Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız geçecek geçecek. Sen stres yapınca bebekte etkileniyor pozitif düşün hep o ağrılar geçecek. Rabbim evladına da sana da sağlık, sifa, hayırlı uzun ömürler versin.Kızlar ben dün spinal sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim çok fazla ağrılarım var asla yatamıyorum bu ağrılardan özellikle kaburgalarım kırılacak gibi ağrıyor ne zaman geçecek bebeğim de sürekli ağlıyor psikolojim altüst oldu iyice hiç bitmeyecekmiş gibime geliyor
Emiyor ama sütüm gelmiyor meme uçlarım mahvoldu karnı da doymuyor ne yapacağımı şaştım kaldımNormal şartlarda 1 haftaya toparlarsınız ama daha çok yeni. Yardım aldığınız birileri varsa dinlenin. Emiyorsa bebeğimizi emzirin ve uzanın.
Herşey geçiyor![]()
Karnını doyuramıyorum ona canım sıkılıyor 2 gündür uykusuzum ağrılar zaten mahvediyor hiç bitmeyecekmiş gibi :?1 hafta en geç 10 güne geçiyor inan ki..her şey çok güzel olacak. Sen kendini güçlü tut ki bebeğin de bunu hissetsin
![]()
Çok sağolun çok teşekkür ederimKız geçecek geçecek. Sen stres yapınca bebekte etkileniyor pozitif düşün hep o ağrılar geçecek. Rabbim evladına da sana da sağlık, sifa, hayırlı uzun ömürler versin.![]()
Bir yandan ağlayıp bir yandan emziriyordum yapacak bir şey yok :) yenidoğan daha o devamlı memeye gelmek ister emmek ister çok normalKarnını doyuramıyorum ona canım sıkılıyor 2 gündür uykusuzum ağrılar zaten mahvediyor hiç bitmeyecekmiş gibi :?
Kendimi zorluyorum yürümek için sütüm ne zaman gelecek onu bile bilmiyorumgeçecek çok acıdığını çok zor geldiğini biliyorum emzirme hemşiresinden destek iste meme tutmayı iyice öğretsinler . Onun dışında da ağlasan da acıdan çatlasan da kalk yürü. Kalk yürü ki hemen toparlanabil. Ağlaya ağlaya bu çocuğa bakmak için kalkmam lazım diyip direnmiştim başarmıştım. Bırakırsan toparlanamazsın. Beni kamçılayan şey bebeğe bakmak zorunda olduğumdu, en basit şeyler için bana muhtaç olduğuydu. Sen muktedirsin başarırsın o bene yapamaz.
Umarım bende 10 günde toparlanabilirim çok sağolun inşallahHayırlı olsun.
Tebrik ediyorum.
Bende sezeryan doğum yapmıştım.
10 günde toparlandım...
İlk başta ağrı sızı olması normal bende de vardı,
Yürümeye başladığınızda yürüyebildiğiniz kadar yavaş yavaş yürüyün.
ben hastane koridorunda başladım yürümeye gece yarısı ve sabaha karşı.
sizde iyi olursunuz inşallah
Evet inşallah.Umarım bende 10 günde toparlanabilirim çok sağolun inşallah
Çok teşekkür ederim evet ilk günlere göre gerçekten şu an daha iyiyim ama göğsümden pompayla bile süt çekemiyorumBenim bebeğim doğumdan sonra yoğunbakımdaydı ilk emmesini 1 hafta sonra yapabilmişti ama ben daha ilk andan itibaren pompayla sapmaya çalışıyordum. Sonra pompayla bi türlü olmadı bi türlü inmiyosu süt bende biraz uğraşıp elle sağım yaparak indirdim. Sonrası geldi zaten. Hiç gelmiyor ya da çok zor geliyorsa bi deneyebilirsin. Sütün toparlayana kadar mama desteği alırsan sarılık riski olmaz. Açıkçası en önemlisi ben iyiyim diyerek kendini buna inandırıp kalkmaya çalışmak. Henüz çok taze her şey birşeylerin yolunda olmaması anlamıyor olman ya da bebeğinle uyum sağlamaman çok normal. Genelde her şeyin oturması 1 ayı anca buluyor. Ama ilk 1 haftadan sonra çok daha iyi hissedersin emin ol bi çoğumuz buna benzer bocalamalar yaşıyoruz önemli olan kendini bu duygulara kaptırmamak. Soğukkanlı davranmayı yavaş yavaş öğreniyor insan. Sağlıkla büyüsün minik![]()
Üzülmeyin. Her kadın emzirmek zorunda diye bişey yok. Süt gelsin diye o kadar çabalayıp sadece 6 ay emzirdim. Onu da büyük kısmı göğüs ucu silikonuyla. Bebek sağlıklı, siz sağlıklı olduktan sonra bebeğin hangi şekilde beslendiği hiç önemli değilÇok teşekkür ederim evet ilk günlere göre gerçekten şu an daha iyiyim ama göğsümden pompayla bile süt çekemiyorum![]()