Spiralle Hamileyim :(

Bugün dr gittim sonuçlarımi göstermeye idrar testinde bariz cift çizgi vardı ama kanda hicbirsey çıkmadı gebelik yok çok şükür...Ultrasonla baktı spiral yerinde.Yaptığım 2 testinde geçersiz olabilecegini söyledi dr.
Sonuç gebelik yok.
Çok şükür
Aman yine dikkat edin :KK66:

Iyi geceler kızlar, Konuya nerden basliyacagimi bilemiyorum bu saatte uykumu bir anda kaçıran sey yaptığım gebelik testi....
17 aylık bir kızım var emziriyorum spiral taktirmistim doğumdan sonra bu zamana kadar bir sorun yasamadan adetlerim düzenli olarak geldik bu güne kadar.
Bu ay aslında adet günüm falan geçmiş değil, ama ilk hamileligimde olduğu gibi mide bulantısı yumurta ve tavuktan tiksinme olunca acaba deyip aldim bir test sonuç bariz bir cift çizgi. ...
Kafamda deli sorular, ben ne yaparım kızım daha küçük, spiralle hamileliklerde sorun olma ihtimali yüksek oluyor .Yarin ola hayrola diyeceğim ama var mi tecrubeleriniz?
Merhaba bende 45 gün önce doğum yaptım. Spiralle hamile kaldım.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.benimde oğlum 21 aylıktı öğrendiğimde.
Çıkarınca düşme ihtimalide var demişti doktprum veya hiçbi sorun olmadan devamda edebilir dedi. Bizde sıkıntı olmadı rabbim ol demiş oldu. İlk dçnem çokağladım üzüldüm kabullenemedim ama şuan iyiiki olmuş diyorum.üstelik benim üçüncü bebem.:)

Senin ikiyse daha kolay büyütürsün. Hayırlısı olsun inşallah guzelimm guzelimm

Bence üzülme kaderde kızına bir kardeş gelecek demek :) Ben olsam üzülmem. İkisi birlikte büyür gider.

Testi eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedim
O da allah vermiş korunmamiza rağmen dedi.O kadar insan çocuk istiyor diye yorumda bulundu.Ben nasıl bakarım yaşları çok yakın, kızım ezilcek gibi geliyor bana
Benim iki oglum var aralari 16 ay sizin kizinizdan kucukken benim oglum abi oldu
Ve inaninki bu dunyada yaptigim en iyi iki sey onlar
Sabahlari birbirlerini oyle sevincle uyandiriyorlar herseyi birlikte yapiyolar aglamayi da :)) ama sosyallesmek icin kimseye ihtiyaclari yok
Simdi kucugum 13 aylik buyugum 29 aylik oldu cok guzel
Ama bende spiralliyim kayma belirtisi yok ama yine de tirstim yani :)

kızınıızın ezilecegınden korkmussunuz...ya karnınızdakı bebegı hayattakı kardesı ıcın canına sonmu vereceksınız....onun hakkı yokmu yasamaya...ne olursa olsun.anne saglıgı dısında cocuk aldırmaya cok ama cok karsıyım.

Testi eşime aldırmıştım, hamileysem aldiririm dedim alırken bakamam,yetemem dedim
O da allah vermiş korunmamiza rağmen dedi.O kadar insan çocuk istiyor diye yorumda bulundu.Ben nasıl bakarım yaşları çok yakın, kızım ezilcek gibi geliyor bana
Suan rahminizde bulunan can parcasi evladiniz degil mi nasil onun hakkinda boyle konusabiliyorsunuz? Cok uzucu gercekten.

