Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet Hastanesi normal spiral i ücretsiz takıyor bildiğim kadarıyla gynefix değil benim ilk devlet hastanesinde diğeri özel hastanede 100 tl ye takıldı ama malesef ikiside kaydı şimdi gynfix takalim dedi doktorum ama beklemedeyim şimdilikBen para vermemiştim devlete ait yerlerde ücretsiz takılıyor diye biliyorum. 5-6 KEZ TAKTIRDIM. O kadar çok yani. Sayısını şaşırıyorum. . bir tanesini dışardan alıp gidip devlette taktırmıştım . maalesef fiyatını hatırlamıyorum.
İki kez taktırın . 2. cide kayarsa bir daha taktırmayın derim. Ria ile 2 kez hamile kaldım. Her ay kontrole gittiğim halde hamile kaldım. Çocuklarım çok tatlı ama planlı değil:) Şimdide ria var ama doğum kontrol için değil, tedavi için. Eğer ikinci kayarsa başka bir yöntem arayın.Devlet Hastanesi normal spiral i ücretsiz takıyor bildiğim kadarıyla gynefix değil benim ilk devlet hastanesinde diğeri özel hastanede 100 tl ye takıldı ama malesef ikiside kaydı şimdi gynfix takalim dedi doktorum ama beklemedeyim şimdilik
Zaten iki defa kaydığı için doktorum bu spirali tavsiye etti çünkü bu rahim duvarına bağlanıyor kayma riski ortadan kalkıyorMuş yani diğerlerinden farklı eğer sende de kayma falan oluyorsa sürekli bence doktoruna bunu Danış plansız iki gebelik gelmiş başına tedbiri elden bırakma derim bu arada allah evlatlarini sana bagislasinİki kez taktırın . 2. cide kayarsa bir daha taktırmayın derim. Ria ile 2 kez hamile kaldım. Her ay kontrole gittiğim halde hamile kaldım. Çocuklarım çok tatlı ama planlı değil:) Şimdide ria var ama doğum kontrol için değil, tedavi için. Eğer ikinci kayarsa başka bir yöntem arayın.
Ben birdaha doğum kontrol amaçlı kullanmak istemiyorum. Önyargılıyım yani. Hatta bir daha taktırmam diye yemin etmiştim ama şimdi tedavi amaçlı ilaçlı ria takıldı.Zaten iki defa kaydığı için doktorum bu spirali tavsiye etti çünkü bu rahim duvarına bağlanıyor kayma riski ortadan kalkıyorMuş yani diğerlerinden farklı eğer sende de kayma falan oluyorsa sürekli bence doktoruna bunu Danış plansız iki gebelik gelmiş başına tedbiri elden bırakma derim bu arada allah evlatlarini sana bagislasin
Çok geçmiş olsun canımBen birdaha doğum kontrol amaçlı kullanmak istemiyorum. Önyargılıyım yani. Hatta bir daha taktırmam diye yemin etmiştim ama şimdi tedavi amaçlı ilaçlı ria takıldı.
Arkadaşım ayrıntı sormamda sakınca yoktur inş nerde kaça ne zaman gibiMerhaba Hanımlar, ben GyneFix'i taktırdım ve çok memnunum. Takması 1-2 dakikalık bir olay ve çok kolay geçti. Hiç hissetmiyorum gayet rahat ve doktorun söylemesine göre tüp bağlatmak kadar güvenilir bir metod. Kanama artışı da yapmıyor ve hormonsuz. Hekese tavsiye edebilirim.
Arkadaşım ayrıntı sormamda sakınca yoktur inş nerde kaça ne zaman gibi
Cevabın için teşekkür ederim sağlıklı günler dilerimmerhaba Derya, 750 TL ödedim İstanbul'da Özel Yeditepe hastanesinde Doç. Dr. Gazi Yıldırım taktı, yaklaşık iki ay önce
Kısa surede hamilelik düşünüyorsan bencede doğum kontrol hapı mantıklı ama değilse spirale vücut uyum sağlayana kadar sabret derim taktırmam işin zor yanı bence madem zor aşamayı atlattin sabır arkadaşım benim uyum saglamam 6 ay falan sürmüştü hoş bir türlü yerinde durmadı kendisi ama en rahat yöntem olarak görüyorumarkadaşlar benim oğlum bir yaşında oğlum 40ını geçtiği zaman takmıştı doktor fakat benim adetlerim uzun bir süreye yayıldı öyle ki bir ayın 10 günü sadece tertewmiz olabiliyorum diğer günler hep lekelenme söz konusu adet olduğumda eskiden 10 gün sürer sonra tertemiz olurdum ağrılı olurdum şimdi ağrı yok fakat temiz değilim bu kötü bir duygu yarın gidip çıkarttıracağım ve doğum kontrol hapı alacağım yakın zamanda da hamilelik düşünüyorum Allah nasip ederse benden bu kadar arkadaşlar:)
canım 1 yıla yakındır aynı durumdayım uyum mu sağlamadı yoksa alerjik bir durum mu söz konusu anlamadım ama beni çok zorda bırakıyor hep lekeler hep kirli çamaşırlar ve eş ilişkileri de haliyle sıkıntıya giriyorKısa surede hamilelik düşünüyorsan bencede doğum kontrol hapı mantıklı ama değilse spirale vücut uyum sağlayana kadar sabret derim taktırmam işin zor yanı bence madem zor aşamayı atlattin sabır arkadaşım benim uyum saglamam 6 ay falan sürmüştü hoş bir türlü yerinde durmadı kendisi ama en rahat yöntem olarak görüyorum
canım 1 yıla yakındır aynı durumdayım uyum mu sağlamadı yoksa alerjik bir durum mu söz konusu anlamadım ama beni çok zorda bırakıyor hep lekeler hep kirli çamaşırlar ve eş ilişkileri de haliyle sıkıntıya giriyor
bugün itibariyle kurtuldum ve en kötü tarafı cihaz yerinden oynamış dedi doktor yani cihaz kaymış1 yıl baya uzun sureymiş anlaşılan epeyce dayanmışsın haklısın en kötü olanda ilişkilerin aralanmasi
Hadi geçmiş olsunbugün itibariyle kurtuldum ve en kötü tarafı cihaz yerinden oynamış dedi doktor yani cihaz kaymış
Tesekkur ederim:)Hadi geçmiş olsun