- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
- Konu Sahibi esmakara999
spermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sürtünerek boşaldığı iç çamaşırı ya da kot pantolondaki spermleri çıkarmak için birebirAsperox beyaz güç
sperm öldürücü
Hahhahahha bak bu çok iyi diO sürtünerek boşaldığı iç çamaşırı ya da kot pantolondaki spermleri çıkarmak için birebir
kot falan yoktu elim direkt penise temas ettiOoo arkadaş kottan geçen sprem elle çoktan yol aldı bile
zor ama imkansız değil öyle mi?Canım spermler belli bir sıcaklıkta hayatta kalır. Ki dikkat ettiysen yumurtalıklar erkeklerin iki bacak arasında sıcak dursunlar diye orada. Bizim vajinamızın içide spermlerin yaşamasına uygun sıcaklıkta. Bir erkek senin içine boşalmazsa kolay kolay hamile kalmazsın. Eline gelmiş, bir saat sonra vajinana dokunmussun, hamile miyim? diye soruyorsun. Hamile kalman çok zor.
Acile gidip elinizin temizletilmesini isteyebilirdiniz. Neden önemsemeyip evde kendi imkânlarınızla öldürmeye çalışıyorsunuz ki?kot falan yoktu elim direkt penise temas etti
Yok ablam sabun öldürmez. Önce yalayıp yutman lazım üstüne de bir şişe soda iç tamamdır. Yoksa ölmez geberesicelerspermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
imkansız ablacım imkansız. Boşver. hamile bırakmaz o sperm senizor ama imkansız değil öyle mi?
72 saat e kadarevet buydu konu. 1 saat sonra dokundum da ondan merak ettim
72 saat vucut içindeki yaşama süresi diye biliyorum. okuduğum yerde doktorlar 20 dk içinde dışarıda ölür diyorlar72 saat e kadar
yasiyor ama dokununca
bisey olmuo korkma
20 dk yi.bilip bir saatimi soruyosun yikaninca72 saat vucut içindeki yaşama süresi diye biliyorum. okuduğum yerde doktorlar 20 dk içinde dışarıda ölür diyorlar
kesin bir durum söz konusu değil o yüzden20 dk yi.bilip bir saatimi soruyosun yikaninca
Bu spermlerle derdiniz ne neden öldürmek istiyorsunuz?spermleri neler öldürür? eli yıkamak spermi öldürür mü?
dölleme özelliğini kaybetmesi için.Bu spermlerle derdiniz ne neden öldürmek istiyorsunuz?
Onlar da öyle dolanıyordu etrafta kimi döllesek diye.dölleme özelliğini kaybetmesi için.
ya iyi yikayamadiysam diye dedim. bu sabah pembe kan geldi peceteye. sonra da kahverengi akıntı geldi geliyor da ara ara. ama hala sokulmedi. gecen birkac ayki regl donemimde de böyle olmuştu ama korkuyorum bu yerleşme kanaması midir diyeOnlar da öyle dolanıyordu etrafta kimi döllesek diye.
Akıl var mantık var ya gidip yıkamışsın eli üstüne dezenfektan sıkmışsın. Bırak bi tarafına sürmeyi rahmin içine kadar soksan bi halt olmaz.
İnsanları aptala yerine koymaya çalışıp saçma sapan konular açıyorsunuz