Iyi geceler kızlar, Konuya nerden basliyacagimi bilemiyorum bu saatte uykumu bir anda kaçıran sey yaptığım gebelik testi....
17 aylık bir kızım var emziriyorum spiral taktirmistim doğumdan sonra bu zamana kadar bir sorun yasamadan adetlerim düzenli olarak geldik bu güne kadar.
Bu ay aslında adet günüm falan geçmiş değil, ama ilk hamileligimde olduğu gibi mide bulantısı yumurta ve tavuktan tiksinme olunca acaba deyip aldim bir test sonuç bariz bir cift çizgi. ...
Kafamda deli sorular, ben ne yaparım kızım daha küçük, spiralle hamileliklerde sorun olma ihtimali yüksek oluyor .Yarin ola hayrola diyeceğim ama var mi tecrubeleriniz?
Canım valla bende spiralle hamile kaldım hem de taktırdım bir ay adet oldum diğer ay olmadım taktırdığıma pişman oldum 19 aylıktı hamile kaldığımda şimdi 21 aylık oldu. Benim bebeğimde meme bağımlısı ayrıca hala emziriyorum 24 ay olana kadar da emziricem. Eskiden daha sık emzirirdim şimdi mesela arabada giderken emzirmiyorum oto koltuğuna alıştırdım çokta iyi oldu dışarda meme isterdi annemlere gitsem bile ama evde annecim dışarda meme yok diyorum artık dışarda da İstemiyor. Yani ben çok ağladım nasıl oldu niye oldu nasıl bakıcam ama bakıcam yani alıştırdım kendimi bu fikre aldırsam vicdan azabı çekecektim. Hayırlısı olsun hakkında.

Şimdi okudum hepsini hamile değilmişsin boşuna yazmışım :)) geçmiş olsun canım ya bende diyecektim ne kadar çok var spiralle hamile kalan.

Ne dusunecegimi bilemez durumdayım ,kızım çok küçük daha ,emme bağımlısı bir çocuk ....
Kontrollerime düzenli giden biriyim spiralde kayma yoktu o zamanlar
Şoktayim su anda. :KK43:
Kızıma eşim disinda bakımına yardımcı olan kimse yok,nasıl yaparım bilemiyorum...
Aldirmakla,aldirmamak arasında kaldım sabah ola hayrola dr giderim nedir ne değildir...
Yüzlerce çocuk isteyen var.
Arayıp bulamayan varr o bebeği sakın aldırmayın tabii dış gebelik değilse.
Benim tam 2 yaş aralı (hatta 23 ay) 2 kızım var büyütrsünüz nolmuş ikizi olan napıyor

Kizima hamile kaldigimda buyuk kizim 14 aylikti bi sekilde buyuyorlar rabbim sana bu guzel hediyeyi sunduuysa geri cevirme derim.. suan buyugu 19 aylik

Oo kadar üzülüyorum ki benim neden olmuyor :dua:10 aydır hiç mi denk gelmez diyorum bir sorun da yok .Bence rabbim verdiğine göre kıymayın

Oo kadar üzülüyorum ki benim neden olmuyor :dua:10 aydır hiç mi denk gelmez diyorum bir sorun da yok .Bence rabbim verdiğine göre kıymayın
Canım üzülme stres yapma benim 13 ay hiç olmadı korunmasız şimdi spiralle hamile kaldım nasıl oldu anlamadım:KK43:((

Canım üzülme stres yapma benim 13 ay hiç olmadı korunmasız şimdi spiralle hamile kaldım nasıl oldu anlamadım:KK43:((
Stres yapmıyordum inanın zaman geçtikçe kendi kendimi yemeye başladım. Sizin nasıl oldu artık olmasın vazgeçtim dediğim anda mi hamile kaldınız

Stres yapmıyordum inanın zaman geçtikçe kendi kendimi yemeye başladım. Sizin nasıl oldu artık olmasın vazgeçtim dediğim anda mi hamile kaldınız
Ya ben hamile kaldım düşük yaptım sonra korunmadık hiç 13 ay olmadı. Rahim filmi çektirdim yumurta çatlatma iğneleri oldum yok olmuyordu. Sonra tüp bebeğe gitmeye karar verdik tatil yapalım sonra dedik tatilde hamile kalmışım. Sonra işte bir daha çocuk istemiyordum çalışma hayatı eşimde çoğu zaman şehir dışında olduğu için 2. Yi istemediğim için gittim spiral taktırdım. Oğlum 19 aylıkken tekrar hamile kaldım:KK43:(((( işte şimdi tekrar hamileyim.

neden ezilsinki 17 aylık bebeğin,zaten 6 ay sonra emmeyi bırakacak. bir kaç ay erken bıraksa sıkıntı yaşayacak bir ayda değil. bebeğiniz doğduğunda araların 2 yaş 2 ay olacakki arasındaki yaş farkı gayet güzel. bezden kurtulmuş olacak. bence bir cana kıymayın. o bebeğe sahip olmak için insanlar neler yapmıyor

X