• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir Tüp bebek başlangıcı

Ay hadi İnşallah bende transfer oldum geçen hafta o yüzden soruyorum da kusura bakmayın ilk transferiniz miydi
Estağfurullah sorabilirsiniz tabiki 🌸 evet ilk transferimdi pozitifi gördük çok şükür. İnşallah sizinde pozitif olur 🤲 belirtiniz var mı kacinci gündesiniz

Estağfurullah sorabilirsiniz tabiki 🌸 evet ilk transferimdi pozitifi gördük çok şükür. İnşallah sizinde pozitif olur 🤲 belirtiniz var mı kacinci gündesiniz
Amin İnşallah transfer dahil 9 ama hiç birşey hissetmiyorum açıkçası moralim bozuk biraz sanki olmadı gibi belirti hiç yok 🥲

Olsun hiç moral bozmayın. Hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuc alan da çok var 😊 az kalmış test gününüze 🥰
Merhaba acaba özelden sizinle görüşebilirmiyiz bir tüp bebek süreci geçirdim 3.denemeyi özelde yaptırmak istiyoruz fiyatlar ve deneyimleriniz için görüşme şansımız olur mu bende eskişejride yaptıracağım

Merhaba acaba özelden sizinle görüşebilirmiyiz bir tüp bebek süreci geçirdim 3.denemeyi özelde yaptırmak istiyoruz fiyatlar ve deneyimleriniz için görüşme şansımız olur mu bende eskişejride yaptıracağım
Merhaba tabiki yardımcı olmak isterim mesaj gönderebilirsiniz

Back