- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
Unutmuycağıma emin olsam.emir bende emzirdim östrogensiz doğum kontrol hapları var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmuycağıma emin olsam.emir bende emzirdim östrogensiz doğum kontrol hapları var
Unutmuycağıma emin olsam.
Başka şekilde korunsan canım. Hem spiralle hamile kalan da var hem de ay içim fena oldu yaYa aslında ilkin takılmaması lazımmış doktor takarak hata etmiş önce tedavi olman lazım deseydi bunların hiç biri olmazdı.
Onun için hormonlu takcak canım kanamamda azalsın diye.Spiral kanama yaptığı için sıklıkla anemiye yol açar ayrıca belli aralıklarla baktırmak gerekir kayma vs var mı diye
Başka şekilde korunsan canım. Hem spiralle hamile kalan da var hem de ay içim fena oldu ya![]()
Aynen canım ya ben hiç ısınamadım şu spiral fikrine.Demi yaa tak çıkar tak çıkar mağara mi orası, yılda 1 kere muayenem var o bile sevimsiz geliyo bana
Korunurken nasil hamile kaliyorsunuz cok merak ediyorum.. 3 uncuye cok kararsizim , "aaaa hamile kalmisim korundugum halde" demek istiyorum bende bilinciz olarakArkadaşım spralle hamile kaldı bende korunurken ikiz doğurdumm şimdi iki aylıklar:)
Sağlık ocağına gidip spral artı 3 aylık iğnelerden yaptırmayı düşünüyorum.tekrar hamile kalırım diye korkumdan kocamada ambargo koydum:))
Bekliyoruz öyle
Herkesin rahat ettigi yöntem baskadir, buna saygi duyarim. ama benim mantigima göre bu konuda kadina en az zarar veren yöntem tercih edilmeli ve de sorumlulugu erkek paylasmalidir. neden bütün yükü kadin sirtlansin ki?
Bende çok merak ederdim şimdi evde 3 bebek var:)Korunurken nasil hamile kaliyorsunuz cok merak ediyorum.. 3 uncuye cok kararsizim , "aaaa hamile kalmisim korundugum halde" demek istiyorum bende bilinciz olarak![]()
Hadi canım bee valla korktum bak şimdi.ya iğneyede güvenemiyorumki onlada kalan çok.Arkadaşım spralle hamile kaldı bende korunurken ikiz doğurdumm şimdi iki aylıklar:)
Sağlık ocağına gidip spral artı 3 aylık iğnelerden yaptırmayı düşünüyorum.tekrar hamile kalırım diye korkumdan kocamada ambargo koydum:))
Bekliyoruz öyle
Bence korun doğum kontrol hapı var iğne var eşin de korusun ben spral le rahat olamam diye bide iğne yaptırcam.ikizlerim tek yumurta ve tedavisiz olduğu için doktorum bidahaki üçüz olabilir dedi sen gel beni düşün:))Hadi canım bee valla korktum bak şimdi.ya iğneyede güvenemiyorumki onlada kalan çok.
dedigim gibi herkesin rahat ettigi yontem farklıdır. konu sahibi hormonlu dpiralden bahsetmis, ben hormonlu hic bir seyin cok da masum olduğunu sanmiyorum. bi de kondomlar konusunda da piyasada artik her türlüsü var, benim de latex alerjim var ornegin, latexsiz kondom cok rahat bulabiliyorum.tamam güzel sorumluluk paylaşılsın da spiral normal şartlarda kadına en az zarar veren korunma yöntemidir. doğum kontrol hapı zaten hormon, kondom da plastik mesela beni tahriş ediyor. bir çok kadında kuruluğa sebep oluyor. bir de zaten cinsel olarak sorunlu bir milletiz kadını da erkeği de iyice cinsellikten soğutuyor. sırf feminen düşünceye tutuncaz aman erkeklere de bir şey muhakkak yaşatıcaz zihniyeti ile kendimizi de bu zevkten neden mahrum edelim ki? ayrıca hapı kullanmayı 1 gün unutsan risk kondomu kullanırsan yırtılma veya çıkma olasılığı yüksek. spiral tertemiz. konu sahibi de anlatmış devlet hastanesinin doktoru işte iyi tetkik etmeden spirali taktığı için zarar vermiş. benim doktorum takmadan önce her tür tetkiki yaptı hatta smear testine kadar yaptı onlar temiz çıktıktan sonra taktı ve 6 ayda bir muhakkak kontrole çağırır.
Aynen öyle canım güvenilir bi yerde taktırsan hiç bi sorun yaratmaz.eşimde çok kızdı zaten keşke özele gelseydik ilk diye pişman oldum bende.tamam güzel sorumluluk paylaşılsın da spiral normal şartlarda kadına en az zarar veren korunma yöntemidir. doğum kontrol hapı zaten hormon, kondom da plastik mesela beni tahriş ediyor. bir çok kadında kuruluğa sebep oluyor. bir de zaten cinsel olarak sorunlu bir milletiz kadını da erkeği de iyice cinsellikten soğutuyor. sırf feminen düşünceye tutuncaz aman erkeklere de bir şey muhakkak yaşatıcaz zihniyeti ile kendimizi de bu zevkten neden mahrum edelim ki? ayrıca hapı kullanmayı 1 gün unutsan risk kondomu kullanırsan yırtılma veya çıkma olasılığı yüksek. spiral tertemiz. konu sahibi de anlatmış devlet hastanesinin doktoru işte iyi tetkik etmeden spirali taktığı için zarar vermiş. benim doktorum takmadan önce her tür tetkiki yaptı hatta smear testine kadar yaptı onlar temiz çıktıktan sonra taktı ve 6 ayda bir muhakkak kontrole çağırır.
Selam kızlar kasım ayının başında devlet hastanesinde bakırlı spiral taktırdım.2.doğumumu yapalı 7 ay oldu.spirali taktırdıktan 2 hafta sonra kanamam başladı doktora gittim.alttan muayene etti bi sıkıntı yok dedi spiral kanama yapar dedi ilaç yazdı yolladı.ama 10 gündür ilaç kullanmama rağmen kanamam durmadı.dün özel hastanedeki doğum yaptığım doktora gittik.10 gündür kullanmana rağmen geçmediyse spirali almam lazım vücut reaksiyon vermiş dedi.alttan muayene etti enfeksiyon ve yara var dedi1 ay sonra tekrar gel yarayı yakalım dedi sonraki ayda gel spirali takalım dedi ama hormonlu spiral takalım dedi kanamam çok olduğu için.o spiralle kanama 2 gün filan leke tarzında olur dedi.şimdi size sorum bu spiralden kullanan varmı hormonlu olduğu için kıllanma sivilce kilo gibi sorunlar yaparmı.bide yara yakılcak deyince korktum yaktıran varmı can acıtan bişeymi merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum.
canım kadındogum kontrolu kadına zarar verıyor eşin kullansa ?
yara dondrma yaptırdım ben acımıyor biraz sancı oluyor adet sancısı gibi.
geçmiş olsun
Canım hormonlu spiral normal spirallerden çok daha iyi koruyomuş.Bence korun doğum kontrol hapı var iğne var eşin de korusun ben spral le rahat olamam diye bide iğne yaptırcam.ikizlerim tek yumurta ve tedavisiz olduğu için doktorum bidahaki üçüz olabilir dedi sen gel beni düşün:))