Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doğumdan 2 ay sonra 4 gun icinde taktirabilecegimi söylemişti sağlık ocağındaki hemşire. 4. Gungittim. Adet ben de olmamıştım. Öyle aman aman acimiyor. Ben iceri bir alet sokup açıyorlar o beni gerdigi için sıktım kendimi azıcık acidi. Kendini sıkmayabiliyorsan acimaz bence. Öteki soruların için bir fikrim yok.Bu gynefix taktıranlar bilgi verebilir mi? Bu konu hep açılmış ama hep yarım kalmış adet uzaması yapmıyormuş ve ben dogum yapalı 5 ay oldu ancak adet olmadım Taktırırken adet mi olmak gerekir,acıyor mu.Araştırmama göre en iyisi gibi.Ankarada nerede taktırabilirim.
Sormadım ben:) ama doktor taktiktan sonra kanamalarımin artabilecegini soylemisti. Dediginizden değildir sanırım o zaman.Tesekkur ederim.gynefix degil mi size takılan spiral
Taktirdiniz mi adetliyken taktirman gerekmiyorYa arkadaslar bende ria taktirmak istiyorum ama hep adetin 3uncu ve 4uncu gunu takiliyor demissiniz benim bugun 3 yarin 4uncu gunum
Yani pazartesi 5inci gunumde gitsem takarlarmi her ay hamilemi kaldim acaba korkusu yasiyorum biri 17 biri 4 aylik iki bebegim var birdaha dusunmuyorum cvp yardim lutfen.
Spiralin sıkıntı yaratıp yaratmayacagi bünyeye göre değişiyor. Deneyerek anlayacaksiniz memnun kalip kalmayacaginizi maalesef bakir olan spiral çoğu kiside kanamayi ve süresini arttiriyor ayrica ara kanamalar yapıyor ve bu da rahatsiz edici bir durum. Hormonlu olanin bu probleme yol acmadigini söylüyor kullananlar. Bence taktirmisken hormonlu taktirin. Ağrı filan yaparsa da cikarttirir, spiralden memnun kalmayanlar kervanina katilursiniz. Ben öyle yaptımArkadaşlar merhaba.
Öncelikle hangi spirali önerirsiniz? Bakırlı olanı mı yoksa hormonlu olanı mı?
Bir de adetin yoğun olduğu gün gel dedi dr. Benim ilk gün ve 2. Gün yoğun olur sonraki günlerde azalır.
Bu spiral konusunda çok kararsızım.herkes bişey demiş memnun kalan da var memnun olmayan da.
Spiralin sıkıntı yaratıp yaratmayacagi bünyeye göre değişiyor. Deneyerek anlayacaksiniz memnun kalip kalmayacaginizi maalesef bakir olan spiral çoğu kiside kanamayi ve süresini arttiriyor ayrica ara kanamalar yapıyor ve bu da rahatsiz edici bir durum. Hormonlu olanin bu probleme yol acmadigini söylüyor kullananlar. Bence taktirmisken hormonlu taktirin. Ağrı filan yaparsa da cikarttirir, spiralden memnun kalmayanlar kervanina katilursiniz. Ben öyle yaptım
Taktirdim canim 30 hasimda pazar gunu sabahtan adet olmam gerekiyordu ama olmadim gecikme olmasi normalmi acaba.cok endiseliyim hamile kaldiysam diye dusunmekten sabah beri stres yapiyorum biri 18 biri 5 aylik iki bebegim var bir tane dahaolursa diye kafayi yemek uzereyimTaktirdiniz mi adetliyken taktirman gerekmiyor
30 kasim mi orasi tam anlayamadim gecikme olduysa bi test yaptırın gerçekten cok zor kucuk cocuklara bakmak aslinda düzene girene kadar hap falan kullansaniz yada iğne vurduruyorlar saglik ocaginda sonra kayma falan olabilir sprial de ondan dedimTaktirdim canim 30 hasimda pazar gunu sabahtan adet olmam gerekiyordu ama olmadim gecikme olmasi normalmi acaba.cok endiseliyim hamile kaldiysam diye dusunmekten sabah beri stres yapiyorum biri 18 biri 5 aylik iki bebegim var bir tane dahaolursa diye kafayi yemek uzereyim
Evet 30 kasim dedim hala olmadim bu arada soyle bi baktimda 10 gun gecikip sonra adet olan bayanlar olmus spiral taktirdiktan sonra.ins benimde oyledir hamile degilimdir valla psikolojim bozuldu her ay hamilemiyim acaba demekten.bir kez yasadim bu durumu bir daha asla yasamak istemiyorum.ilk bebegim 3 aylikti 2ye hamile kaldigimda cok zor gercekten30 kasim mi orasi tam anlayamadim gecikme olduysa bi test yaptırın gerçekten cok zor kucuk cocuklara bakmak aslinda düzene girene kadar hap falan kullansaniz yada iğne vurduruyorlar saglik ocaginda sonra kayma falan olabilir sprial de ondan dedim
Yani zor olmazmi ins degilsinizdir test yaptirdiniz mi baya geçmiş gününüzEvet 30 kasim dedim hala olmadim bu arada soyle bi baktimda 10 gun gecikip sonra adet olan bayanlar olmus spiral taktirdiktan sonra.ins benimde oyledir hamile degilimdir valla psikolojim bozuldu her ay hamilemiyim acaba demekten.bir kez yasadim bu durumu bir daha asla yasamak istemiyorum.ilk bebegim 3 aylikti 2ye hamile kaldigimda cok zor gercekten
Regl olmana gerek yok ki gidip test yaptirip sprial taktirabilirsinizben de bi olsam da gidip taktırsam keşke
16 aydır regl olmuyorum da
9 ay'ı hamilelik kalanı laktasyon dönemi ve hala bekliyorum işte görecem diye
Yani zor olmazmi ins degilsinizdir test yaptirdiniz mi baya geçmiş gününüz