Ne dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....Benimde en korktuğum şey hamile kalmak şuanda benimde 17 aylık kızım var her ay adetimi korkuyla bekliyorum ve yaşadığınız paniği anlıyorum. Hayirli olsun Allah kolaylık versin den başka diyecek bişey yok
Testi eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedimHiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değildir heleki Rabbim 'kun fe yekun' derse :)
Olacağı varmış demekki üzülmeyin spiral olduğu için inşallah dış gebelik olmaz bence hemen doktora gidin
Hayırlı ve hayırlısı olsun
Anlıyorum seni canım şoktasın yetemem korkun var fakat olmuş işte demekki öyle olması gerekiyor hem 2 yaşında olur bebeğin doğana kadar çokta yakın değil benceNe dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....
Kontrollerime düzenli giden biriyim spiralde kayma yoktu o zamanlar
Şoktayim su anda.
Kızıma eşim disinda bakımına yardımcı olan kimse yok,nasıl yaparım bilemiyorum...
Aldirmakla,aldirmamak arasında kaldım sabah ola hayrola dr giderim nedir ne değildir...
Yüzlerce çocuk isteyen var.
Bebeginiz emiyor muydu?Benim ilk hamilegimde 8 ay hergün ogurmekten,kusmaktan,mide bulantisindan hamileligim çok zor geçmişti.Kızımda olduğu için ve daha çok küçük geliyor bana.Bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım ben.
Yani sizin bebeğiniz 2 yaşını geçecek kardeşi doğunca.
Neden yapılamasın ki?
Burada iki çocuk arası 14 ay olan ben varken, eksik , devrik bir şekilde yapıyor imece usulü çovuklarımı büyütebiliyorken, siz neden yapamayasınız?
Yok, bebeğim emmiyordu.Bebeginiz emiyor muydu?Benim ilk hamilegimde 8 ay hergün ogurmekten,kusmaktan,mide bulantisindan hamileligim çok zor geçmişti.Kızımda olduğu için ve daha çok küçük geliyor bana.
Sizide tebrik ederim.
Tup baglatinca geri donusumu var mi?Benim kizim 1 yasina girdigi ay hamile oldugumu öğrendim. Aldirma taraftari degilim kesinlikle ve aldirmadim. Iyi ki aldirmamisim dogurdum ve tuplerimi baglattim 7 aylik oglum suan zorluklari var tabi ama bence onlardan guzel hic bisey yok
Kul sıkışmadan Hızır yetişmezmiş canınızın parçası o sizin hem ablasıyla yaşları da yakın iyi anlaşırlar birbirleriyle :) ve Bunca tedbire rağmen bebeğiniz sizi seçtiyse vardır Rabbimin bir hikmeti. Hakkınızda hayırlısı olsunTesti eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedim
O da allah vermiş korunmamiza rağmen dedi.O kadar insan çocuk istiyor diye yorumda bulundu.Ben nasıl bakarım yaşları çok yakın, kızım ezilcek gibi geliyor bana
olsun ikisi birden buyur ikinciyi bu zamana kadar dogurmadiugma bin pismanim saglik olsun aldiracak ne gibi bi durum var ki?cocuk cocukla buyuyor tam zamani dogurun büyütünNe dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....
Kontrollerime düzenli giden biriyim spiralde kayma yoktu o zamanlar
Şoktayim su anda.
Kızıma eşim disinda bakımına yardımcı olan kimse yok,nasıl yaparım bilemiyorum...
Aldirmakla,aldirmamak arasında kaldım sabah ola hayrola dr giderim nedir ne değildir...
Yüzlerce çocuk isteyen var.
canım saçmalama 3üzü olanlar bile var gayette bakıyorlar neden kendine güvenmiyorsun?? kızın neden ezilsin ayrıca birlikte büyürler işte. Annem de abim 14 aylıkken korunduğu halde bana hamile kalmış ve aynı korkuyu yaşamış. Ama abim doğduğum günden itibaren beni çok sahiplenmiş hatta hala arkadaş gibi, baba gibi bana.Testi eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedim
O da allah vermiş korunmamiza rağmen dedi.O kadar insan çocuk istiyor diye yorumda bulundu.Ben nasıl bakarım yaşları çok yakın, kızım ezilcek gibi geliyor bana