımda 10.günümdeyimmmm
bende sendenim canım ben ilk zamanlar 30da tıkanıyordum şimdi 40ı buluyorum 50yi bir kere de yapamadım henüz valla harikasınız
inşallah aşı tutar da minnağın sana tutunur bekleme süreci zor olur bilirim, allah hayırlısını versin....squatsta da başarılar dilerim,istediğimiz sonuçları alırız umarım...
SOTTİLE
az önce yaptım canım, hem de dinlenmeden deniyim bi dedim, zorlandım ama başardım , sağol canım, sen olmasan hala ara verip yapıcaktım iyi ki sormuşum. ben de ayaklarımı dışa dönük yapıyorum, iç bacaklarım için, zaten sarkıklar...
SOTTİLE
az önce yaptım canım, hem de dinlenmeden deniyim bi dedim, zorlandım ama başardım , sağol canım, sen olmasan hala ara verip yapıcaktım iyi ki sormuşum. ben de ayaklarımı dışa dönük yapıyorum, iç bacaklarım için, zaten sarkıklar...
bugün 155 i soluksuz yaptım , ben de inanamadım kendime, bundan sonra ara vermiycem hiç, yapabiliyomuşum demekki....ilk 50 yle başladık zaten, onda zorlanmamıştım da, 50 den sonrası yorucu oluyordu, psikolojikmiş belki sen de yaparsın bence, dene bakalım
bende sendenim canım ben ilk zamanlar 30da tıkanıyordum şimdi 40ı buluyorum 50yi bir kere de yapamadım henüz valla harikasınız
Canım peki o diğer programı nasıl yapıyorsun, o çok ağır değil mi? :s
Yani onu yapabildiysen bunun zorlamaması gerek.. :s
Arka kaslarına yüklenmeye çalış eğilirken ve kalkarken, zamanla ön kasların yerine arkayı çalıştırmayı başarıcaksın.. (;
onu da yapamıyorum kiiiiiiiiiiii yani onların hızına yetişemiyorum misal onlar 3 yapıyorsa ben 2 yapıyorum birde daha dün başladım asıl video bugün yandım ki ne yandım ama yapanlar hep ilk bir hafta zorlanmışlar sonra rayına girdi diyorlar bakalım deneyip göreceğim bu akşam bişey olmazsa bir daha bırakmam sanırım canım
sanırım ben beceremiyorum dediğin gibi tamamdır bir de dediğin gibi yapayım inşallah yaparım çok sarkıklar arka ve iç bacaklarım yaa sinir oluyorum squat popoma yaradı eşim daha yuvarlandı sanki diyor ama bacaklarda 1mm incelme olmadı yaw
ben de ağırlıklı olarak ön bacak kasımı hissediyorum, aman hiç işe yaramazsa bari ön kasları çalıştırmış olurum, tesellim bu şimdilik :) arka akslarımı da hissediyorum ama ön kas en fazla... dene bakalım yapabilecek misin.teşekkür ederimmmmm
bende ayaklarımı dışa çeviriyorum ama en çok öndeki kasların çalıştığını hissediyorum yanlış mı yapıyorum acaba
desene sende benim gibi mükemmelliyetçisin bana da arkadaş önerdi öyle yapıyorum ben bir haftada olmayan eşofmanıma girdim deyince onunla gaza geldim zaten canım yoksa eşim daha kondisyonun düşük yapamazsın demişti ama dün yaptım bayağı bayağı gerçi burnumun ucundan bile ter damlıyordu ama sonrasında ılık bir duşla acaip iyi hissettim kendimi inşallah dediğin gibi sımsıkı oluruz yaaa bende kendimde göremiyorum ama eşim öyle söyledi ben onun yalancısıyımBen bire bir yapamayınca çok sinir oluyorum, sonra aynısını yapıcam diye kendimi zorluyorum, o sebepten bulaşmadım ben.. (
Biz de kaçıncı gündeyiz ama bende değişiklik var mı bilmiyorum yaa, ölçülerim aynı ama sezmedim bişey sanki..
Umarım diğer programımla birlikte bacaklarım sımmmsıkı oluyor.. :/
Hepimizin istediği gibi olsun canımm.. (;
hissetme derecesine göre ön-arka gidiyor canım ama iç bacaklarımı hiç hissetmiyorum vallaben de ağırlıklı olarak ön bacak kasımı hissediyorum, aman hiç işe yaramazsa bari ön kasları çalıştırmış olurum, tesellim bu şimdilik :) arka akslarımı da hissediyorum ama ön kas en fazla... dene bakalım yapabilecek misin.
sottilecim, zorlandım ama ara verecek kadar hisetmedim, zaten 40 tan sonraki sayıların hepsi aynı dozda ağrı yaptı, ha 40 ha 100 oldu yani bugün. çok hızlı da yapmadım, yavaş yapamıyorum o çok zorluyor, dozunda yaptığımı düşünüyorum, çok hızlı bi anlamı olmaz herhalde.hpimize kolay gelsin...
desene sende benim gibi mükemmelliyetçisin bana da arkadaş önerdi öyle yapıyorum ben bir haftada olmayan eşofmanıma girdim deyince onunla gaza geldim zaten canım yoksa eşim daha kondisyonun düşük yapamazsın demişti ama dün yaptım bayağı bayağı gerçi burnumun ucundan bile ter damlıyordu ama sonrasında ılık bir duşla acaip iyi hissettim kendimi inşallah dediğin gibi sımsıkı oluruz yaaa bende kendimde göremiyorum ama eşim öyle söyledi ben onun yalancısıyım
canım barcelino yagını duymadım nasıl ıyımı gelıyor saca, bende badem yagıyla yumurta sarısı yapıyorum arada bır bırkac kez sarımsakta koydum ama sonrasında her terledıgımde sarımsak kokusu geldı burnuma sarımsaga tövbe ettım bende
Sağol canım kestireli 2 gün oldu ve toplu kullanıyorum küçük tokalarla ordan burdan topluyorum çünkü tam olarak istediğim şekli veremedihadi yaaa :44:ben hayatta yapamam ki, dizlerimin üstü yanıyor çok, kalçamı sıkamıyorum, kalktığımda sıkıyorum da sıkarak nasıl eğiliyosun, bi türlü olmuyor ben de normal popomu geri çıkartarak yapıyorum, videodaki gibi sanki daha önceleri kediye sormuşlardı da o da 50 de ara ver demişti. hatta bazıları 50sini sabah 50sini akşam falan yapıyodu gibi hatırlıyorum,tabi art arda yapmak en güzeli bence de ama yok yapamam ben, ara vererek yapıyım o zaman, ben sana yetişemem,yanlış kişiye danıştım
feronia,
güle güle kullan canım, ben de yılarca önleri uzun arkası kısa modeli kullandım, çok pratik ve güzel, düzleştirip kullandığım için ben çok seviyordum. sadece toka tutmuyordu kısa olduğu için :) şimdi uzadı saçlarım, toplayıp çıkıyorum, kızdan fırsat olmuyor fazla. boyatmayı da düşünüyordum ama amddi durumlar engel şu an