- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kendim uyguladığım şeyleri paylaşmaktan haz duyuyorum :)) Elbetteki de yardımcı olurum ?kedicim merhaba,
tum sayfalari okuyamadim ama, sporun hangi insana nasil yonde yararli olabilecegi konusuna hakim oldugunu anlayabildim okuduklarim kadariyla
senden yardim istesem bana yardimci olabilir misin?
ben de tesekkur ederim simdiden canim :)Teşekkür ederim kendim uyguladığım şeyleri paylaşmaktan haz duyuyorum :)) Elbetteki de yardımcı olurum ?
Anladım canım gördüm de o an işim vardı kaynamış..sana yorum yazmıştım ama gözünden kaçtı sanıırm........bacaklarımın fotosuna gerek kalmadı çünkü ;
fındıkkurdunun bacaklarının aynısı benımkı de........
sende eklı sanıırm fndkrdu onun fotolarından 6. resım....9 mayısda ki halim yazıyor.......bir bakar mısın ona.......
Bu grupta kimse kimseye hesap soramaz ve yargılayamaz merak etme :)ben de tesekkur ederim simdiden canim :)
benim derdim, belki burdaki insanlar bunu okuyunca beni sevmicekler ama inanin kilo almak daha zor
anlicagin kilo almak istiyorum, kendime uyguladigim yontemler vs bi sekilde 1-2 kilo aliyorum yavas yavas ama duzgun bi fizikle istiyorum bunu, popom dik onda sikinti yok ama, siki olsun boyle devam etsin istiyorum, kollarim coook ama cok zayif onlari calistirip kilo almasini istiyorum, bi de bacaklarim :)
bilemedim cok mu sey istedim :)
hangi hareketleri onerirsin tabi bi de yapma sikligi ve tekrari da onemli, bunlar icin yardim istiyorum senden anlicagin canim
ben de tesekkur ederim simdiden canim :)
benim derdim, belki burdaki insanlar bunu okuyunca beni sevmicekler ama inanin kilo almak daha zor
anlicagin kilo almak istiyorum, kendime uyguladigim yontemler vs bi sekilde 1-2 kilo aliyorum yavas yavas ama duzgun bi fizikle istiyorum bunu, popom dik onda sikinti yok ama, siki olsun boyle devam etsin istiyorum, kollarim coook ama cok zayif onlari calistirip kilo almasini istiyorum, bi de bacaklarim :)
bilemedim cok mu sey istedim :)
hangi hareketleri onerirsin tabi bi de yapma sikligi ve tekrari da onemli, bunlar icin yardim istiyorum senden anlicagin canim
tesekkur ederim canim :)niye sevmeyelim aşk olsun
herkesin derdi ayrı, hepimiz de kilo vermeye çalışmıyoruz ayrıca sadece düzenli spor yapmak için burda olan arkadaşlar var. hoşgeldin sen de aramıza, kolay gelsin umarım istediğin kiloya ulaşırsın :13:
hoşgeldin
mutluluklar dilerim şimdiden,inşallah düğüne kadar istediğin kiloya inersin. benim de sıkıntı bacaklar, hem selülitli hem sarkık
bugün squatsta 5. gün
sottileeeeeeeeeeeee
haa nee
Eşinizle \ sevgilinizle gidiyorsunuz sahilde bir bakıoyrsunuz bunların hepsi aşağıda başka birşeye bakıoyorlar ! Ne olursun o dakika ben dumur olurum heralde
Sözlün 2 g*te kapılıp gitcekse zaten gitsin benceSac bas yolarim İste bizde disimizi sıkalim boyle olalim onlara degil bize bakarlar
Sozlumu bunlar gibi pacozlara kaptiramam ben seksi bi hatun olucam o kadar !