Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
kedicim merhaba,
tum sayfalari okuyamadim ama, sporun hangi insana nasil yonde yararli olabilecegi konusuna hakim oldugunu anlayabildim okuduklarim kadariyla :KK16:
senden yardim istesem bana yardimci olabilir misin?

Son düzenleme:
kedicim merhaba,
tum sayfalari okuyamadim ama, sporun hangi insana nasil yonde yararli olabilecegi konusuna hakim oldugunu anlayabildim okuduklarim kadariyla :KK16:
senden yardim istesem bana yardimci olabilir misin?
Teşekkür ederim kendim uyguladığım şeyleri paylaşmaktan haz duyuyorum :)) Elbetteki de yardımcı olurum ?

sana yorum yazmıştım ama gözünden kaçtı sanıırm........bacaklarımın fotosuna gerek kalmadı çünkü ;
fındıkkurdunun bacaklarının aynısı benımkı de........

sende eklı sanıırm fndkrdu onun fotolarından 6. resım....9 mayısda ki halim yazıyor.......bir bakar mısın ona.......

Teşekkür ederim kendim uyguladığım şeyleri paylaşmaktan haz duyuyorum :)) Elbetteki de yardımcı olurum ?
ben de tesekkur ederim simdiden canim :)
benim derdim, belki burdaki insanlar bunu okuyunca beni sevmicekler ama inanin kilo almak daha zor:KK4:
anlicagin kilo almak istiyorum, kendime uyguladigim yontemler vs bi sekilde 1-2 kilo aliyorum yavas yavas ama duzgun bi fizikle istiyorum bunu, popom dik onda sikinti yok ama, siki olsun boyle devam etsin istiyorum, kollarim coook ama cok zayif onlari calistirip kilo almasini istiyorum, bi de bacaklarim :)
bilemedim cok mu sey istedim :)
hangi hareketleri onerirsin tabi bi de yapma sikligi ve tekrari da onemli, bunlar icin yardim istiyorum senden anlicagin canim:KK31:

sana yorum yazmıştım ama gözünden kaçtı sanıırm........bacaklarımın fotosuna gerek kalmadı çünkü ;
fındıkkurdunun bacaklarının aynısı benımkı de........

sende eklı sanıırm fndkrdu onun fotolarından 6. resım....9 mayısda ki halim yazıyor.......bir bakar mısın ona.......
Anladım canım gördüm de o an işim vardı kaynamış..

Canım ozaman sen bacak egzersizlerine abanıcaksın.. Ve düz bir zemine ya bacaklarını kırık bir şekilde havaya kaldır. bacaklarını düz yap sonra yarım yap düz yarım düz yarım diz kapaklarında çalışacaktır.. yağ oranın düştükçe oaralardan da yağlar gidecektir
:26:

benim derdim, belki burdaki insanlar bunu okuyunca beni sevmicekler ama inanin kilo almak daha zor:KK4:
anlicagin kilo almak istiyorum, kendime uyguladigim yontemler vs bi sekilde 1-2 kilo aliyorum yavas yavas ama duzgun bi fizikle istiyorum bunu, popom dik onda sikinti yok ama, siki olsun boyle devam etsin istiyorum, kollarim coook ama cok zayif onlari calistirip kilo almasini istiyorum, bi de bacaklarim :)
hangi hareketleri onerirsin tabi bi de yapma sikligi ve tekrari da onemli, bunlar icin yardim istiyorum senden anlicagin canim:KK31:
Bu grupta kimse kimseye hesap soramaz ve yargılayamaz merak etme :)

Kilo almak cidden zor erkek kardeşim den biliyorum.
:KK31:

Ve Sana Ben proteyin tozunu öneriyorum. spor yaparken preteyin tozu kullanın ki sağlıklı uzun kaslar elde edin..

niye sevmeyelim aşk olsun :KK1::KK1::KK1:
herkesin derdi ayrı, hepimiz de kilo vermeye çalışmıyoruz ayrıca sadece düzenli spor yapmak için burda olan arkadaşlar var. hoşgeldin sen de aramıza, kolay gelsin umarım istediğin kiloya ulaşırsın :13:

niye sevmeyelim aşk olsun :KK1::KK1::KK1:
herkesin derdi ayrı, hepimiz de kilo vermeye çalışmıyoruz ayrıca sadece düzenli spor yapmak için burda olan arkadaşlar var. hoşgeldin sen de aramıza, kolay gelsin umarım istediğin kiloya ulaşırsın :13:
tesekkur ederim canim :)
sizler icin de ayni sey gecerli:KK3::KK3:

hoşgeldin :KK3:
mutluluklar dilerim şimdiden,inşallah düğüne kadar istediğin kiloya inersin. benim de sıkıntı bacaklar, hem selülitli hem sarkık:KK50:

bugün squatsta 5. gün :KK34:
sottileeeeeeeeeeeee :KK4::KK4::KK4:

Uyanır uyanmaz yaptım ben tatlım, sana da yazdım hatta ama epey geride kalmış sayfalarda.. :-)

Motivasyonum bugün düşürüldü, eve sinirim bozuk geldim..
Sinirliyim şuan epey..

579014_570282939662797_921668249_n.jpg

935916_602532099771214_1542265127_n.jpg

431779_599249250099499_2047358072_n.jpg

549385_561505397207218_642888480_n.jpg

Eşinizle \ sevgilinizle gidiyorsunuz sahilde bir bakıoyrsunuz bunların hepsi aşağıda başka birşeye bakıoyorlar ! Ne olursun o dakika ben dumur olurum heralde
:KK53:

549385_561505397207218_642888480_n.jpg

Eşinizle \ sevgilinizle gidiyorsunuz sahilde bir bakıoyrsunuz bunların hepsi aşağıda başka birşeye bakıoyorlar ! Ne olursun o dakika ben dumur olurum heralde
:KK53:

Sac bas yolarim :KK70: İste bizde disimizi sıkalim boyle olalim onlara degil bize bakarlar :KK70:
Sozlumu bunlar gibi pacozlara kaptiramam ben seksi bi hatun olucam o kadar ! :KK70:

Sac bas yolarim :KK70: İste bizde disimizi sıkalim boyle olalim onlara degil bize bakarlar :KK70:
Sozlumu bunlar gibi pacozlara kaptiramam ben seksi bi hatun olucam o kadar ! :KK70:
Sözlün 2 g*te kapılıp gitcekse zaten gitsin bence:KK14:

Kendine her şekilde öz güveniniz olsun
:KK16:

X