Nasil hamile kaldim?(11 yildir olmayan 2.cocuk)

Cuma gunu vurdum yazmışsınız ilk mesajinizda ona istinaden 2 gun olmus henuz dedim. Ben catlatma ignesi ile kalmadigim icin bilemiyorum ben de hic belirti yoktu igneden sonra adet olacagim gun agrim oldu ve adet oldum. Insallah vardir sizde 3-4 gun sonra kan verin bakalim hayırlısı🥰
Bn 22 temmuzda igne vurdum 11 ci günümdeyim şuanda

Cuma gunu vurdum yazmışsınız ilk mesajinizda ona istinaden 2 gun olmus henuz dedim. Ben catlatma ignesi ile kalmadigim icin bilemiyorum ben de hic belirti yoktu igneden sonra adet olacagim gun agrim oldu ve adet oldum. Insallah vardir sizde 3-4 gun sonra kan verin bakalim hayırlısı🥰
Ben adetime 2 gün kaldı ama hala agrım var biraz

Ben de annemin hikayesini anlatayım size...

annem beni 25 yaşında doğurmuş, hemen spiral taktırmış..
2 yaşıma geldiğimde artık bi kardeşi olsun demişler ve spirali çıkarmış annem.
gel zaman git zaman bi türlü hamile kalamamış annem, babaannem türbelere falan götürmüş 😅
neyse sonunda bi doktorun aklına annemin tüplerine bakmak gelmiş, açmışlar tüpleri..
yine uzun süre hamile kalamamış, adet düzensizliği de varmış..
eee ben en sonunda ilkokul 1 e başlamışım, öğretmenim annemi görür görmez "sen hamilesin" demiş.
annem adet düzensizliği de olduğu için anlamamış hamile olduğunu, hemen test yapmış falan filan gerisi mutlu son ❤

şimdi ben 34 yaşındayım, kardeşim 27 yaşında 💕

Ben de annemin hikayesini anlatayım size...

annem beni 25 yaşında doğurmuş, hemen spiral taktırmış..
2 yaşıma geldiğimde artık bi kardeşi olsun demişler ve spirali çıkarmış annem.
gel zaman git zaman bi türlü hamile kalamamış annem, babaannem türbelere falan götürmüş 😅
neyse sonunda bi doktorun aklına annemin tüplerine bakmak gelmiş, açmışlar tüpleri..
yine uzun süre hamile kalamamış, adet düzensizliği de varmış..
eee ben en sonunda ilkokul 1 e başlamışım, öğretmenim annemi görür görmez "sen hamilesin" demiş.
annem adet düzensizliği de olduğu için anlamamış hamile olduğunu, hemen test yapmış falan filan gerisi mutlu son ❤

şimdi ben 34 yaşındayım, kardeşim 27 yaşında 💕
Bir kere doğum yapanlar zaten 2.yi doğuruyor. Gayet normal bence :)

Mrb bende 1 yıldır evliyim cocuk istiyoruz ama olmuyor tüplerim tıkank cıktı ondan sonra kist cıktı bende tüplerim acıldı ama yine hamiel kalamadım hormon testleri yaptım 3 defa hep normal cıkardı genede olmuyordu cuma günü catlama ignesi vurudm adet olcak gibi sancılar yaşıyorum acıkma oluyor kramp oluyor belimde karnımda yumırtlaım agrı hissediyorum bacaklarıma kadar nedenini bilemiyorum 2 gün üst üste aşırı sancı cektim cok kötü adet olacm
merhaba bende 1 yıldır evliyim. ne kisti var sizde ? bende de çikolata kisti var. rahim filmi çekildim tüplerim açık rahim temiz amh iyi ama doktorlar doğal yolla olmaz tüp bebek dedi kistler yüzünden. sizin doktorunuz ne dedi ?

merhaba bende 1 yıldır evliyim. ne kisti var sizde ? bende de çikolata kisti var. rahim filmi çekildim tüplerim açık rahim temiz amh iyi ama doktorlar doğal yolla olmaz tüp bebek dedi kistler yüzünden. sizin doktorunuz ne dedi ?
Benim kistim cikolta kisti degldi adetle birlikte atıldı sadece yumurtalarm catlamıyordu bu ay igne denedim bakcm sonuc alacakmıyim

X