- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.370
- 478
- 36
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Ben göndereyim evde bolca var:)) hatta satışınımı yapsam acaba ikiz yapan kondom diyeHmmm bende kac kere istedim devamli cocuklarimin aşı olduklari zaman ama hep yok diyorlardi... Bu ayın 23 de kontrolumuz var istim bari
Aslında dava açmak lazımOyy ne sen sor derdimi ne ben diyem
Yani kabahat de bende bedava diye sağlık ocağının verdiklerini kullanıyorduk sonuç ikiz kız:)) yani çok güzel bişey ama çok zor yaa ben tek başıma bakıyorum bide ikizlerime
Aanam 3 çocukla nereye giderim dava açem bakkala gidemiyorumki:)Aslında dava açmak lazım
Kız iyiki kondom varmış yoksa 4 üz 5 iz filsn olcakmış heraldeBen göndereyim evde bolca var:)) hatta satışınımı yapsam acaba ikiz yapan kondom diye
Demi bi de iyi yanından bakmak lazım:))Kız iyiki kondom varmış yoksa 4 üz 5 iz filsn olcakmış heralde
Narkoz dediğin komple bayıltmamı yoksa sadece orayımı uyuşturuyo.
Siz nerde ve hangisini yaptırdınız hormonlumu normalmibende oğlum 2 aylıkken taktırdım 2 yıldır hiç bir sıkıntı yaşamadım normal regl olurum
Siz nerde ve hangisini yaptırdınız hormonlumu normalmi
Teşekkür ederim.adet olmadan da takılabiliyomu ki spral benim Adetim de gelmedi daha.adetin son günü demişti bi arkadaş bana.gidip sormaya fırsat bulamadımbenim ki normal özel bir hastanede yaptırdım 2 yıl oldu çokta memnunum
Teşekkür ederim.adet olmadan da takılabiliyomu ki spral benim Adetim de gelmedi daha.adetin son günü demişti bi arkadaş bana.gidip sormaya fırsat bulamadım
ben ikinciye 3 aylık iğneyle hamile kaldım. olacak olduktan sonra kordonda bağlatsan fayda etmiyor.Korunurken nasil hamile kaliyorsunuz cok merak ediyorum.. 3 uncuye cok kararsizim , "aaaa hamile kalmisim korundugum halde" demek istiyorum bende bilinciz olarak
ya adetli taktırırken nasıl oluyor. afedersiniz çok iğrenç. nasıl kusmadan takabiliyorlar. ben de taktırmak istiyorum ama çekiniyorum. normalde açmak zor bi de adetli...ben adetimin 3. günü gitmiştim taktılar.
ya adetli taktırırken nasıl oluyor. afedersiniz çok iğrenç. nasıl kusmadan takabiliyorlar. ben de taktırmak istiyorum ama çekiniyorum. normalde açmak zor bi de adetli...
Daha demin 3 aylik igneyi aristirdim... Biri duymustum ama 3u duymamistim.. Uymadi benim icin, hadi ilac gorevini yerine getirmese.. Bir birimizin gozune bakiyoruz aldinmi pezervatif diyeben ikinciye 3 aylık iğneyle hamile kaldım. olacak olduktan sonra kordonda bağlatsan fayda etmiyor.
En iyisi benimki bak 40ım çıkalı 2 hafta oldu adamın elini elime değirmedim toptan çözüm:)) napam birazda kanka gibi takılalım en azından hamile kalmam:)Daha demin 3 aylik igneyi aristirdim... Biri duymustum ama 3u duymamistim.. Uymadi benim icin, hadi ilac gorevini yerine getirmese.. Bir birimizin gozune bakiyoruz aldinmi pezervatif diye.. Son cumlende haklisin ..
O ikizlerle acik zor.. Eşinde mutlaka şoktadir. Oda senin gibi dusunuyordur..En iyisi benimki bak 40ım çıkalı 2 hafta oldu adamın elini elime değirmedim toptan çözüm:)) napam birazda kanka gibi takılalım en azından hamile kalmam:)
kendi zevkin icin de prezervatiften farkli yontemler var ve alternatifler cogaltilmali. Kadinlar magdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?