Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben geldim işler yoğun ilgilenemiyorum.
:Sotille canım Kahvaltı dan önce spor 1 saat sonrada kahvaltısını yapabilir. En sağlıklısı ve daha kolay zayıflar
--
Seçmeceee Benim ki 1. ci e benziyor
canım bende armut tıpım alt beden ıcın bu killer nası bısı bana lınk atar mısın canım
Chentiqcim adamın ben olabilirim.. (;
Onun killerı var, alt beden için, ben de armut tipim..
Ben daha önce yapıp bırakmıştım (3güncük)..
Kedinin son verdiği videolar da çok güzel ama hastalandım, iki gündür squat dışında birşey yapamıyorum..
İstersen birlikte başlayabiliriz.. (;
killer a ben duydum. galiba gene senden duydum :26::26: ölüyordum bitiyordum demişti diyen.. zaten adı üstünde: killer
Ben malum dönemlerde de spor yapabiliyorum. daha iyi geliyor. benim derdim her gün rapor vermek, +/- almak, yapmayınca gerektiğinde birbirini gaza getirmek, desteklemek.. kafasına vurmak falan...
fndkkurdu tamam dedi taa 1 hafta önce gelmedi...
seni biliyorum, 4858 i biliyorum. genelde her gün uğruyorsunuz.. guraypelini ilk kez gördüm ama siz challenge yaparsanız ben de yaparım.. Zaten arzum oo.. ben yaptığım sporları buraya yazıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...can-pembe-fil-in-ayak-izi-2.html#post30887127 .. isterseniz orada +/ veririz birbirimize..
kedi ve topik çok popüler olduğu için, buraya iki gün gelmesem sayfalar alıp başını gidiyor. o yüzden ayrı topike yazıyorum raporumu.. arada kaynayıp gidiyor yoksa.. kedicim de izin verdi.. hatta izin ne demek dedi
arzu ederseniz gelin çok memnun olurum...
canım bende armut tıpım alt beden ıcın bu killer nası bısı bana lınk atar mısın canım
Adı `killer buns and thighs` canım, 3 levelden oluşuyor..
Her leveli 10ar gün yapıyorsun, toplamda peş peşe 30 gün yapmış oluyorsun.. (;
Google dan bulabilirsin.. (;
Kedinin son videoları da çok iyi, ek olarak onları da yap mutlaka.. (;
50 kiloyum 50-51 değişiyo işte :)Evet canım yaa ıssız kaldı burası.. ):
Atarsın canım muhtemelen, spor aksatma, boy uzatıcı egzersizler yap..
Ben 24,5 yaşındayım, hala ümitlendiğim oluyor uzar mıyım diye.. (
Kilon kaçtı bir de canım?
50 kiloyum 50-51 değişiyo işte :)
bana öneriniz hangi videolar indirip yapsam ?
karın çalıştırıcak en çok ama :) kollarda olsa biraz iyi olur :)
merhaba arkadaşlar
ben squatsa devam ediyorum
100 yapcam bugün
alt karın kası yapmak için öneriniz var mı arkadaşlar?
sağol canım bi an önce başlamaya çalışıyorum ama bi müsait olamıyorum yaaCanım ilk sayfada bölgesel çalışma programında 10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube şu video var..
Karın için çok iyi diye biliyorum.. Bunun altında da karnı yakacak egzersizler var..
Videoyu haftada 4 gün yapmalısın..
İlk sayfada yazıyor zaten neyi ne kadar yapman gerektiği, oradan daha detaylı da inceleyebilirsin.. (;
Alt karın için makas hareketi etkili canım.. Onu deneyebilirsin.. (;