• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir Tüp bebek başlangıcı

Ay hadi İnşallah bende transfer oldum geçen hafta o yüzden soruyorum da kusura bakmayın ilk transferiniz miydi
Estağfurullah sorabilirsiniz tabiki 🌸 evet ilk transferimdi pozitifi gördük çok şükür. İnşallah sizinde pozitif olur 🤲 belirtiniz var mı kacinci gündesiniz

Estağfurullah sorabilirsiniz tabiki 🌸 evet ilk transferimdi pozitifi gördük çok şükür. İnşallah sizinde pozitif olur 🤲 belirtiniz var mı kacinci gündesiniz
Amin İnşallah transfer dahil 9 ama hiç birşey hissetmiyorum açıkçası moralim bozuk biraz sanki olmadı gibi belirti hiç yok 🥲

Olsun hiç moral bozmayın. Hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuc alan da çok var 😊 az kalmış test gününüze 🥰
Merhaba acaba özelden sizinle görüşebilirmiyiz bir tüp bebek süreci geçirdim 3.denemeyi özelde yaptırmak istiyoruz fiyatlar ve deneyimleriniz için görüşme şansımız olur mu bende eskişejride yaptıracağım

Merhaba acaba özelden sizinle görüşebilirmiyiz bir tüp bebek süreci geçirdim 3.denemeyi özelde yaptırmak istiyoruz fiyatlar ve deneyimleriniz için görüşme şansımız olur mu bende eskişejride yaptıracağım
Merhaba tabiki yardımcı olmak isterim mesaj gönderebilirsiniz

Benim 6 cm çikolata kistim var. Doktorlar herhangibir tedavi ya da ameliyat önermedi ve bebek deneyin dediler. Benimde ailemde erken menopoz geçmişi olunca ertelemek istemedik o şekilde başladık sürece 😊
Merhaba bende Eskişehir deyim bendede çikolata kisti var hangi doktorda tedavi oldunuz

Merhaba acıbademde nicel taşdemir'e gittik. Sonuç pozitifti ama 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kaybettik maalesef
Anladım çok üzüldüm 🥺 rabbim inşallah sağlıcakla tekrar nasip eylesin 🤲🏻 peki süreciniz nasıldı bana anlatmanız mümkün müdür 🙏🏻 çünkü en son gittim merkez asla içime sinmedi herşey karambole oldu çikolata kisti olanlara daha özenli olunması gerekir daha uzun bir süreç olması gerekir benim 2 ay içinde 2 deneme ve herşey oldu bitti

Anladım çok üzüldüm 🥺 rabbim inşallah sağlıcakla tekrar nasip eylesin 🤲🏻 peki süreciniz nasıldı bana anlatmanız mümkün müdür 🙏🏻 çünkü en son gittim merkez asla içime sinmedi herşey karambole oldu çikolata kisti olanlara daha özenli olunması gerekir daha uzun bir süreç olması gerekir benim 2 ay içinde 2 deneme ve herşey oldu bitti
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲 kist için ayrı bi tedavi uygulanmadı aslında kistin tup bebeğe herhangi bir etkisi olmadığı söylendi. 7 cm e yakin benim kistim. Nicel bey bu kistle bile çok rahat çocuk sahibi olursun dedi bana. Biz ağustos sonu başladık eylül de yumurta toplama oldu sonrasında 2 adet dönemi beklendi bu sürelerde kullandığım ilaclar oldu. 2 adet bekledikten sonra her şey yolundaysa transfer yapılıyor benim gittiğim merkezde. Ama benim transferim 2 kere ertelendi. Birinde yanlislikla fazla ilac kullanmisim, digerinde renkli bi akintim vardı maalesef doktorum o yüzden hiç risk almak istemediği için erteledi. 2 ayda 2 transfer çok hızlı bi süreç olmuş bencede.

Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲 kist için ayrı bi tedavi uygulanmadı aslında kistin tup bebeğe herhangi bir etkisi olmadığı söylendi. 7 cm e yakin benim kistim. Nicel bey bu kistle bile çok rahat çocuk sahibi olursun dedi bana. Biz ağustos sonu başladık eylül de yumurta toplama oldu sonrasında 2 adet dönemi beklendi bu sürelerde kullandığım ilaclar oldu. 2 adet bekledikten sonra her şey yolundaysa transfer yapılıyor benim gittiğim merkezde. Ama benim transferim 2 kere ertelendi. Birinde yanlislikla fazla ilac kullanmisim, digerinde renkli bi akintim vardı maalesef doktorum o yüzden hiç risk almak istemediği için erteledi. 2 ayda 2 transfer çok hızlı bi süreç olmuş bencede

Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için hayır hayır ben transfer olmadım 2 tedavidese 2. Güne kadar geldi embriyo oluşmadı yani 1 yumurta çıkıyor zaten

Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲 kist için ayrı bi tedavi uygulanmadı aslında kistin tup bebeğe herhangi bir etkisi olmadığı söylendi. 7 cm e yakin benim kistim. Nicel bey bu kistle bile çok rahat çocuk sahibi olursun dedi bana. Biz ağustos sonu başladık eylül de yumurta toplama oldu sonrasında 2 adet dönemi beklendi bu sürelerde kullandığım ilaclar oldu. 2 adet bekledikten sonra her şey yolundaysa transfer yapılıyor benim gittiğim merkezde. Ama benim transferim 2 kere ertelendi. Birinde yanlislikla fazla ilac kullanmisim, digerinde renkli bi akintim vardı maalesef doktorum o yüzden hiç risk almak istemediği için erteledi. 2 ayda 2 transfer çok hızlı bi süreç olmuş bencede.
Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için hayır hayır ben transfer olmadım 2 tedavidese 2. Güne kadar geldi embriyo oluşmadı yani 1 yumurta çıkıyor zaten

Hım anladım. Peki yumurta oluşumu ve kalitesi vs için bi tedavi uygulamadilar mi ilaç,igne, beslenme listesi vs
Doktor önemli ama merkezin laboratuvarı ve embriyologda doktor kadar önemli 🙏

Back