spermler nasıl ölür

Elinizi yikamaniz bir şey ifade etmez. Spermler deriyle temas ettikleri an gözeneklerden içeri girer ve 72 saat dolmadan vücuttaki yolculuklarını tamamlayıp rahme, oradan da yumurtalıklara ulaşıp döllenmeyi gerçekleştirirler. İlla vajinanizla temas etmesine gerek yok yani.
Doğurganlık yaşındaki her kadın bunu bilir ve çocuk istemiyorsa kesinlikle spermle temasta bulunmaz.
Bir dahaki sefere eldiven giyin lütfen.

Artemissisipi Artemissisipi PlutonMerkez PlutonMerkez evet şimdi de sperm öldürmeye çalışıyoruz. Dediğim gibi bunlar görünmez süper kahraman ve öldürülmesi imkansız 😱 işimiz cidden çok zor kızlar 🤣🤣
Prezervatif + eldivenle sorun çözülür aslında ama işte gençlerimiz bilmediği için eldiven kullanmıyor. Tek kullanımlık pudrali ve pudrasiz seçenekleri ile lateks eldivenler her eczaneden temin edilebilir.

Elinizi yikamaniz bir şey ifade etmez. Spermler deriyle temas ettikleri an gözeneklerden içeri girer ve 72 saat dolmadan vücuttaki yolculuklarını tamamlayıp rahme, oradan da yumurtalıklara ulaşıp döllenmeyi gerçekleştirirler. İlla vajinanizla temas etmesine gerek yok yani.
Doğurganlık yaşındaki her kadın bunu bilir ve çocuk istemiyorsa kesinlikle spermle temasta bulunmaz.
Yağmurluk ve eldiven kesin sperm önleyici doğum kontrol için şart olan iki ana eşya 🤣

aşırı merakımdan soruyorum yoksa bir sıkıntım yok sizin düşüncelerinizi merak ettim. sperm bulaşan el 1 buçuk saat sonra vajinaya değdiğinde gebe kalma olasılığı nedir vajinaya değmeden önce el sabunlanmış ayriyetten dezenfektanlanmıştı. ? hahahahha kızlar hadi bekliyorum
Dostum tabiki hamile kalırsın
Tırnakların arasında sperm kalmış olabilir. :KK53:

Evt aynen böyle onaylıyorum😌

Aslında ebeveynlerin bu konuda bilinçli olup doğurganlık çağına giren kızlarına bunları alıp hediye etmeleri gerekiyor.
Çeyizlerine koysalar ama dusuncesiz aileler iste asıl suçlu onlar akedemisyen olucak ama bi halt bilmiyorlar

X