Spiralle Hamileyim :(

Çocuğunuz 17 aylıkmış ben 3 üncüyü doğurduğumda kizim 13 aylıktı büyük kızımda 5 yaşındaydı...zor oluyor ama arada kaynayıp gidiyor...ev dağılmış duvar çizilmişe takılmayın...bide bir günlükte olsa karnınızdaki bir can aldırmak asla aklımdan geçmedi...vardır Allahın bir bildiği diyin

Bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım ben.
Yani sizin bebeğiniz 2 yaşını geçecek kardeşi doğunca.
Neden yapılamasın ki?
Burada iki çocuk arası 14 ay olan ben varken, eksik , devrik bir şekilde yapıyor imece usulü çovuklarımı büyütebiliyorken, siz neden yapamayasınız?
Ovv ben 4 aylıkken hamile kaldım ve bebeğim müthiş kolikti sürekli ağlayan bi bebekti yinede doğurdum.. sağlık sorunu yoksa aldırmak nedir Allah vermiş onu demekki bakabileceksiniz ben doğum yaptıgımda benim bebeğim daha emekliyordu!!! Ve tek başıma bakıyorum eşimin bile desteği yok.

Benim kizim 1 yasina girdigi ay hamile oldugumu öğrendim. Aldirma taraftari degilim kesinlikle ve aldirmadim. Iyi ki aldirmamisim dogurdum ve tuplerimi baglattim 7 aylik oglum suan zorluklari var tabi ama bence onlardan guzel hic bisey yok
tüpleri bağlatmak çok zor bir karar değil mi? hep merak ediyorumm :KK16:

Valla olabiliyor ben kondomla hamile kalmıştım ama düştü şimdi bi kızım var aynen spiral taktırdim kontrolleri oluyo.gittiniz mi ablaminki kaydı mesela iki kere adet olunca fark etmişti. Siz onlemizi almissiniz gerisini allah bilir.

Kızım 1yasindayken hamile kaldım. Şimdi kızım 23 aylık 3 aylık ikizlerim var. Zor olmuyor mu. Çok Zor. Ama birinin bile tırnağını vermem kimseye.

Gorumcem de spiralle hamile kaldi. Cevremde o kadar cok var ki bu sekilde hamile kalan, herhalde kesinlikle kullanmayacagim bu korunma yontemini. Bence bir an once doktora gidip dis gebelik olmadığından emin olun.

Hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değildir heleki Rabbim 'kun fe yekun' derse :)
Olacağı varmış demekki üzülmeyin spiral olduğu için inşallah dış gebelik olmaz bence hemen doktora gidin

Hayırlı ve hayırlısı olsun :KK39:

Kunfe yekun ne demek

Bende de yılbaşından beri bakırlı spiral var. Kızım 23 aylık. Ödüm kopuyor.

Ne dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....
Kontrollerime düzenli giden biriyim spiralde kayma yoktu o zamanlar
Şoktayim su anda. :KK43:
Kızıma eşim disinda bakımına yardımcı olan kimse yok,nasıl yaparım bilemiyorum...
Aldirmakla,aldirmamak arasında kaldım sabah ola hayrola dr giderim nedir ne değildir...
Yüzlerce çocuk isteyen var.
Sizi çok iyi anliyorumy ama maddiyat konusunda bı sorununuz olmayacaksa aldırmayın bu dogana kadar diğeri biraz daha büyümüş olacak sütten ayrılma zamanı da gelmiş olacak zaten hafta da iki gunde bir yardimciyla anlasirsiniz temizligi oo hallede Allah yardımcınız olur İnşallah , doktora gidebildiniz mi?

Komşumuzun da basına aynı şey gelmişti . Şu an Büyüdü iki çocukta aralarında da çok az yas farkı var . Bence dert etmeyin üzülmeyin ikisi beraber büyüyecekler işte

Aynı soku yaşamış biriyim. Ki şuan 25 haftalık hamileyim. İki çocuğum var spiral taktırdım güya korunmak için ama nasibi kısmeti varmış ki geldi. İlk başta bende çok şaşırdım kabullenme süreci uzun sürdü ama şimdi kabullendim bayağı keyifle tekme sayıyorum:) ömrü olan geliyor gerçi ben bu kez tuplerimi bağlayıp kesin çözüme varacağını kismetse. Allah sabrını gücünü verir elbet. Hayırlı olsun

Hayırlısı olsun. Bizde mesela şuan maddi manevi hazır değiliz ikinci bebeğe. Bende spiralli korunuyorum. Ama olsa spirale rağmen, asla düşünemem aldırmayı. Yani şartları zorlamış o melek, mucize olmuş resmen..
Tabi ki siz bilirsiniz.. hayırlısı olsun tekrar.

Ben ikinci cocuguma oglum 13 aylikken isteyerek hamile kaldim. Emziriyordum da. Büyük olani dogumdan iki hafta sonra tamamen anne süttünden kestim. Saglikli gebelikte sorun olmuyor . Ama bu hamilelige bagli. Doktorunuz yönlendirir.sükür su anda iki kücük cocugum var. Ikisine de yetisiyorum. Sadece ev islerde aksamalar oluyor insallah saglikla kucaga almak nasip olur .

bu forumda bi çok kişiye ben olsam aldırırdım demişimdir ama sizde bu kadar zorlanacak bi durum yok. çocuk 17 aylık olmuş. doğana kadar biraz büyür. 6 aylık değil ki sütten kesince sorun olsun. aldırmayın bence maddi manevi imkansızlık derecesinde zorlamayacaksa.

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü 10 aylık bir kızım var ve 7 aylık hamileyim :emir_bebek: ama ben hala emziriyorum bu sorunda olmuyor,doktorum da bana destek oluyor emzirme konusunda,sizin bebeğiniz daha büyükmüş diğeri Doğana kadar sütten kesilir zaten.

Aklıma bu geldi:)) elinde spiralle doğan bebiş. Al sana beni istemezmisin hicbi ise yaramadı iste yanımda getirdim dercesine:))) hayırlı olsun ne diyim :)

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    11,2 KB · Görüntüleme: 493
Bu kadar korkmayın. Kızınıza da kardeş geliyor. Doğsun biraz büyüsün, paylaşımları artsın iyi ki olmuş diyeceksiniz.
Benim büyük kızım da 6 aylıkken ikinciye hamile kaldım. Hamileliğimin ilk 4 ayı emzirdim. Kızım 10 aylıkken kendiliğinden emmeyi bıraktı. Şimdi küçük 2 büyük 3 yaşında.

X