Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
hadı yaa ben yenı yenı takılıyorum bu topıkte bende muhabbete bayılırım ben geldım muhabbet gıttı valla bende gırıyorum aktıf olarak buraya ama muhabbet akmıyor hıc:KK31:

Yaz geldiği için herkes tatilde sanırsam.. :-)
Onun da etkisi var.. (;

hadı yaa ben yenı yenı takılıyorum bu topıkte bende muhabbete bayılırım ben geldım muhabbet gıttı valla bende gırıyorum aktıf olarak buraya ama muhabbet akmıyor hıc:KK31:

herhalde tatile çıktı insanlar burdada benim gibi çalışanlar kaldı :KK50::KK50::KK50:

Selam kızlarrr ben geldim :)
Bu aralar spor konusunda pek bi suçluyum:26:
Yeme konusunda ise kararında yiyorum ve kilom yerinde :)
Bu arada uzun saçlarımı kestirmeye karar verdim hemde ani bi kararla.
İyi mi yapıcam kötümü yapıcam bilmiyorum ama hadi bakalım hayırlısı :KK1:
Sizde ne var ne yok kızlar :)

amin ablacım :)
ben kapalıyım ve kapalılığın bir kısıtlılık değil hatta özgürlük oldugunu kapalı oluncada herşeyi sınırınca yapmayı herkese kanıtlayacağım ben düğünlerde özel günlerde franc manikür yapıp ten renginde ojede sürüyourm ve bence asıl şıklık bu neon oje sürüp dikkat çekmekten yana şık ve pastel daha moda tabi herkesin kendi zevki :)

wuhuuu !! :KK70:
hayırlı olsun tildam :KK31:

kesinlikle katılıyorum canım adabıyla yaptıktan sonra neden olmasın:KK64: ayrıca dediğin gibi kapalılık kısıtlama getirmiyor aksine kapalı ve şık bayanların giyim tarzı bana çok cezbedici geliyor eşarbından ayakkabısına uyum içinde sade ve şık olabilmek çok güzel:KK16:

Stabil canım, bildiğin stabil.. :/
Çok bunalıyorum ben de havalardan..
Bugün misafirlerim gelecek, yemek hazırlığı vs yapacağım, sporuma da bi ara vakit ayırsam hiç fena olmaz..
Sabah erken uyanabilseydim ya da sabah 6da uyumasaydım erkenden yapmış olurdum.. );
Uykuyu da düzene sokmalıyım yeniden..

saol bebeım hadı hadı durma sende spora çabukkk:KK76: :))
dersten çıkayımda 3 km yürüyeceğim eve gitmek için :KK70:
kesinlikle katılıyorum canım adabıyla yaptıktan sonra neden olmasın:KK64: ayrıca dediğin gibi kapalılık kısıtlama getirmiyor aksine kapalı ve şık bayanların giyim tarzı bana çok cezbedici geliyor eşarbından ayakkabısına uyum içinde sade ve şık olabilmek çok güzel:KK16:
aynen canım benim :KK31:
öğretmenim diyo ki sen herkesten farklısın ya yok senin gibi biri diyo bende takılıyorum evet kıymetimi bilin benim gibi biri yok diye daha yeni sınıf kaynıyodu :KK70:kızlar öptüm sizi ben sıra provalara geldi ben kaçar :KK16::KK23:

Stabil canım, bildiğin stabil.. :/
Çok bunalıyorum ben de havalardan..
Bugün misafirlerim gelecek, yemek hazırlığı vs yapacağım, sporuma da bi ara vakit ayırsam hiç fena olmaz..
Sabah erken uyanabilseydim ya da sabah 6da uyumasaydım erkenden yapmış olurdum.. );
Uykuyu da düzene sokmalıyım yeniden..

