Spor arkadaşı arıyorum!!!

Bayramdaki bu baklava isini nasil yapcaz kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa ama ben cok seviyorumm ( bi sekilde engel olacaz kendimize. Soyle yapabiliriz bence. Benim gbi baklavasiz yapamayanlar, sabah saatlernde yiyebiliriz bence. Kahvaltidan sonra mesela. Sonra aksama dogru azaltiriz diger sekerli yiyecekleri 7den sonra da hicbse yemeyiz bol yesil cay iceriz.. cok bilincli olmamakla birlikte en azindan kendimi boyle biraz daha frenleyebilirim diyorum siz ne dersiniz?

Kendimizi kandirmaca diyorum :)

Kendimizi kandirmaca diyorum :)

:) nasil olacak peki kandirmaca? Bu arada sabahtan beri
20squat(1.5 kg agirliklarla)
20 ic bacak hareketi yapabildim

Aksam memlekete gidecegim icin ev isleri vs yapıyorum dinlenmek icin ara verdiklermde yapiyorum bunlari. Birazdan da ip atlayacam 100 defa :)

Bygun bayram temizligi yaptik baya dip bucak. Sabah da erken kalkip 20 squat yaptim. Aksam da basen, ic bacak ve arka bacak hareketleri yaptim 20ser defa. 250 defa da ip atladim. Mekik cektim sayamadim ama.Cok bisey yemedim ama canim su anda meyve yemek istiyo deli gibi ama tutacam kendimi yemicem:))

Bugun 1 saat yuruyus yaptim gunduz.
Simdi aksam yine 1 saat daha yapicam.
Yarin da son oruclar. Tatli krizlerine elveda :)

Bugun 1 saat yuruyus yaptim gunduz.
Simdi aksam yine 1 saat daha yapicam.
Yarin da son oruclar. Tatli krizlerine elveda :)

Kandirmaca yalan oldu gelsin baklavalar gitsin börekler ( nasil kendime hakim olacam beeeennn??!!

Ayni sıkıntı bende de vaaaar.acaba bugun doya doya yesem de sonra bi daha yemesem mi :) gozum doymuyo arkadas :)

Ayni sıkıntı bende de vaaaar.acaba bugun doya doya yesem de sonra bi daha yemesem mi :) gozum doymuyo arkadas :)

Hahaaa ben de oyle dusundum dedim bugn yiyim bari yarin baslarm duzgun beslenmeye :))

Bugun 1.5 saat spor yaptim.yarim saat kosu ve 20 dk karin ve esneme hareketleri gerisi yuruyus. Baya terledim.yarin da tatile cikiorum.orada da yuzme yine yuruyus ve kosu var.bi kac esneme hareketi de yaparim.

40 x squat
20 x popo kaldırma
20 x dizleri geriye doğru bükme
20 x yana bacak açma
20 x bacakları karna kadar çekme

Hiç yapmak istemiyorum motivem düşmüş

Kizlar ben hergun 10 km yuruyus ve kosu yapiorum.buraya yazmadim ama.
Ayni zamanda cok isim oluo yazamiorum kusura bakmayin kizlar

Kizlar ben hergun 10 km yuruyus ve kosu yapiorum.buraya yazmadim ama.
Ayni zamanda cok isim oluo yazamiorum kusura bakmayin kizlar

Oh ne guzel. Ben bayramdan beri surekli akrabalarla arkadaslarla mangaldi yemekti derken dogru duzgn beslenemiyorum bile. Butun gun disardayim gezinti amacli yuruyorum ama cok saldim bu aralar. Bu sabah basladim ama yediklerime dikkat etmeye. 20 squat yaptim simdilik. Devamini da getirecem gun boyu

40 x squat
20 x popo kaldırma
20 x dizleri geriye doğru bükme
20 x yana bacak açma
20 x bacakları karna kadar çekme

Hiç yapmak istemiyorum motivem düşmüş

Ben de basladim bugun tekrar. Sabah uyanir uyanmaz bikac hareket yapinca o gun icinde hareket yapmayi daha cok istiyo sanki vucut tavsiye ederim

Ben de basladim bugun tekrar. Sabah uyanir uyanmaz bikac hareket yapinca o gun icinde hareket yapmayi daha cok istiyo sanki vucut tavsiye ederim

Haklısın valla ama erteliyorum sürekli eskiden aklıma gelince pat diye yapardım üşenmezdim hiç . :) Neyse bugün başladım tekrar bakalım inş daim olur.

Su an cok sucluluk duyuyorm ama hala yiyorum bi suru cips ve alkol almis bulunmaktayim hepsnin yag olarak bana donecegnin farkindayim ama engel olamiyorum yedikce yiyorum halaaa

Su an cok sucluluk duyuyorm ama hala yiyorum bi suru cips ve alkol almis bulunmaktayim hepsnin yag olarak bana donecegnin farkindayim ama engel olamiyorum yedikce yiyorum halaaa

Yapmasaydin keske beste insana gelio ole krizler biliorum cnm. Hasta falan mi olcan acaba.

Kizlar bugun jinekologa gittim asiri adet agrilarim icin.primer dismonore dedi kadin. Caresi yokmus. Dogum kontrol hapi verdi. Istahi acio o da.napcam bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…