Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
yanılıyosun hemde çoookkk inanınca yapılamayacak bişey yok bende inanmıyordum şimdi nerdeyse böyleyim biraz göbeğim var sadece şimdi onu eriticem sadece inan ve kendine güven dostum :KK34:

tatlım 55 kiloyum boyumda 168 falan ama kalçam geniş geliyor bana bu şekilde durmaz o yüzden belim ipince sporda yapıyorum ama bazen salıyorum işte umutsuzluk yani en azından boy çok olmayınca vcut gzelde olsa göstermio bence

tatlım 55 kiloyum boyumda 168 falan ama kalçam geniş geliyor bana bu şekilde durmaz o yüzden belim ipince sporda yapıyorum ama bazen salıyorum işte umutsuzluk yani en azından boy çok olmayınca vcut gzelde olsa göstermio bence
bebeyim ben 17 yaşında 1.53 boyundayım gayette fiziğim yerinde kilom 50 aslında 46-45 kilo olmam lazım ama sıkı bi vucudum var
bende öyle kendime güvenmezdim yada böyle umutsuzlanırdım ama mankenlik teklifi gelince şimdi kendime öyle güveniyorum ki :KK1:

bebeyim ben 17 yaşında 1.53 boyundayım gayette fiziğim yerinde kilom 50 aslında 46-45 kilo olmam lazım ama sıkı bi vucudum var
bende öyle kendime güvenmezdim yada böyle umutsuzlanırdım ama mankenlik teklifi gelince şimdi kendime öyle güveniyorum ki :KK1:

süpersin canım:KK70: ben resim olsa eklerdim D: arkadaşlol teklifimi kabul edermisin ekledim

süpersin canım:KK70: ben resim olsa eklerdim D: arkadaşlol teklifimi kabul edermisin ekledim
ekledim bebeyim kusura bakma dersteyim o9ndan geç yazıyorum :)
sen kendini nasıl görürsen herkez seni öyle görür
ben kapalıyım ve bi kapalıya göre fazla kendime güveniyorum :KK70:
kapalıyım gerektiğinde makyajımı da yaparım diz hizasında etekte giyerim kapalıyım ama modayada uyarım kendimide gösteririm arkadaşlarımın hepsi açık ama en şık benim hepsinden önce benim fiziğim yerinde açıkken baya açıktım herşeyi yaşadım yeri geldi ama şimdi iş sende güven kendine yavrum bak benim 153 ama güven tavanlarda uzaya fırladı :KK70:

İki gündür 45 dakikalık sporumu yapıyorum bir hafta daha devam ettikten sonra değişim nasıl olacak:)

ekledim bebeyim kusura bakma dersteyim o9ndan geç yazıyorum :)
sen kendini nasıl görürsen herkez seni öyle görür
ben kapalıyım ve bi kapalıya göre fazla kendime güveniyorum :KK70:
kapalıyım gerektiğinde makyajımı da yaparım diz hizasında etekte giyerim kapalıyım ama modayada uyarım kendimide gösteririm arkadaşlarımın hepsi açık ama en şık benim hepsinden önce benim fiziğim yerinde açıkken baya açıktım herşeyi yaşadım yeri geldi ama şimdi iş sende güven kendine yavrum bak benim 153 ama güven tavanlarda uzaya fırladı :KK70:

tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sevgili kedi;
seninle konu hakkında konuşmamızın üzerinden yaklaşık iki hafta geçti. ben o sguashı yaptım güya dikkat ederek. sonuç mu ? beliiiiim çok kötü
ee napıcaksın yarım kaldı bizim spor
diyetime devam ediyorum.
sizlere başarılar diliyorum. son halleriniz hepinizin yüzünü güldürür inşallah..

teşekkür ediyorum ablacan :KK54: :KK31:

rica ederim tatlım çok mutlu oldum yorumunu okuyunca böyle güvene sahip kızlar yok maalesef o yüzden ayakta alkışlıyorum seni çoğunluk kendilerini beğendirmek için uğraşıyorlar kendileri istediği için değil Allahım bozmasın:KK16::KK34:

Diri ve güzel kalçalara sahip olmak istiyorsanız uygulayacağınız bazı yöntemlerle muhteşem kalçalara sahip olabilirsiniz. Güzel kalçalara sahip olmak için yapmanız gerekenler aynen şöyle ;

c5a18f46f7fc7b75098261bca3b890db.jpg

• Suyun vücut sağlığımız üzerindeki faydalı etkilerini artık hepimiz biliyoruz. Selilüt oluşumu azaltmak ve vücudunuzdaki birikmiş yağları vücuttan atabilmenin tek yolu bol su tüketmektir. Günde en az 13 bardak su ile sıkı kalçalara bir adam daha yaklaşabilirsiniz.
• Su içiminin tek başına yeterli olmayacağı kesin. Bunun ile birlikte o bölgedeki tembelliğe alışmış olan kasları çalıştırmalı yani harekete geçirmelisiniz.
• Masaj da kalçalarınızdaki kan dolaşımını hızlandırmak açısından oldukça önemlidir. Bu yüzden zaman bulduğunuz her an sıkılaştırıcı kremlerle oval şeklinde masajlar yaparak bu bölgeyi harekete geçirebilirsiniz.
• Tuzdan ve tuzlu yiyeceklerden tamamen uzak durmalısınız…
• Masa başı iş yapanlar için asansör ve araçlarını her zaman kullanmamalarını önerebiliriz. Böylelikle tembelliğe hazır olan kalçanızı fazla kilolardan kormuş olursunuz…

selam kızlar nasılsınız??
bugun aynı zamanda jilian michaels e baslıyorum bakalım 30 gun sonrasını merak edıyorum ....
şimdi spora baslıcam herkese sağlıklı haftalarrrrr:KK55:

rica ederim tatlım çok mutlu oldum yorumunu okuyunca böyle güvene sahip kızlar yok maalesef o yüzden ayakta alkışlıyorum seni çoğunluk kendilerini beğendirmek için uğraşıyorlar kendileri istediği için değil Allahım bozmasın:KK16::KK34:
amin ablacım :)
ben kapalıyım ve kapalılığın bir kısıtlılık değil hatta özgürlük oldugunu kapalı oluncada herşeyi sınırınca yapmayı herkese kanıtlayacağım ben düğünlerde özel günlerde franc manikür yapıp ten renginde ojede sürüyourm ve bence asıl şıklık bu neon oje sürüp dikkat çekmekten yana şık ve pastel daha moda tabi herkesin kendi zevki :)

selam kızlar nasılsınız??
bugun aynı zamanda jilian michaels e baslıyorum bakalım 30 gun sonrasını merak edıyorum ....
şimdi spora baslıcam herkese sağlıklı haftalarrrrr:KK55:
wuhuuu !! :KK70:
hayırlı olsun tildam :KK31:

Çoğu zaman giriyorum hiç kimse olmuyor ya, önceden sayfalara yetişemezdim.. :-)

hadı yaa ben yenı yenı takılıyorum bu topıkte bende muhabbete bayılırım ben geldım muhabbet gıttı valla bende gırıyorum aktıf olarak buraya ama muhabbet akmıyor hıc:KK31:

X