- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Bende erkeklerin hiçbir vasfı olmadıkları halde en güçlü misyonu sahiplenmelerini anlamıyorumHer şey kadına yük zaten.
Kılını tüyünü düşün, kuaförünü, bakımını, dogum kontrol için hap içilecekse sen iç, spiral takılacaksa sen tak, hamileliği sen geçir, doğumu sen yap,
Ay erkeğe kalan bir önlemi arttırmak için kondom kullanmak, onun da kadın için olanını yapmışlar. Bu bilim insanlarının da çoğunluğu erkek ondan oluyor bunlar.
bende plansız gebelık yasadım ımkansız gıbı bırseydı ama aldırdım çunku 2. bir çocuk istemiyoruz ikimizde şartlarda uygun değil.. ama iğne kullandığım dönem yaşamadım bunu, birde doğum sonrası gebe kalma ihtimali daha yüksek oluyor özellikle ilk bir yıl içerisinde çünkü vücut kendini yeniliyor, yumurtlama daha yüksek düzeyde oluyor bir bakıma:) ben bebeğimin 6. Ayından sonra kullanmaya başladım. 9 aylıkken hamile kaldım.
İşin garibi,
İki çoçuğumda da korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra hamile kalmıştım.
Ve bunda iğne kullanıyor olmama rağmen takvime göre eşim de korunuyordu.
E ama ben korunurken hamile kalanlarla dalga geçerdim. Beceremiyorlar diye. Büyük konuşmanın etkisi derseniz bilemem :))
Evet ben de öyle demek istemiştim aslında yanlış ifade etmişim. Nasıl aspirin kullandınız? Düşüğünüz bebek kaç haftalıkken oldu?Kan pıhtılaşması gebeliğe engel değil düşüğe sebep oluyor.. Ben de ilk düşükten sonra aspirin kullanmıştım..
Düşen bebeğim 8.haftayı yeni doldurmuştu daha önce kalp atışını dinlemiştik kalbi durmuş..Evet ben de öyle demek istemiştim aslında yanlış ifade etmişim. Nasıl aspirin kullandınız? Düşüğünüz bebek kaç haftalıkken oldu?
Ben de geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden bu ay ben de limon suyu kürü aklımdan geçiriyorum. Limon suyu da doğal kan sulandırıcıymış
ayy kıyamam ben ona yaa . Benimki kimyasaldı, bişi anlamıyosun daha embiryoyken kaybediliyo. size de çok geçmiş olsunDüşen bebeğim 8.haftayı yeni doldurmuştu daha önce kalp atışını dinlemiştik kalbi durmuş..
Aspirini gün aşırı kullandım sanırım 25.haftaya kadar decavitle dönüşümlü içiyordum..
Şimdi 16 aylık oğlum Rabbim sağlık versin..
Allah kimseye yaşatmasın hele de 12.haftadan büyükse..Ben de kürtaj olmuştum anestezi ile hissetmedim ama 12.haftadan sonra canlı doğumla alıyorlarayy kıyamam ben ona yaa . Benimki kimyasaldı, bişi anlamıyosun daha embiryoyken kaybediliyo. size de çok geçmiş olsun
Göreceli bir durum olduğu için ihtimalin yüksekliği hakkında birşey diyemeyiz ki. Konu sahibi ilk durumu kabul etmiş demek ki, bu durumda yaptığı yanlış gibi yorum yazmak sanki ayıp birşey yapıyormuş gibi izlenim verdiğinden dolayı, olumsuz yorumlara takılma dedim. Sonuçta benim değil, konu sahibinin kararı :)Bu konu oldukça göreceli bir durum.. Bazıları ihtiyaç görürken kimi boşanma aşamasına gelmişse artık, sevgi vs.bağı kalmadığından o kişiyle yakın temasta bulunmaya dahi tiksinir..2.seçenek de kadınlar için daha yüksek bir ihtimal..
