Spor arkadaşı arıyorum!!!

Kizlar bugun jinekologa gittim asiri adet agrilarim icin.primer dismonore dedi kadin. Caresi yokmus. Dogum kontrol hapi verdi. Istahi acio o da.napcam bilmiorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun canimm bi yerde okumustum yediklerni bi yere yazinca farkina variyosn ve daha az yiyosn diye ben yarndan itibaren buna baslicam sen de boylw bse deneyebilirsn boylece daha az yersin,)

Zencefil cayı adet ağrılarını hemen kesiyor, adet söktürücü özelliği var tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar evde bu spor olayı olmuyor ya.duzenli yapamıorum ve hep bir bahane buluyorum kendime.
yok adet oldum
yok bayram oldu
yok sınav vardı
bugun yorgunum gibi gibi gibi

konuyu da ben actım ama gitmiyor maalesef ki.
kusura bakmayın

Ben varım ama pek dışarı çıkmam mümkün olmuyor o yüzdende evde ip atlıyarak spor yapıyorm mesela daha yeni 300tane atladımmm :)))

Ne zaman ip atlamaya başladın? Bende bir ara atlıyordum günde 300 le başlamıştım bende karın kaslarım çok ağrıyordu etkili olduğunu düşünüyorum)) sonra sıkılıp bıraktım. Günde 3000-5000 adet atlayınca iyiymiş

Bir iki hafta önce başladım canım ilk günler bacak kaslarım çok ağrıyordu hemde öyle böyle değil yinede pes etmedim devam ettim bir süre sonra alıştım zaten ilk günler 200tane felan atlıyabiliyordum yavas yavas başladım ilerleyen günlerde arttırdım sabah uyanır uyanmaz 200tane atlıyorum akşama kadar 600 çok rahat buluyor bide gece ytmadan 100tane atlıyorm bütün yediklerimi eritmiş bir şekilde uyuyorum çok fazla kas çalıştırdığı için çok çabuk yağ yakıyor hem basit hemde evde kolaylıkla her an yapabileceğim bir egzersiz :))

Gece yatmadan yapınca metabolizma hızlandığı için sabaha kadar yağ yakılıyor, bende sporu gece yatmadan yapmaya çalışıyorum.
Özendim tekrar bende başlayım gene

Başla tabi canım ben ayıptır söylemesi dün dondurma yedim yatmadan iki üç saat önce normalde sabah kalktığımda kilomda fark oluyordu gram kilolu çıkıyordum tartıda ama gece yatmadan hemen 100tane ip atladım sabah tartıldığımda hiç kilo artışı yoktu hemen yağ yakıyor cidden denedim onayladım 😊😊😊😊😊

Spor motivasyonu devam etmiyormu acaba bende katilmak isticektim tek basina dedigniz gibi bi bahaneler burda isler degisir belki ip atlamayi hemen denicem bu aksam

Spor motivasyonu devam etmiyormu acaba bende katilmak isticektim tek basina dedigniz gibi bi bahaneler burda isler degisir belki ip atlamayi hemen denicem bu aksam
jillian michaels 30 days shred başlığındayım ben de burası durgun sanırım. eğer evde egzersiz yapmak istiyorsan kesinlikle tavsiye edebilirim üstelik 30 dk sadece ben şuan memnunum 9/30 yani 30 günden 9 u bitti ama orası da çok aktif değil durgun maalesef
ayrıca ip atlamayı ben de denedim ama motive olamadım ve sadece hamladım o kadar devam ettiremedim en fazla 4 gün yapabildim.

Kızlarr tabi ki yer var ip atlamaya aynen devam :) şimdi sizde katılın hep beraber fit görünmeye başlıyalım :))) zayıfffff ve fittttt olmaya hazırmısınız her günün sonunda 600tane ip atlamış olucak şekilde gün içinde kendinizi ayarlayın her aklınıza geldiğnde ip atlayın bu sayede metebolizmayı aktif halde tutmuş oluruz hem de zayıflamış ve spor yapmış oluruZZZ

Tamamdr ben varm gunn sonnda buraya bildirebilirimde :) zayflamak icn heryerde varm :)

O zaman hayırlı uğurlu olsun canım tamam sen burdan günün sonunda kaç ip atladığını da bildir hem sana morel olur hem de ip atlıycak arkadaşları heveslendirmiş oluruz :)
Simdi hemen yazabilirm bugn spor olarak 550 ip 30 dk 6.8 hizla yuruyus 2.15 km :)

Bugn misafrlerm oldugundan spor yok ama butun gun hareket halindeydim diyebilirm :)

Merhaba neler yapıyorsunuz spor konusunda ? ben de katılabilir miyim aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…