- 27 Eylül 2013
- 350
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi coffeelatte
Kizlar bugun jinekologa gittim asiri adet agrilarim icin.primer dismonore dedi kadin. Caresi yokmus. Dogum kontrol hapi verdi. Istahi acio o da.napcam bilmiorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
jillian michaels 30 days shred başlığındayım ben de burası durgun sanırım. eğer evde egzersiz yapmak istiyorsan kesinlikle tavsiye edebilirim üstelik 30 dk sadece ben şuan memnunum 9/30 yani 30 günden 9 u bitti ama orası da çok aktif değil durgun maalesefSpor motivasyonu devam etmiyormu acaba bende katilmak isticektim tek basina dedigniz gibi bi bahaneler burda isler degisir belkiip atlamayi hemen denicem bu aksam
Tamamdr ben varm gunn sonnda buraya bildirebilirimde :) zayflamak icn heryerde varm :)Kızlarr tabi ki yer var ip atlamaya aynen devam :) şimdi sizde katılın hep beraber fit görünmeye başlıyalım :))) zayıfffff ve fittttt olmaya hazırmısınız her günün sonunda 600tane ip atlamış olucak şekilde gün içinde kendinizi ayarlayın her aklınıza geldiğnde ip atlayın bu sayede metebolizmayı aktif halde tutmuş oluruz hem de zayıflamış ve spor yapmış oluruZZZ
O zaman hayırlı uğurlu olsun canım tamam sen burdan günün sonunda kaç ip atladığını da bildir hem sana morel olur hem de ip atlıycak arkadaşları heveslendirmiş oluruz :)Tamamdr ben varm gunn sonnda buraya bildirebilirimde :) zayflamak icn heryerde varm :)
Simdi hemen yazabilirm bugn spor olarak 550 ip 30 dk 6.8 hizla yuruyus 2.15 km :)O zaman hayırlı uğurlu olsun canım tamam sen burdan günün sonunda kaç ip atladığını da bildir hem sana morel olur hem de ip atlıycak arkadaşları heveslendirmiş oluruz :)