• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral sorunsalı

bende oğlum 2 aylıkken taktırdım 2 yıldır hiç bir sıkıntı yaşamadım normal regl olurum

Sürekli aklımda olan bir konuyu açmışsınız yorumların hepsini tek tek okudum. Bende taktırmayı düşünüyorum doğum yapalı 6 ay oldu ama daha adet olmadım doktorum olda gel demişti. Ama burda illa adet olmaya gerek yok diyenler olmuş bu tür kanama vs gibi sıkıntılar acaba adetsiz takıldığındanmı oluyor?
Doğum kontrol haplarındanda kondomdanda nefret ediyorum. Kondomu görünce bile midem bulanıyor:kusmuk: herkesin tercihi farklı bu konuda. Konu sahibi size sonuna kadar katılıyorum zevk kısmı en önemli yerde bitiyor :olamaz: sprial şart: )​

Korunurken nasil hamile kaliyorsunuz cok merak ediyorum.. 3 uncuye cok kararsizim , "aaaa hamile kalmisim korundugum halde" demek istiyorum bende bilinciz olarak :KK48:
ben ikinciye 3 aylık iğneyle hamile kaldım. olacak olduktan sonra kordonda bağlatsan fayda etmiyor.:kahve:

ya adetli taktırırken nasıl oluyor. afedersiniz çok iğrenç. nasıl kusmadan takabiliyorlar. ben de taktırmak istiyorum ama çekiniyorum. normalde açmak zor bi de adetli... :olamaz:

bana da çok iğrenç geldi de onlar alışmış :) doğum vs derken alıştım gerçi de doğumu erkek dr yaptı spiralde özellikle bayan istedim

Doğumdan sonra hormonlu spiral taktirdim bilseydim hiç yaptırmazdım 1.5 yıl oldu hergün lekelenme hergün kanama namaz kilamiyorum tedirgin oluyorum haftaya gidicem cikarticakmi ne yapacaksa yapsın bana yaramadi

ben ikinciye 3 aylık iğneyle hamile kaldım. olacak olduktan sonra kordonda bağlatsan fayda etmiyor.:kahve:
Daha demin 3 aylik igneyi aristirdim... Biri duymustum ama 3u duymamistim.. Uymadi benim icin, hadi ilac gorevini yerine getirmese.. Bir birimizin gozune bakiyoruz aldinmi pezervatif diye :KK48:.. Son cumlende haklisin :KK70:..

Daha demin 3 aylik igneyi aristirdim... Biri duymustum ama 3u duymamistim.. Uymadi benim icin, hadi ilac gorevini yerine getirmese.. Bir birimizin gozune bakiyoruz aldinmi pezervatif diye :KK48:.. Son cumlende haklisin :KK70:..
En iyisi benimki bak 40ım çıkalı 2 hafta oldu adamın elini elime değirmedim toptan çözüm:)) napam birazda kanka gibi takılalım en azından hamile kalmam:)

En iyisi benimki bak 40ım çıkalı 2 hafta oldu adamın elini elime değirmedim toptan çözüm:)) napam birazda kanka gibi takılalım en azından hamile kalmam:)
O ikizlerle acik zor.. Eşinde mutlaka şoktadir. Oda senin gibi dusunuyordur..

kendi zevkin icin de prezervatiften farkli yontemler var ve alternatifler cogaltilmali. Kadinlar magdur.

mağdur olabileceğimiz çok farklı ve çok çeşitli konular var ama cinsel korunma yöntemi tercihlerimiz mağduriyetlerimizle çok alakalı değil. feminen düşünceleri daha sağlıklı mecralara saklayalım bence..

Back