Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
tumblr_moojmyAxMh1s7lk7po1_500.jpg

--

tumblr_mopu29gWJo1sv25y3o1_400.png

Kızlar ben geldim işler yoğun ilgilenemiyorum.

:Sotille canım Kahvaltı dan önce spor 1 saat sonrada kahvaltısını yapabilir. En sağlıklısı ve daha kolay zayıflar
:KK16:

Tamam bebeğim çok saol.. (;
Çok ıssız buralar Ya Hû! );
Ne güzel muhabbetimiz vardı, yaz geldi kimsecikler kalmadı.. :/

kızlar bir şey sorcam sizlere eski milli sporcu olarak ben sporla kilo verdikten sonra kolların kaz oldu şimdi sporu bıraktım derim sarkıyor şimdi evde egzersiz yaparsam zayıflasam derim sarkıp bıngıl bıngıl olurmu acep

Chentiqcim adamın ben olabilirim.. (;
Onun killerı var, alt beden için, ben de armut tipim..
Ben daha önce yapıp bırakmıştım (3güncük)..
Kedinin son verdiği videolar da çok güzel ama hastalandım, iki gündür squat dışında birşey yapamıyorum..
İstersen birlikte başlayabiliriz.. (;
canım bende armut tıpım alt beden ıcın bu killer nası bısı bana lınk atar mısın canım
killer a ben duydum. galiba gene senden duydum :26::26: ölüyordum bitiyordum demişti diyen.. zaten adı üstünde: killer :KK52::KK52:

Ben malum dönemlerde de spor yapabiliyorum. daha iyi geliyor. benim derdim her gün rapor vermek, +/- almak, yapmayınca gerektiğinde birbirini gaza getirmek, desteklemek.. kafasına vurmak :KK22::KK22::KK22: falan...

fndkkurdu tamam dedi taa 1 hafta önce gelmedi...

seni biliyorum, 4858 i biliyorum. genelde her gün uğruyorsunuz.. guraypelini ilk kez gördüm ama siz challenge yaparsanız ben de yaparım.. Zaten arzum oo.. ben yaptığım sporları buraya yazıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...can-pembe-fil-in-ayak-izi-2.html#post30887127 .. isterseniz orada +/ veririz birbirimize..

kedi ve topik çok popüler olduğu için, buraya iki gün gelmesem sayfalar alıp başını gidiyor. o yüzden ayrı topike yazıyorum raporumu.. arada kaynayıp gidiyor yoksa.. kedicim de izin verdi.. :KK16::KK16::KK16: hatta izin ne demek dedi :KK1::KK1::KK1:

arzu ederseniz gelin çok memnun olurum...

bende uyarım valla canım ıyı olur ama haftasonları pek takılamıyorum nete ama haftaıcı uyar

canım bende armut tıpım alt beden ıcın bu killer nası bısı bana lınk atar mısın canım

Adı `killer buns and thighs` canım, 3 levelden oluşuyor..
Her leveli 10ar gün yapıyorsun, toplamda peş peşe 30 gün yapmış oluyorsun.. (;
Google dan bulabilirsin.. (;
Kedinin son videoları da çok iyi, ek olarak onları da yap mutlaka.. (;

Adı `killer buns and thighs` canım, 3 levelden oluşuyor..
Her leveli 10ar gün yapıyorsun, toplamda peş peşe 30 gün yapmış oluyorsun.. (;
Google dan bulabilirsin.. (;
Kedinin son videoları da çok iyi, ek olarak onları da yap mutlaka.. (;

hmm arastırıcam canım teşekkür ettm

Evet canım yaa ıssız kaldı burası.. ):

Atarsın canım muhtemelen, spor aksatma, boy uzatıcı egzersizler yap..
Ben 24,5 yaşındayım, hala ümitlendiğim oluyor uzar mıyım diye.. (:-)
Kilon kaçtı bir de canım?
50 kiloyum 50-51 değişiyo işte :)
bana öneriniz hangi videolar indirip yapsam ?
karın çalıştırıcak en çok ama :) kollarda olsa biraz iyi olur :)

merhaba arkadaşlar
ben squatsa devam ediyorum
100 yapcam bugün
alt karın kası yapmak için öneriniz var mı arkadaşlar?

50 kiloyum 50-51 değişiyo işte :)
bana öneriniz hangi videolar indirip yapsam ?
karın çalıştırıcak en çok ama :) kollarda olsa biraz iyi olur :)

Canım ilk sayfada bölgesel çalışma programında 10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube şu video var..
Karın için çok iyi diye biliyorum.. Bunun altında da karnı yakacak egzersizler var..
Videoyu haftada 4 gün yapmalısın..
İlk sayfada yazıyor zaten neyi ne kadar yapman gerektiği, oradan daha detaylı da inceleyebilirsin.. (;

merhaba arkadaşlar
ben squatsa devam ediyorum
100 yapcam bugün
alt karın kası yapmak için öneriniz var mı arkadaşlar?

Alt karın için makas hareketi etkili canım.. Onu deneyebilirsin.. (;

Canım ilk sayfada bölgesel çalışma programında 10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube şu video var..
Karın için çok iyi diye biliyorum.. Bunun altında da karnı yakacak egzersizler var..
Videoyu haftada 4 gün yapmalısın..
İlk sayfada yazıyor zaten neyi ne kadar yapman gerektiği, oradan daha detaylı da inceleyebilirsin.. (;

Alt karın için makas hareketi etkili canım.. Onu deneyebilirsin.. (;
sağol canım bi an önce başlamaya çalışıyorum ama bi müsait olamıyorum yaa :KK43:

X