Ahh şu havalar ahh kesinlikle çok bunaltıcı :KK50:
Uyku düzenine dikkat et canım insanı çok etkiliyor maalesef.

herhalde tatile çıktı insanlar burdada benim gibi çalışanlar kaldı :KK50::KK50::KK50:
muhtemelen canım olabılır

oo hoşgeldın beybııı saclarını kestırme yaa gayet guzeller sonra pişman olmayasın

muhtemelen canım olabılır

oo hoşgeldın beybııı saclarını kestırme yaa gayet guzeller sonra pişman olmayasın

Hoşbuldum canım sende hoş geldin:)
Saçlarımı normalde kstirmek istemiyorum zira belime yakınbi yerdeler ama 2 karış boyunca kırıklar:KK43:
Ve ne yaparsam yapayım şekil almıyor artık cansızlarda.
Uçlarından koptuğu yetmiyormuş gibi birde saçın ortasındanda kopuyorlar öyle değişik garip bi hal aldı saçlarım canım o yüzden uzun ama bakımsız cadı gibi saç yerine kısa ama sağlıklı bakımlı saçı seçmeyi tercih ettim:KK43:
Çok üzgünüm bu yüzden birazdan kuaföre gidicem:KK43:

Hoşbuldum canım sende hoş geldin:)
Saçlarımı normalde kstirmek istemiyorum zira belime yakınbi yerdeler ama 2 karış boyunca kırıklar:KK43:
Ve ne yaparsam yapayım şekil almıyor artık cansızlarda.
Uçlarından koptuğu yetmiyormuş gibi birde saçın ortasındanda kopuyorlar öyle değişik garip bi hal aldı saçlarım canım o yüzden uzun ama bakımsız cadı gibi saç yerine kısa ama sağlıklı bakımlı saçı seçmeyi tercih ettim:KK43:
Çok üzgünüm bu yüzden birazdan kuaföre gidicem:KK43:

hmm kırıklarını aldır ozaman canım bakımsız uzun olsada hoş gorunmez tabı foto koyarsn artık::)
bu arada bugun ılk defa jilian michaels level 1 yaptım ama 5. dakıkada dilim dısardaydı o ne be kardeşim ama azım ettım bagıra bagırada olsa sonuna kadar yaptım annemde gülüyo halıme:KK1:

Popon nasıl yumuşadı, spordan dolayı mı rejimden dolayı mı anlayamadım canım.. :44::44:
Bekliyoruz bakalım fotoları.. (;

Yok canım, majezik zerre etkilemez, inanılmaz bi bünyem var, kalkanı epey sağlam.. (:-)
Ben de diyorum bizim hanımlar nerede, denize tabii :-)
Bi güzel yüz canım, yüzmek çok güzel toparlayacaktır.. (;
Bugün rest günümüz.. (;
Ben de çoğu zaman sana hesap sorcam, vercem diye zorla yapıyorum, çok teşvik edici oluyor.. (:-)
dün iyi ki dinlenme günümüzdü, o yorgunlukla düşer kalırdım bi yerde :)
sıcaklarda spor yapılası da yok :KK36:
bugün yapmaya çaışıcam daha yapmadım, sbahtan kızla ilgileniyorum, hastaneye de götürdüm onu bugün, ev işleri falan derken... misafirler kalabalık mı, yorma kendini fazla, spora ayır enerjini :KK52: uykunu da ihmal etme, ayran ya da yoğurt uyku getirir, akşam ye bol bol, belki faydası olur.

TİLDA,
hayırlı olsun,zor de mi, ben sadece izledim, yapmaya cesaretim olmadı hiç :)

FERONİA,
bence de sağlıksız uzun saçlardansa kısa sağlıklı pırıl pırıl saçlar daha iyi, uçlar fenaysa kısalt gitsin, sağlıklı uzatmaya çalış... badem yağı kullanmaya başladım ben saçlarıma,nem kazansın diye, kuru benimkiler de, faydası oluyor...

