-
- Konu Sahibi yakamozbilge
merhaba ben bir türlü orijinal videoya ulaşamadım atabilir misiniz bana rica etsem?Günaydın. Haftasonu vücut ölçülerimi aldım bel kalça ve alt baldırda 1er cm incelme var. Tabi ki diyet de yapıyorum. 800 gr vermişim. Bugün 1/5 callanetics yapıldı(6/10)
Merhabalar konuyu tekrar aktifleştiriyorum:) doğum sonrası 3. ayımdayım. aldığım kiloları vermek için tekrar buraya döndüm. Sağlıklı beslenmeyle birlicte callanetics ve eliptiğe. başladım.
Bugün callanetics 2/5 yapıldı. Vücut ölçülerimi aldım. Bakalım cumartesi hem tartı hem de ölçü günü.
biri de beni şu yapıştığım koltuktan kaldırsınEvet kürkçü dükkanı misali tekrar spor günlüğüne başlıyorum. Bu defa biraz daha zorlu devam etmeye karar verdim. Tony hortonun P90x3 programına başladımEki Görüntüle 2746483
Bu programı uygulamaya karar verdim. İlk videoyu yaptım. Eki Görüntüle 2746484
Çok yorucuydu ilk hafta olduğu için kendimi zorlamamaya çalıştım. Muhakkak adaptasyonu sağlayacağım haftaya. Şimdilik harcadığım kalori bu.
Gel beraber spor yapalım. Beraber yapılanlarda daha istikrarlı olabiliyorsunbiri de beni şu yapıştığım koltuktan kaldırsın
Dışarda yürüme imkanın varsa leslie yapmak yerine dışarısı daha eğlenceli hem de temiz havada yürüyüşün ne zaman bittiğinin farkına varamıyorsun. Evde sıkılıyor insan:) tabi bu benim fikrimben bugun 45 dk tempolu yürüdümbiraz hamlığım geçincee leslie yapacağım.
yok aslında dışarıdan geldikten sonra leslie yapacağım dmeek istemiştim :)Dışarda yürüme imkanın varsa leslie yapmak yerine dışarısı daha eğlenceli hem de temiz havada yürüyüşün ne zaman bittiğinin farkına varamıyorsun. Evde sıkılıyor insan:) tabi bu benim fikrim
O zaman kolay gelsin:) ben sadece evde olacaksın diye düşündüm. Ben evden dışarıya çıkamıyorum iki küçük çocuğum var. Evde bile spor yapabilmek ayrı bir efor istiyoryok aslında dışarıdan geldikten sonra leslie yapacağım dmeek istemiştim :)