- Konu Sahibi gurbetkusu33
Peki kalp atışı için kandan kaç gün sonra gittiniz acabaMerhaba evet nicel beye gidiyoruz. Başlangıçta hiç belirtim olmadı 9. Günden sonra kasık ağrım oldu sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kalp atışı için kandan kaç gün sonra gittiniz acabaMerhaba evet nicel beye gidiyoruz. Başlangıçta hiç belirtim olmadı 9. Günden sonra kasık ağrım oldu sadece
Henüz gitmedim önümüzdeki hafta gideceğim inşallah. Kan verdiğim gün dahil 15. Gün kalp atışı için gitmis olacağımPeki kalp atışı için kandan kaç gün sonra gittiniz acaba
Ay hadi İnşallah bende transfer oldum geçen hafta o yüzden soruyorum da kusura bakmayın ilk transferiniz miydiHenüz gitmedim önümüzdeki hafta gideceğim inşallah. Kan verdiğim gün dahil 15. Gün kalp atışı için gitmis olacağım
Estağfurullah sorabilirsiniz tabikiAy hadi İnşallah bende transfer oldum geçen hafta o yüzden soruyorum da kusura bakmayın ilk transferiniz miydi
Amin İnşallah transfer dahil 9 ama hiç birşey hissetmiyorum açıkçası moralim bozuk biraz sanki olmadı gibi belirti hiç yokEstağfurullah sorabilirsiniz tabikievet ilk transferimdi pozitifi gördük çok şükür. İnşallah sizinde pozitif olur
belirtiniz var mı kacinci gündesiniz
Olsun hiç moral bozmayın. Hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuc alan da çok varAmin İnşallah transfer dahil 9 ama hiç birşey hissetmiyorum açıkçası moralim bozuk biraz sanki olmadı gibi belirti hiç yok![]()
Haydi hayırlısı inşallahOlsun hiç moral bozmayın. Hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuc alan da çok varaz kalmış test gününüze
![]()
Hangi hastane ve doktor önerirsinizDevlet hastanesinde bu fiyat nasıl oluyor ya!? Özel hastaneler çok iyi prof hocalar şuan 70 den başlıyor. Bu fiyata özele gitseydin herşeyde rahat ederdin ve daha başarılı güvenilir.
Hızlı tren imkanıyla Ankara memorial Prof Dr Aygül Demirol hocayı öneririm. Bulunduğunuz şehirde bu konuda iyi bir hoca yok malesef. Tek bir özel var orda da vakit kaybetmeye değmez.Hangi hastane ve doktor önerirsiniz
Merhaba acaba özelden sizinle görüşebilirmiyiz bir tüp bebek süreci geçirdim 3.denemeyi özelde yaptırmak istiyoruz fiyatlar ve deneyimleriniz için görüşme şansımız olur mu bende eskişejride yaptıracağımOlsun hiç moral bozmayın. Hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuc alan da çok varaz kalmış test gününüze
![]()
Merhaba tabiki yardımcı olmak isterim mesaj gönderebilirsinizMerhaba acaba özelden sizinle görüşebilirmiyiz bir tüp bebek süreci geçirdim 3.denemeyi özelde yaptırmak istiyoruz fiyatlar ve deneyimleriniz için görüşme şansımız olur mu bende eskişejride yaptıracağım
Merhaba bende Eskişehir deyim bendede çikolata kisti var hangi doktorda tedavi oldunuzBenim 6 cm çikolata kistim var. Doktorlar herhangibir tedavi ya da ameliyat önermedi ve bebek deneyin dediler. Benimde ailemde erken menopoz geçmişi olunca ertelemek istemedik o şekilde başladık sürece![]()
Merhaba acıbademde nicel taşdemir'e gittik. Sonuç pozitifti ama 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kaybettik maalesefMerhaba bende Eskişehir deyim bendede çikolata kisti var hangi doktorda tedavi oldunuz
Anladım çok üzüldümMerhaba acıbademde nicel taşdemir'e gittik. Sonuç pozitifti ama 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kaybettik maalesef
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahAnladım çok üzüldümrabbim inşallah sağlıcakla tekrar nasip eylesin
peki süreciniz nasıldı bana anlatmanız mümkün müdür
çünkü en son gittim merkez asla içime sinmedi herşey karambole oldu çikolata kisti olanlara daha özenli olunması gerekir daha uzun bir süreç olması gerekir benim 2 ay içinde 2 deneme ve herşey oldu bitti
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahkist için ayrı bi tedavi uygulanmadı aslında kistin tup bebeğe herhangi bir etkisi olmadığı söylendi. 7 cm e yakin benim kistim. Nicel bey bu kistle bile çok rahat çocuk sahibi olursun dedi bana. Biz ağustos sonu başladık eylül de yumurta toplama oldu sonrasında 2 adet dönemi beklendi bu sürelerde kullandığım ilaclar oldu. 2 adet bekledikten sonra her şey yolundaysa transfer yapılıyor benim gittiğim merkezde. Ama benim transferim 2 kere ertelendi. Birinde yanlislikla fazla ilac kullanmisim, digerinde renkli bi akintim vardı maalesef doktorum o yüzden hiç risk almak istemediği için erteledi. 2 ayda 2 transfer çok hızlı bi süreç olmuş bencede
Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için hayır hayır ben transfer olmadım 2 tedavidese 2. Güne kadar geldi embriyo oluşmadı yani 1 yumurta çıkıyor zatenAmin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahkist için ayrı bi tedavi uygulanmadı aslında kistin tup bebeğe herhangi bir etkisi olmadığı söylendi. 7 cm e yakin benim kistim. Nicel bey bu kistle bile çok rahat çocuk sahibi olursun dedi bana. Biz ağustos sonu başladık eylül de yumurta toplama oldu sonrasında 2 adet dönemi beklendi bu sürelerde kullandığım ilaclar oldu. 2 adet bekledikten sonra her şey yolundaysa transfer yapılıyor benim gittiğim merkezde. Ama benim transferim 2 kere ertelendi. Birinde yanlislikla fazla ilac kullanmisim, digerinde renkli bi akintim vardı maalesef doktorum o yüzden hiç risk almak istemediği için erteledi. 2 ayda 2 transfer çok hızlı bi süreç olmuş bencede.
Hım anladım. Peki yumurta oluşumu ve kalitesi vs için bi tedavi uygulamadilar mi ilaç,igne, beslenme listesi vsAnladım çok teşekkür ederim bilgiler için hayır hayır ben transfer olmadım 2 tedavidese 2. Güne kadar geldi embriyo oluşmadı yani 1 yumurta çıkıyor zaten
Prp yapıldı 30 bin para verdim daha kötü yaptığını düşünüyorumHım anladım. Peki yumurta oluşumu ve kalitesi vs için bi tedavi uygulamadilar mi ilaç,igne, beslenme listesi vs
Doktor önemli ama merkezin laboratuvarı ve embriyologda doktor kadar önemli![]()