B bendemeto 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Şubat 2014 74 10 8 34 İstanbul 21 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bendemeto #1 Spk ileri duzey lisanslama sinavina girmek istiyorum. Eskiden notlar yayinlanirdi TSPAKB'nin sitesinde, su an yayinlanmiyor. Nereden calisacagiz??
Spk ileri duzey lisanslama sinavina girmek istiyorum. Eskiden notlar yayinlanirdi TSPAKB'nin sitesinde, su an yayinlanmiyor. Nereden calisacagiz??
nurnurzinha OL IZ VEL OL IZ VEL Kayıtlı Üye 21 Nisan 2011 556 16 68 Bursa 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bendemeto #2 bendemeto .!.: Spk ileri duzey lisanslama sinavina girmek istiyorum. Eskiden notlar yayinlanirdi TSPAKB'nin sitesinde, su an yayinlanmiyor. Nereden calisacagiz?? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ben de ileri düzey sınavına gireceğim ben bugün Mehmet Doğan'ın kitaplarını aldım. 3 ayda kaç derse hazırlanabileceğim bakalım.
bendemeto .!.: Spk ileri duzey lisanslama sinavina girmek istiyorum. Eskiden notlar yayinlanirdi TSPAKB'nin sitesinde, su an yayinlanmiyor. Nereden calisacagiz?? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ben de ileri düzey sınavına gireceğim ben bugün Mehmet Doğan'ın kitaplarını aldım. 3 ayda kaç derse hazırlanabileceğim bakalım.
Beyondparadise Az İnsan Çok Huzur ;) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.505 2.035 698 4 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bendemeto #3 bendemeto .!.: Spk ileri duzey lisanslama sinavina girmek istiyorum. Eskiden notlar yayinlanirdi TSPAKB'nin sitesinde, su an yayinlanmiyor. Nereden calisacagiz?? Genişletmek için tıkla... Kaynak bulabildinmi ? sınav ücreti 150 alıp birde kaynak yayınlamadılar ne kadar sinir bir durum 150 tl yi neye aldın ozaman.
bendemeto .!.: Spk ileri duzey lisanslama sinavina girmek istiyorum. Eskiden notlar yayinlanirdi TSPAKB'nin sitesinde, su an yayinlanmiyor. Nereden calisacagiz?? Genişletmek için tıkla... Kaynak bulabildinmi ? sınav ücreti 150 alıp birde kaynak yayınlamadılar ne kadar sinir bir durum 150 tl yi neye aldın ozaman.
Beyondparadise Az İnsan Çok Huzur ;) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.505 2.035 698 3 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bendemeto #4 kızlar sınav nasıl geçti sorular kazıkmıydı çalışmadığımdan banamı zor geldi