yorgun anne ve bebekleri Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2024 70 39 22 Cumartesi 21:43 Konu Sahibi yorgun anne ve bebekleri #1 Doğuma 1 ayım kaldı. Lohusalıktan sonra spiral taktırmak istiyorum ama bunun hakkında hiç bilgim yok. Kullanan anneler memnun musunuz? 2 . Çocugum artık bir çocuk daha kaldırabılecegimi düşünmüyorum. 10 yıllık hormonsuz taktırmak istiyorum.
Doğuma 1 ayım kaldı. Lohusalıktan sonra spiral taktırmak istiyorum ama bunun hakkında hiç bilgim yok. Kullanan anneler memnun musunuz? 2 . Çocugum artık bir çocuk daha kaldırabılecegimi düşünmüyorum. 10 yıllık hormonsuz taktırmak istiyorum.
gelengiden Guru Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 5.773 22.407 Cumartesi 21:44 Konu Sahibi yorgun anne ve bebekleri #2 Bende taktırmak istiyordum ama kesin çözüm değil galiba az önce bir konu gördüm kadıncağız hamile kalmış
Bende taktırmak istiyordum ama kesin çözüm değil galiba az önce bir konu gördüm kadıncağız hamile kalmış
yorgun anne ve bebekleri Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2024 70 39 22 Cumartesi 23:01 Konu Sahibi yorgun anne ve bebekleri #3 Ya bilmiyorum. Tekrar Hamile kalmaktan korkuyorum. Sezeryan olduğum için . Yaram acıyor gelengiden .!.: Bende taktırmak istiyordum ama kesin çözüm değil galiba az önce bir konu gördüm kadıncağız hamile kalmış Genişletmek için tıkla...
Ya bilmiyorum. Tekrar Hamile kalmaktan korkuyorum. Sezeryan olduğum için . Yaram acıyor gelengiden .!.: Bende taktırmak istiyordum ama kesin çözüm değil galiba az önce bir konu gördüm kadıncağız hamile kalmış Genişletmek için tıkla...
gelengiden Guru Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 5.773 22.407 Cumartesi 23:05 Konu Sahibi yorgun anne ve bebekleri #4 yorgun anne ve bebekleri .!.: Ya bilmiyorum. Tekrar Hamile kalmaktan korkuyorum. Sezeryan olduğum için . Yaram acıyor Genişletmek için tıkla... Benimde ödüm kopuyor kuzu en iyisi doktora sormak
yorgun anne ve bebekleri .!.: Ya bilmiyorum. Tekrar Hamile kalmaktan korkuyorum. Sezeryan olduğum için . Yaram acıyor Genişletmek için tıkla... Benimde ödüm kopuyor kuzu en iyisi doktora sormak