- Konu Sahibi gurbetkusu33
Peki kalp atışı için kandan kaç gün sonra gittiniz acabaMerhaba evet nicel beye gidiyoruz. Başlangıçta hiç belirtim olmadı 9. Günden sonra kasık ağrım oldu sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kalp atışı için kandan kaç gün sonra gittiniz acabaMerhaba evet nicel beye gidiyoruz. Başlangıçta hiç belirtim olmadı 9. Günden sonra kasık ağrım oldu sadece
Henüz gitmedim önümüzdeki hafta gideceğim inşallah. Kan verdiğim gün dahil 15. Gün kalp atışı için gitmis olacağımPeki kalp atışı için kandan kaç gün sonra gittiniz acaba
Ay hadi İnşallah bende transfer oldum geçen hafta o yüzden soruyorum da kusura bakmayın ilk transferiniz miydiHenüz gitmedim önümüzdeki hafta gideceğim inşallah. Kan verdiğim gün dahil 15. Gün kalp atışı için gitmis olacağım
Estağfurullah sorabilirsiniz tabiki evet ilk transferimdi pozitifi gördük çok şükür. İnşallah sizinde pozitif olur belirtiniz var mı kacinci gündesinizAy hadi İnşallah bende transfer oldum geçen hafta o yüzden soruyorum da kusura bakmayın ilk transferiniz miydi
Amin İnşallah transfer dahil 9 ama hiç birşey hissetmiyorum açıkçası moralim bozuk biraz sanki olmadı gibi belirti hiç yokEstağfurullah sorabilirsiniz tabiki evet ilk transferimdi pozitifi gördük çok şükür. İnşallah sizinde pozitif olur belirtiniz var mı kacinci gündesiniz
Olsun hiç moral bozmayın. Hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuc alan da çok var az kalmış test gününüzeAmin İnşallah transfer dahil 9 ama hiç birşey hissetmiyorum açıkçası moralim bozuk biraz sanki olmadı gibi belirti hiç yok
Haydi hayırlısı inşallahOlsun hiç moral bozmayın. Hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuc alan da çok var az kalmış test gününüze
Hangi hastane ve doktor önerirsinizDevlet hastanesinde bu fiyat nasıl oluyor ya!? Özel hastaneler çok iyi prof hocalar şuan 70 den başlıyor. Bu fiyata özele gitseydin herşeyde rahat ederdin ve daha başarılı güvenilir.