Spor günlüğüm

Seymasevde

2. Takımda hedef 50❤️
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
7.298
5.970
Merhaba 29 yaşındayım 1.59 boyum kilom 58.5 hedefim şuan 55 daha sonra 52 daha sonra 48 :KK70:
Düzenli spor yapıyorum Nisan ayında başladım şimdide eliptik bisiklet edindim onunla da yapıyorum leslie vazgeçilmezim leslie 3 mil hızlı olanından yapıyorum.
Neyse bugünden sonra yaptığım spor aktivitelerini burda günlüğüme yazıp daha düzenli yapıcam. Eşlik etmek isteyen olursa çok sevinirim. Bugün ölçülerimi de alıp ekliycem. Haftada bir ölçüm yapıcam incelme var mı diye. Şimdilik hoşçakal günlüğüm :KK70:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba 29 yaşındayım 1.59 boyum kilom 58.5 hedefim şuan 55 daha sonra 52 daha sonra 48 :KK70:
Düzenli spor yapıyorum Nisan ayında başladım şimdide eliptik bisiklet edindim onunla da yapıyorum leslie vazgeçilmezim leslie 3 mil hızlı olanından yapıyorum.
Neyse bugünden sonra yaptığım spor aktivitelerini burda günlüğüme yazıp daha düzenli yapıcam. Eşlik etmek isteyen olursa çok sevinirim. Bugün ölçülerimi de alıp ekliycem. Haftada bir ölçüm yapıcam incelme var mı diye. Şimdilik hoşçakal günlüğüm :KK70:

wwwaaaaaaaaaaa süper olmuşş canımmmcımmmmmmmmmmmm
hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn

Bugün şekersiz sade bi kahve yapıp
35 dk. Eliptik bisikletle çalıştım
2 saatte yürüyüş yaptım dışarda bugün leslie yapamıycam yorgunum :)
Ölçülerimi yarın sabah alıcam.

1 saat yürüyüş yaptım bugün evde değilim bisikleti yarın yapabilirim

20 dk eliptik bisiklet ve 3 mil leslie yaptım

bende başlıcam inşallah güzel spora evdede olsa yaptıkça burdan yazacam gülümmm
22 sine kadar bir yol katetmem lazım

Evet canım beni tek bırakma

Aferin kız sanaaaa ben yeni eve geldim bişey yapmadım bugün 1 saat dışarda dolaştım ama

20 dk eliptik bisikletle çalıştım şimdilik

Yarım saat çocuklarla dolaştık dışarda
Şimdi 20 dk eliptikle çalışıyorum.

Bu eliptik bisikleti kullanmanın sırrı müzik. 20 dk listem var zumba fitnes müziklerinden oluşuyor gayet enerjik nasıl geçiyo 20 dk anlamıyorum.

Sabah erken saatlerde leslie 3 mil yaptım
Şimdi 20 dk eliptik yapıyorum

Bu eliptik bisikleti kullanmanın sırrı müzik. 20 dk listem var zumba fitnes müziklerinden oluşuyor gayet enerjik nasıl geçiyo 20 dk anlamıyorum.

Merhaba, öncelikle kolay gelsin, çok guzel bir spor günlüğü olmuş. Zumba için bir kursa mı gidiyorsunuz?

Merhaba, öncelikle kolay gelsin, çok guzel bir spor günlüğü olmuş. Zumba için bir kursa mı gidiyorsunuz?

Sağol teşekkür ederim.Yok zumba yapmıyorum eliptik bisikletle çalışırken zumba müziklerini dinliyorum

X