Karalama derken evet diplomayı öne sürdüler. Ama o kadar yararsız program içinde bilindik yanlışları gözler önüne serdiği için en azından faydalıydı. Sanki etik programlar akıyor tv nin her yerinden de adamın diploması yüzünden sorguladılar. Bence doğru noktalara değiniyordu ilişkilerde. Etik meselesine gelirsek de adam zaten etik konular üzerinde evli çiftlerin ne yapmaları gerektiğini, herkes tarafından bilinen ama uygulamada sıkıntı çekilen konuları masaya yatırıyordu.Karalamadılar psikoloji ile yakından uzaktan alakası olmayan birinin program yapması etil değil sırf konuşmayı beceriyor diye . Bir de terapistiniz size direk yönlendirme de bulunmaz o umut ışığı görüyor diye düsünmeyin lütfen öyle bir yetkisi yok . Bence sizden olmaz boşanın diyemez
AminAllah kimseye yaşatmasın hele de 12.haftadan büyükse..Ben de kürtaj olmuştum anestezi ile hissetmedim ama 12.haftadan sonra canlı doğumla alıyorlar
Ayrica konuda belirtmissinz evliliginizi kurtarmak icin psikologa gittiginizi. Belli ki evladiniz icin evliligi kurtarma tekrar mutlu olmak icin cabaliyorsunuz her ikinizde...evlilik icinde cinsellik olmazsa olmaz size hakveriyorum. Sadece evliliginzde önunuzu gormeden ikinci bir bebek istemiyorusnz ki sonuna kadar haklisinz..siz bakmayin boyle anlamsiz yorumlara insallah hersey yoluna girer gonlunuze gore olur. Bu arada bende sadece prezarvtfle korunyrdum ve hamile kaldim.tek korunma yontemi riskli malesef.bende kara kara dusunuyrm nasil korunacgm diyeYazdığınız şeyi sizin aklınız alıyor mu? Evliliğin olmazsa olmazı olan cinsel birliktelik için ne kadar bahane sunabilirim ilerleyen süreçte? Ki sürecin ne kadar zaman alacağı da belli değil. Belki bir yılda çözeceğiz belki daha kısa sürede ya da hiç çözemeyeceğiz bilmiyorum ama bu sürede eşim yakınlaşmak istediğinde derdim başımdan aşkın be adam hadi işine mi diyeyim? Bi zahmet falan demişsiniz bir de... Aldatılmak ile ilgili de konu açmayayım buraya bi zahmet değil mi ama....
Pihtilasma bozuklugu gebe kalmaya engel degil.gebe kaldiktan sonra gebeligin devaminda problemlere yol aciyorkan pıhtılaşması olduğu halde hamile kaldınız? bir tedavi gördünüz mü o ara acaba? Bildiğim kadarıyla pıhtılaşma engel gebeliğe
gebe kalmaya engel derken, gebe kalsanız bile sonradan düşükle sonuçlanır demek istemiştim. O yüzden tedavisi şartPihtilasma bozuklugu gebe kalmaya engel degil.gebe kaldiktan sonra gebeligin devaminda problemlere yol aciyor
Iste konu sahibide gebe kalmis zaten asprin ve igne kullaniyor.bende kullaniyrm kendimden biliyrmgebe kalmaya engel derken, gebe kalsanız bile sonradan düşükle sonuçlanır demek istemiştim. O yüzden tedavisi şart
Engel değil canım sadece iğne olman gerekiyor.kan pıhtılaşması olduğu halde hamile kaldınız? bir tedavi gördünüz mü o ara acaba? Bildiğim kadarıyla pıhtılaşma engel gebeliğe
Tek cocuk yeter diyenlerdensiniz sanirim?Benim eşimle aramız çok iyi. Ailelerimiz iyi, 1 kızım var. Buna rağmen tüplerimi bağlatmak istiyorum
Tek cocuk yeter diyenlerdensiniz sanirim?
Hepimizin gonlune gore olsun insallah :)
özür dileyerek yazıyorum adamla dertlerin zaten çok büyük beraber de olmayıver bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?