- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi esmakara999
Konularınızı gördüm ve size tek söyleyeceğim ;spermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
Yok cnm dalga geçilecek konu mu bu! benim annem bana kot pantolonla hamile kalmış oluyor işte böyleKız gülme konu sahibi şaka yapıyorum zannedecek
Ee hadi bıraktı diyelim,ya kapı kolundan eline değer ordan oraya derken hamile kalabilir.Konularınızı gördüm ve size tek söyleyeceğim ;
ACİLEN SEKS YAPMAYI BIRAKMALISINIZ
kaç defa dedim üstünü ört diye kottan geçiyor bacım yaGeçen gün uyuyorum sperm sen kalk benim rahme gir yumurtayi dölle
Şimdi 6 aylık bebem var ayağımda sallıyorum
Akşam deneyeyim bir saat spermi tuttuktan sonra malum işlemleri yapayım da sonra ki ay hamileyim müjdesini vereyimÖğren bunları işte biz ne cahil kalmışız bak
Siz ocaktan beri sürtünüyormussunuz nasıl alev almadiniz buna şaşırdımciddi miydi bu lütfen dalga gecmenizi anlıyorum hakkınız da var hicbirinize cevap vermicem istediğinizi yazın ama bu dalga miydi söyleyebilir misin
ay hadi inşallah güzel haberleri bekliyoruzzzAkşam deneyeyim bir saat spermi tuttuktan sonra malum işlemleri yapayım da sonra ki ay hamileyim müjdesini vereyim
Eşim yanımda kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum adama bunu anlatamam rezillik yaniay hadi inşallah güzel haberleri bekliyoruzzztaktikleri kaptın tabii ohhh
Sinek ilacı sık belki ölürspermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
Ne bileyim sıcaktı malum adana iç camasirla yativerdiydim sabah bir kalktim karnım büyümüşkaç defa dedim üstünü ört diye kottan geçiyor bacım ya
Canlı cansız bütün varlıkları kastediyorum. Mümkünse kapıyla bile sevişmesinEe hadi bıraktı diyelim,ya kapı kolundan eline değer ordan oraya derken hamile kalabilir.
Bende cami açık bırakayım yatarken bu aralar esiyor öyle bir essin ki hamile kalayımNe bileyim sıcaktı malum adana iç camasirla yativerdiydim sabah bir kalktim karnım büyümüş
1 deterjanla yıkamakspermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
uzun namlulu magnum sniper öldürürspermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?