TİLDA,

...

haşatım cıktı canım yaa kesınlıkle cok zor hele ılk gunum dıye sanırım fena zorlandım hele o şınavlar yok mu fenaaa squatsı da cok yawas yapıyorlar yawas yaptıkca daha da cok acıyor bacaklar, Allah tan 25 dakıka sürüyor katlanıcaz artık:)

yavaş mı yapıyorlar, yavaş çok zoooor squats :KK6: valla başladıysan devam et, bırakma, başlamak bitirmenin yarısı derler.

sottileeeeeee,
ben bugün yanlışlıkla 160 yapmışım :KK9: farketmez neyse de, 50 de bir duruyosun dinleniyosun de mi, ne kadar kaç dk, önemli mi bu süre, benim 3 dk yı geçmiyor, zorlanmaya bşladım artık, yapmaya alıştım da bi an önce bitsin diye sonunu zor getiriyorum :KK52:

bugün yapmaya çaışıcam daha yapmadım, sbahtan kızla ilgileniyorum, hastaneye de götürdüm onu bugün, ev işleri falan derken... misafirler kalabalık mı, yorma kendini fazla, spora ayır enerjini :KK52: uykunu da ihmal etme, ayran ya da yoğurt uyku getirir, akşam ye bol bol, belki faydası olur.

sottileeeeeee,
ben bugün yanlışlıkla 160 yapmışım :KK9: farketmez neyse de, 50 de bir duruyosun dinleniyosun de mi, ne kadar kaç dk, önemli mi bu süre, benim 3 dk yı geçmiyor, zorlanmaya bşladım artık, yapmaya alıştım da bi an önce bitsin diye sonunu zor getiriyorum :KK52:

Arkadaşlarım geldiler, ağırladım şükür.. :-)
Yoruldum yaa, herşey üst üste, yemek-kahve-çay-tatlı.. :-)
Uykum sıkıntı benim canım yaa, düzene bir oturtunca erken uyanabiliyorum ama düzenden çıkınca salıyorum gidiyor resmen..
Bugünki programı az sonra yapacağım kısmetse..
Ama ben hiç ara vermiyorum, peşpeşe yapıyorum hepsini, kondisyonum kaldırıyor.. Mühim olanı da ara vermemek canım.. :s
Ama çok yoruluyorum diyorsan 30 saniye bekle, 3 dakika fazla gibi geldi bana.. :26:

hmm kırıklarını aldır ozaman canım bakımsız uzun olsada hoş gorunmez tabı foto koyarsn artık::)
bu arada bugun ılk defa jilian michaels level 1 yaptım ama 5. dakıkada dilim dısardaydı o ne be kardeşim ama azım ettım bagıra bagırada olsa sonuna kadar yaptım annemde gülüyo halıme:KK1:

Canım kestirdim hemde kısacık omuzlarımın biraz üstünde :)
İstediğim gibi olmadı ama şekil verince içime sinebilir belki :S
Daha ilk günden barcelino yağımı sürdüm zarar vermeden saçlarımı eski haline getirmek hedefim:)))
Bu arada azmin böyle devam etsin canım :)

TİLDA,

FERONİA,
bence de sağlıksız uzun saçlardansa kısa sağlıklı pırıl pırıl saçlar daha iyi, uçlar fenaysa kısalt gitsin, sağlıklı uzatmaya çalış... badem yağı kullanmaya başladım ben saçlarıma,nem kazansın diye, kuru benimkiler de, faydası oluyor...

Aynen canım bugün bende uzun ama cadı gibi saçlarımdan kurtulup kısacık ama pırıl pırıl saçlara kavuştum.
Uzun saçı çok severim ama sağlıksız olanı değil badem yağıda benim favori yağlarımdandır:)

35 dakikalık sporumu yaptım biraz sonrada topla plates yapıcam 30 dakika toplam 1 saati geçmiş olur yeter bugünlük bana:)

Canım kestirdim hemde kısacık omuzlarımın biraz üstünde :)
İstediğim gibi olmadı ama şekil verince içime sinebilir belki :S
Daha ilk günden barcelino yağımı sürdüm zarar vermeden saçlarımı eski haline getirmek hedefim:)))
Bu arada azmin böyle devam etsin canım :)

canım barcelino yagını duymadım nasıl ıyımı gelıyor saca, bende badem yagıyla yumurta sarısı yapıyorum arada bır bırkac kez sarımsakta koydum ama sonrasında her terledıgımde sarımsak kokusu geldı burnuma sarımsaga tövbe ettım bende

kızlaar ben 3 gündür saldım hiç bişi yapmıyorum cumartesi tüm evi kaldırıp temizlediğimden beri:KK5:
bana kızın böyle gidersen kilo da alamazsın diyin:KK5:

X