hadı yaa ben yenı yenı takılıyorum bu topıkte bende muhabbete bayılırım ben geldım muhabbet gıttı valla bende gırıyorum aktıf olarak buraya ama muhabbet akmıyor hıc
hadı yaa ben yenı yenı takılıyorum bu topıkte bende muhabbete bayılırım ben geldım muhabbet gıttı valla bende gırıyorum aktıf olarak buraya ama muhabbet akmıyor hıc
amin ablacım :)
ben kapalıyım ve kapalılığın bir kısıtlılık değil hatta özgürlük oldugunu kapalı oluncada herşeyi sınırınca yapmayı herkese kanıtlayacağım ben düğünlerde özel günlerde franc manikür yapıp ten renginde ojede sürüyourm ve bence asıl şıklık bu neon oje sürüp dikkat çekmekten yana şık ve pastel daha moda tabi herkesin kendi zevki :)
wuhuuu !!
hayırlı olsun tildam
Selam kızlarrr ben geldim :)
Bu aralar spor konusunda pek bi suçluyum:26:
Yeme konusunda ise kararında yiyorum ve kilom yerinde :)
Bu arada uzun saçlarımı kestirmeye karar verdim hemde ani bi kararla.
İyi mi yapıcam kötümü yapıcam bilmiyorum ama hadi bakalım hayırlısı
Sizde ne var ne yok kızlar :)
dersten çıkayımda 3 km yürüyeceğim eve gitmek içinsaol bebeım hadı hadı durma sende spora çabukkk:))
aynen canım benimkesinlikle katılıyorum canım adabıyla yaptıktan sonra neden olmasınayrıca dediğin gibi kapalılık kısıtlama getirmiyor aksine kapalı ve şık bayanların giyim tarzı bana çok cezbedici geliyor eşarbından ayakkabısına uyum içinde sade ve şık olabilmek çok güzel
Stabil canım, bildiğin stabil.. :/
Çok bunalıyorum ben de havalardan..
Bugün misafirlerim gelecek, yemek hazırlığı vs yapacağım, sporuma da bi ara vakit ayırsam hiç fena olmaz..
Sabah erken uyanabilseydim ya da sabah 6da uyumasaydım erkenden yapmış olurdum.. );
Uykuyu da düzene sokmalıyım yeniden..
muhtemelen canım olabılırherhalde tatile çıktı insanlar burdada benim gibi çalışanlar kaldı
Selam kızlarrr ben geldim :)
Bu aralar spor konusunda pek bi suçluyum:26:
Yeme konusunda ise kararında yiyorum ve kilom yerinde :)
Bu arada uzun saçlarımı kestirmeye karar verdim hemde ani bi kararla.
İyi mi yapıcam kötümü yapıcam bilmiyorum ama hadi bakalım hayırlısı
Sizde ne var ne yok kızlar :)
muhtemelen canım olabılır
oo hoşgeldın beybııı saclarını kestırme yaa gayet guzeller sonra pişman olmayasın
Hoşbuldum canım sende hoş geldin:)
Saçlarımı normalde kstirmek istemiyorum zira belime yakınbi yerdeler ama 2 karış boyunca kırıklar
Ve ne yaparsam yapayım şekil almıyor artık cansızlarda.
Uçlarından koptuğu yetmiyormuş gibi birde saçın ortasındanda kopuyorlar öyle değişik garip bi hal aldı saçlarım canım o yüzden uzun ama bakımsız cadı gibi saç yerine kısa ama sağlıklı bakımlı saçı seçmeyi tercih ettim
Çok üzgünüm bu yüzden birazdan kuaföre gidicem
dün iyi ki dinlenme günümüzdü, o yorgunlukla düşer kalırdım bi yerde :)
Popon nasıl yumuşadı, spordan dolayı mı rejimden dolayı mı anlayamadım canım.. :44::44:
Bekliyoruz bakalım fotoları.. (;
Yok canım, majezik zerre etkilemez, inanılmaz bi bünyem var, kalkanı epey sağlam.. (
Ben de diyorum bizim hanımlar nerede, denize tabii
Bi güzel yüz canım, yüzmek çok güzel toparlayacaktır.. (;
Bugün rest günümüz.. (;
Ben de çoğu zaman sana hesap sorcam, vercem diye zorla yapıyorum, çok teşvik edici oluyor.. (
TİLDA,
hayırlı olsun,zor de mi, ben sadece izledim, yapmaya cesaretim olmadı hiç :)
...
sıcaklarda spor yapılası da yok
bugün yapmaya çaışıcam daha yapmadım, sbahtan kızla ilgileniyorum, hastaneye de götürdüm onu bugün, ev işleri falan derken... misafirler kalabalık mı, yorma kendini fazla, spora ayır enerjiniuykunu da ihmal etme, ayran ya da yoğurt uyku getirir, akşam ye bol bol, belki faydası olur.
sottileeeeeee,
ben bugün yanlışlıkla 160 yapmışımfarketmez neyse de, 50 de bir duruyosun dinleniyosun de mi, ne kadar kaç dk, önemli mi bu süre, benim 3 dk yı geçmiyor, zorlanmaya bşladım artık, yapmaya alıştım da bi an önce bitsin diye sonunu zor getiriyorum
hmm kırıklarını aldır ozaman canım bakımsız uzun olsada hoş gorunmez tabı foto koyarsn artık::)
bu arada bugun ılk defa jilian michaels level 1 yaptım ama 5. dakıkada dilim dısardaydı o ne be kardeşim ama azım ettım bagıra bagırada olsa sonuna kadar yaptım annemde gülüyo halıme
sıcaklarda spor yapılası da yok
bugün yapmaya çaışıcam daha yapmadım, sbahtan kızla ilgileniyorum, hastaneye de götürdüm onu bugün, ev işleri falan derken... misafirler kalabalık mı, yorma kendini fazla, spora ayır enerjiniuykunu da ihmal etme, ayran ya da yoğurt uyku getirir, akşam ye bol bol, belki faydası olur.
TİLDA,
hayırlı olsun,zor de mi, ben sadece izledim, yapmaya cesaretim olmadı hiç :)
FERONİA,
bence de sağlıksız uzun saçlardansa kısa sağlıklı pırıl pırıl saçlar daha iyi, uçlar fenaysa kısalt gitsin, sağlıklı uzatmaya çalış... badem yağı kullanmaya başladım ben saçlarıma,nem kazansın diye, kuru benimkiler de, faydası oluyor...
Canım kestirdim hemde kısacık omuzlarımın biraz üstünde :)
İstediğim gibi olmadı ama şekil verince içime sinebilir belki :S
Daha ilk günden barcelino yağımı sürdüm zarar vermeden saçlarımı eski haline getirmek hedefim:)))
Bu arada azmin böyle devam etsin canım :)
kızlar dün sadece 4 km yürüdüm sadece