spermler nasıl ölür

bıktım inan evli olunca zor anacım dört koldan hep saldırı altındayım 😂😂
Evi düzenli olarak dezenfekte et. Ben öyle yapıyorum. Her yerden çıkabiliyorlar çünkü. Senede bir de supurgelikleri ilaclatiyorum arasına girip sinsice bekleyenler olabiliyor çünkü.
Bir de yanımda hep küçük fisfisli şişe taşırım, bir saldırı anında oldukça işe yarıyor.

Evi düzenli olarak dezenfekte et. Ben öyle yapıyorum. Her yerden çıkabiliyorlar çünkü. Senede bir de supurgelikleri ilaclatiyorum arasına girip sinsice bekleyenler olabiliyor çünkü.
Bir de yanımda hep küçük fisfisli şişe taşırım, bir saldırı anında oldukça işe yarıyor.
hakkat ya ilaçlatmak lazım.bende biber gazı kullanıyorum hafif bir sersemliyorlar o ara kaçtım kaçtım yoksa mümkün değil vazgeçmiyorlar

Ahaha sorma yaa nerden çıkacakları belli değil daha demin salonun kapısından baktı bana göz göze geldik yürü git lan dedim .kesin oturma odasına saklandı ne fenalar onlarrr😂😂
Napacaksin simdi pencereyi aç da ciksinlar bide nasıl kaçıyorlar kıvrılan kıvrılan aheste aheste😆

ben geçenlerde baktım bacağıma çıkmışlar neoluyoo laynn dedim iki el ateş ettim öldü pzvnkler😂😂
Ahaha sorma yaa nerden çıkacakları belli değil daha demin salonun kapısından baktı bana göz göze geldik yürü git lan dedim .kesin oturma odasına saklandı ne fenalar onlarrr😂😂
Kız kahkaha attım valla. Sen çok yaşa emi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ciddi miydi bu lütfen dalga gecmenizi anlıyorum hakkınız da var hicbirinize cevap vermicem istediğinizi yazın ama bu dalga miydi söyleyebilir misin
Rabbim bazı üyeleri bize sınav olarak yolluyor sanırım.
Bak kardeşim direk vajinanın üzerine bile sperm bulaşsa hamilelik ihtimali zooorrrrr. Spermin rahim içerisine girerek ulaşması gereken bir yer var. Elinide, spermleride bizide rahat bırak artık.

Rabbim bazı üyeleri bize sınav olarak yolluyor sanırım.
Bak kardeşim direk vajinanın üzerine bile sperm bulaşsa hamilelik ihtimali zooorrrrr. Spermin rahim içerisine girerek ulaşması gereken bir yer var. Elinide, spermleride bizide rahat bırak artık.
Aaa neden yanlış bilgi veriyorsun arkadaşa😟

X